24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cinci sfaturi pentru o vizită reuşită la Disneyland Paris

FOTO. Cinci sfaturi pentru o vizită reuşită la Disneyland Paris

Vrei să le faci o surpriză copiilor şi ai cumpărat o excursie la Disneyland Paris? Pentru a profita din plin de vacanţă află cum trebuie să procedezi pentru ca tu şi cei mici să traiţi din plin farmecul poveştilor cu Donald şi Albă ca Zăpada:

1. Înainte de a porni spre lumea lui Disney, navighează online prin parc şi, alături de copii, stabileşte principalele locuri pe care vreţi să le vizitaţi. Atenţie, nu toate caruselele sunt pentru copiii sub anumită vârstă.

2. Verifică pe site-ul oficial al parcului de distracţie dacă poţi obţine anumite reduceri. Este de preferat să achiziţionezi online sau prin agenţia de turism biletele de intrare, astfel încât să nu pierzi prea mult timp la cozile interminabile de la intrare. 

3. Parcul se deschide la ora 10 dimineaţa şi, pentru a evita, pe cât posibil, cozile şi aglomeraţia încearcă să ajungi cu câteva minute mai devreme. Oricum vei avea de aşteptat chiar şi o oră la anumite instalaţii din cadrul parcului. Pentru anumite carusele procură VIP card, care îţi oferă posibilitatea de a scurta drumul şi a avea prioritate.

4. Rezervă-ţi timp şi pentru studiourile Walt Disney unde copiii pot descoperi cum se face un film de animaţie, dar şi unul care nu utilizează benzi desenate, ci efecte speciale spectaculoase. Micul platou unde poţi vedea cum începe să toarne cu găleata deşi afară soarele străluceşte sau cum izbucneşte un incendiu puternic la doi paşi de tine, poate fi vizitat cu trenuleţul studioului.

5. Dacă ai ajuns la studiourile Walt Disney, nu rata vizita la Ratatouille pentru a trăi pe viu experienţa unui şoricel care aleargă printr-un restaurant de lux. Vei simţi cum aluneci de pe acoperişul unei clădiri, suflul unui dop de şampanie ce zboară pe deasupra capului tău, dar şi apa ce sare dintr-un mop cu care chelnerul alungă şoricelul.

Cele mai citite

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...

Ungaria arbitrează târgul de cai pentru noua trăsură europeană

Sfârșitul acestei săptămâni ne va lămuri nu doar cine va fi liderul USR-ului de mâine sau candidatul formațiunii pentru președinția României, ci mai mai...

România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finală de la EURO 2024. Cu siguranţă, cea mai aşteptată partidă pentru noi este duelul România –...
Ultima oră
Pe aceeași temă