10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuUn prim membru al familiei regale britanice a anunțat public faptul că...

Un prim membru al familiei regale britanice a anunțat public faptul că este homosexual

Lordul Ivăr Mountbatten, un verișor al reginei Elisabeta a II-a, a devenit primul membru al familiei regale din Marea Britanie care a anunțat, în mod public, că este homosexual, informează duminică site-ul Ziare.com citând agenția Reuters.
  
Ivăr Mountbatten are trei copii cu fosta soție, Penelope (Penny) Thompson. El a dezvăluit, duminică, pentru publicația Mail on Sunday, că a întâmpinat dificultăți majore pe parcursul vieții din cauza sexualității sale.
  
 Și-a găsit însă fericirea, recent, după ce l-a cunoscut pe James Coyle, un manager al unei companii aeriene, cu care a încheiat un parteneriat civil și pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în stațiunea montană Verbier.
  
 "Penny știa despre mine înainte de a ne căsători. I-am spus că eram bisexual, că eram atras de ambele sexe. A fost înțelegătoare și îi voi fi întotdeauna recunoscător", a declarat Ivăr Mountbatten, care este stră-stră-strănepot al reginei Victoria. 
  
 "Coming ouț (anunț prin care o persoană își dezvăluie homosexualitatea în mod public-n.red.) este o sintagmă atât de amuzantă, însă eu exact asta am făcut, chiar dacă pe o cale ocolită. Am ajuns într-o etapă a vieții mele în care mă simț fericit. Am avut dificultăți mari din cauza sexualității mele și, dintr-un anumit punct de vedere, încă le mai am. Pentru mine, a fost o veritabilă călătorie pentru a ajunge în acest punct", a adăugat lordul Ivăr Mountbatten. 
  
 Lordul Ivăr Mountbatten s-a născut la Londra, pe 9 martie 1963. El este cel mai tânăr dintre copiii marchizului și marchizei de Milford Haven. Ivăr Mountbatten și Penelope Thompson s-au căsătorit în 1994 și au împreună trei fiice. Divorțul lor a fost pronunțat în 2011.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă