2.9 C
București
marți, 12 noiembrie 2024
AcasăSpecialTrei motive pentru a mânca mai multe tărâţe de grâu

Trei motive pentru a mânca mai multe tărâţe de grâu

Alimentaţia modernă include multe produse de panificaţie, de la pâine şi paste la foietaje şi dulciuri de patiserie, majoritatea obţinute din făină albă rafinată. Aceasta conţine însă puţini nutrienţi cu efecte benefice pentru sănătate.

O alternativă sunt produsele de panificaţie cu tărâţe de grâu. Acestea conţin multe vitamine şi minerale esenţiale pentru organism şi contribuie la o digestie bună şi la un sistem imunitar puternic. Tărâţele de grâu pot fi consumate cu iaurt şi fructe la micul dejun sau ca o gustare în timpul zilei deoarece oferă saţietate pe termen lung.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt cele mai importante beneficii pentru sănătate pe care le oferă tărâţele de grâu.

Cele mai citite

Trump își conturează echipa de politică externă: Rubio la Departamentul de Stat și Waltz consilier de securitate națională

Președintele ales Donald Trump își definitivează echipa de politică externă, propunând nume proeminente din Congres pentru funcții esențiale. Senatorul din Florida Marco Rubio este preferat...

UE alocă fonduri pentru apărare: Bruxelles a anunțat modificări importante privind alocarea fondurilor de Coeziune

Fondul de Coeziune devine sursă de finanțare pentru industria de armament și mobilitate militară Țările UE au posibilitatea de a redirecționa o parte din resurse...

Eurostat: România are cel mai redus nivel al angajaților part-time din UE

În România, structura angajării part-time prezintă particularități unice în raport cu celelalte state membre Potrivit Eurostat, ponderea angajaților part-time din Uniunea Europeană a crescut ușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă