21 C
București
sâmbătă, 7 septembrie 2024
AcasăSpecialPapa a primit două motociclete Harley Davidson şi o geacă de piele....

Papa a primit două motociclete Harley Davidson şi o geacă de piele. Vezi cu ce ocazie

Legendara companie Harley Davidson i-a dăruit două motociclete şi o geacă din piele papei Francisc, cu ocazia Zilelor motocicliştilor, care se desfăşoară în perioada 14 – 16 iunie, la Vatican.

Vicepreşedintele Harley-Davidson, Mark-Hans Richer, i-a înmânat papei, în schimbul binecuvântării companiei, o jachetă din colecţia Harley-Davidson şi două motociclete clasice. Totuşi pontiful a preferat să fie reţinut în asocierea sa cu brandul de motociclete şi nu a probat jacheta şi nici nu a urcat pe vreunul dintre cele două modele, ceea ce probabil ar fi stârnit reacţii adverse ale comunităţii catolice internaţionale.

Citeşte şi Papa Francisc, BĂNUIT că face EXORCIZĂRI

Binecuvântarea dată de papă face parte dintr-un şir de evenimente care au loc în Roma şi vor celebra pe parcursul acestei săptămâni cei 110 ani de Harley-Davidson. Săptămâna aceasta sunt aşteptaţi în capitala Italiei peste 500.000 motociclişti.

Evenimentul de la Vatican, care se desfăşoară în perioada 14 – 16 iunie, a fost planificat încă de anul trecut, când papă era Benedict al XVI-lea. Cu toate că nu s-a vorbit despre o eventuală atracţie a papei pentru motociclete, pontiful mai are în garaj două motociclete Ducati.

Brandul de motociclete pare să migreze de la imaginea de cal înaripat al băieţilor răi către o imagine mai cuminte, care accentuează mai de grabă prestanţa oferită de o astfel de motocicletă. Conform organizatorilor evenimentului de la Vatican, citaţi de ibtimes.co.uk, profilul proprietarului obişnuit de Harley-Davidson s-a schimbat de-a lungul timpului, acesta fiind în prezent o persoană respectabilă, cu un job de doctor sau avocat.

Citeşte şi Contul de Twitter al Papei Francisc a depăşit şase milioane de abonaţi

Harley-Davidson este cel mai important brand de motociclete americane, având în prezent peste 6000 angajaţi la nivel mondial. Anul acesta Harley-Davidson estimează vânzări de circa 260.000 unităţi la nivel mondial.

Cele mai citite

Cum ajunge o autoritate a statului să aplice o amendă record, dar care favorizează exact afacerea celui care a lăsat o gaură în industrie...

Piața de carte este puternic zguduită sub impactul amenzilor aplicate de Consiliul Concurenței unora dintre cei mai importanți jucători din industrie Autoritatea a sancţionat şase...

Klaus Iohannis i-a eliberat din funcție pe procurorii Băican Adrian-Nicolae și Teodorescu Michaela-Loredana

Teodorescu Michaela a fost șefă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, iar Băican Adrian-Nicolaea fost procuror şef Serviciu în cadrul Direcţiei de Investigare...

Nereguli majore la comercianții de produse congelate: ANPC a dat amenzi de 2,5 milioane lei

Peste 500 de comercianți de produse congelate, inclusiv înghețată, au fost verificați de comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) în cadrul unei ample...
Ultima oră
Pe aceeași temă