15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCe găseşti în cuprinsul primei reviste glossy live lansate în România

Ce găseşti în cuprinsul primei reviste glossy live lansate în România

Pregătirile pentru lansarea oficială a primei reviste glossy live din România au intrat în linie dreaptă, printre principalele momentele ale ediţiei ce va fi lansată oficial weekendul acesta, 5, 6 martie la The Ark, numărându-se „interviul” cu Geanina Corondan, şedinţa foto live cu Maria Movileanu precum şi piesa de teatru „Fitness” cu Mihaela Teleoacă. 
 
 Geanina Corondan, cunoscută pentru personalitatea sa debordantă este cea care va onora rubrica de interviu, sâmbătă, începând cu ora 12:00. Va fi un moment interactiv, o discuţie liberă cu una dintre cele mai nonconformiste personalităţi din România, la care fiecare dintre cei prezenţi va putea participa. Pe lângă interviu, pe tot parcursul zilei vor avea loc incursiuni în timp real printre rubricile unei veritabile reviste glossy, de la „Things to wear” în care designerii români îşi expun cele mai noi creaţii, la „Beauty Zone” în care au loc demonstraţii live cu diferite aparate de înfrumuseţare, la colţul recomandărilor, în care veţi putea descoperi ultimile apariţii şi bestseller-uri, la canapeaua psihologului unde „cititorii” vor putea participa la un workshop coordonat de psihologul Loredana Tudorache.
 
 Seara se va încheia cu piesa de teatru „Fitness”, una dintre cele mai savuroase reprezentaţii de pe scenă autohtonă, care a obţinut Marele Premiu la Gala Internaţională a Recitalurilor Dramatice din 2009. Spectacolul care se joacă cu casa închisă la Teatrul de Comedie, coboară în The Ark Underground pentru a propune exerciţii de fitness pentru suflet tuturor celor prezenţi. Piesa este regizată de Mihai Bisericanu, textul îi aparţine lui Jacques De Decker, o personalitate marcantă a lumii literare, iar Mihaela Teleoacă este one woman show. De la realism la isterie şi deznădejde, „Fitness” aleargă printre stări, contexte şi personaje diferite. Mihaela Teleoacă interpretează într-un mod unic o femeie obişnuită, venită la sala de fitness, care se confruntă cu probleme cotidiene pe care le poate avea orice spectator, toate frământările fiind inteligent surprinse într-un spectacol complex ce subliniază nevoia de comunicare şi adevăr în relaţia cu cei din jur.
 
 Cea de-a doua zi a lansării Idelier@TheArk va debuta cu şedinţa foto live ce o are în prim plan pe Maria Movileanu pentru rubrica „Look of the week”, fiind un moment plin de creativitate şi spontaneitate. Cei prezenţi vor putea descoperi culisele unei şedinţe foto şi paşii urmaţi pentru a obţine rezultatul  mult apreciat din revistele glossy.
 
 Toate iubitoarele de modă sunt invitate pe 5 şi 6 martie, între orele 11:00 – 21:00 la lansarea oficială a primei reviste glossy live din România. Evenimentul este o co-producţie Idelier@The Ark şi o ediţie specială care sărbătoreşte Ziua Femeii.
  

Cele mai citite

Lumina speranței în întuneric: Nevăzătorii cer Guvernului să-i privească în ochi

Nevăzătorii sunt revoltați că noua Lege a pensiilor le ia până la 80% din venituri Nevăzătorii protestează împotriva reducerii pensiilor cu până la 80%, cauzată...

Manchester City riscă să fie exclusă din toate competițiile! „Procesul secolului” în plină desfășurare

Manchester City se confruntă cu o anchetă istorică pentru 115 nereguli financiare, iar clubul riscă sancțiuni drastice, inclusiv eliminarea din toate competițiile interne. Începând cu...

Drăgușin, criticat după meciul din Carabao Cup! Tottenham a învins dramatic pe Coventry

Deși Tottenham a reușit să întoarcă scorul și să se califice în optimile Carabao Cup, prestația fundașului Radu Drăgușin a fost criticată dur de...
Ultima oră
Pe aceeași temă