14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Bagaj de fashionistă: Ce iei cu tine în vacanţă

FOTO. Bagaj de fashionistă: Ce iei cu tine în vacanţă

Este oficial sezonul vacanţelor, iar cele mai multe planuri se leagă de mare. Indiferent că este o destinaţie locală sau că plecați cu avionul, valiza trebuie să conţină câteva ţinute esenţiale pentru orice iubitoare de modă şi de frumos. 

Evident, pleci la mare, aşa că ai nevoie de un costum de baie. Mai exact de două, ca să le poţi schimba în fiecare zi. Alege un model care să te avantajeze: dintr-o singură piesă dacă ai de ascuns câţiva centimetri în jurul taliei, de tip bandeau, triunghi sau cu aplicaţii şi volane dacă ai sânii mici, care să atragă atenţia asupra bustului dacă vrei să ascunzi şoldurile late, sau cu slip întreg, chiar tip boxer, dacă vrei să ascunzi celulita din zona feselor. 

Cu siguranţă nu vrei ca amintirea ta cea mai pregnantă din vacanţă să fie despre greutatea bagajelor. Mai ales când pleci cu avionul şi ai o limită de greutate. Aşa că alege-ţi piesele din garderobă care au o caracteristică importantă: pot fi combinate între ele într-o mulţime de variante. Cum ar fi un tricou uni sau cu imprimeu, din bumbac, lejer şi cu o croială simplă. Îl poţi combina cu o  pereche de jeans, cu pantaloni coulottes pentru un look lejer de seară sau cu o fustă simplă pentru ieşirile de peste zi. Şi iată cum ai deja trei ţinute cu acelaşi tricou! 

Ai nevoie şi de o rochie fluidă, lejeră. Alege volanele şi spatele gol, sunt perfecte pentru vară. Ziua o poţi purta cu papuci simpli la plajă, iar seara cu sandale preţioase pentru un look lejer, dar sofisticat. 

O salopetă sau o rochie de in te pot scoate din încurcătură seara când te plimbi pe faleză şi vrei să fii elegantă, fără însă a te îmbrăca incomod. Eşti totuşi în vacanţă! 

Accesorii 

O pereche de sandale cu toc kitten, preţioase, pantofi sport, papuci de plajă, dar şi sandale fără toc sau balerini sunt toate încălțări indispensabile în vacanţă şi te ajută să faci faţă cu brio şi călătoriei cu avionul, şi eventualelor schimbări de temperatură. 

O geantă mică, pentru seară, dar fără să fie prea preţioasă, o geantă de plajă, generoasă, trebuie şi ele să îşi găsească loc în bagaj. Nu uita că vei avea mereu la tine loţiunea de plajă, ochelarii de soare (chiar şi seara, dacă ai de gând să prinzi răsăritul pe plajă), aşa că trebuie să ai loc pentru ele. 
Printre accesoriile obligatorii se mai numără: ochelarii de soare, pălăria – încearcă o canotieră şic, care se integrează perfect şi în moda urbană, o eşarfă preţioasă care te va face să te simţi specială, iar dacă are o dimensiune generoasă o poţi purta şi ca top sau pareo. 

Acum că bagajul este gata, îţi dorim vacanţă plăcută, cu multe fotografii fashionable!   

Autor: Diana Moldoveanu

Cele mai citite

Ministrul belgian al Sănătății solicită UE să ia mai multe măsuri împotriva fumatului

UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sănătos axat pe prevenire, a...

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă