24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTravolta va glumi, la Oscar, despre gafa sa de anul trecut

Travolta va glumi, la Oscar, despre gafa sa de anul trecut

Actorul american John Travolta a acceptat să participe la gala Oscar 2015 și a anunțat că va glumi pe seama gafei sale de la ediţia din acest an a premiilor Academiei de film americane, când a pronunţat greşit numele cântăreţei Idina Menzel, potrivit contactmusic.com.

John Travolta, în vârstă de 60 de ani, a făcut o gafă în cadrul ediţiei din 2014 a galei premiilor Oscar, când a pronunţat greşit numele cântăreţei Idina Menzel, căreia i-a spus Adele Dazeem. Idina Menzel este interpreta melodiei "Let it go", din filmul de desene animate "Regatul de gheaţă/ Frozen".

Pentru ediţia din 2015 a galei de decernare a premiilor Oscar, Travolta a fost de acord să participe la un moment amuzant, alături de gazda ceremoniei, actorul Neil Patrick Harris, în care cei doi vor face o serie de glume plecând de la pronunţarea greşită a numelui artistei Idina Menzel.

"Neil şi echipa sa vor să facă referire la acel moment în cadrul acestei ediţii a galei, iar John (Ttravolta, n.r.) a fost de acord să participe. Se vorbeşte chiar şi despre implicarea Idinei Menzel. Lui Neil îi plac momentele artistice ce implică dans şi cântece, aşa că nu ar trebui să fiţi surprinşi dacă Neil şi John şi vor face serenade. Travolta trebuie să prezinte un premiu sau un moment artistic în cadrul galei, aşa că îşi va pune la punct pronunţarea numelor artiştilor", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Idina Menzel a declarat anterior că Travolta şi-a cerut scuze după ce i-a pronunţat greşit numele.

Cea de-a 87-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie la Los Angeles, la Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center, şi va fi difuzată în direct de televiziunea ABC.

Cele mai citite

Dolarul atinge, față de yen, maximul ultimilor 38 de ani

Dolarul a atins un nou maxim al ultimilor 38 de ani în raport cu yenul, investitorii speculând că autoritățile din Japonia ar putea interveni...

Iohannis, la Consiliul European, unde se discută sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, mâine şi poimâine, la Consiliul European, la Bruxelles, printre subiectele reuniunii numărându-se sprijinul pentru Ucraina şi Republica Moldova, respectiv...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...
Ultima oră
Pe aceeași temă