17.8 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialTenis Nurnberg: Raluca Olaru, în semifinalele probei de dublu

Tenis Nurnberg: Raluca Olaru, în semifinalele probei de dublu

Raluca-Ioana Olaru s-a calificat, alături de coechipiera sa de dublu, Shahar Peer (Israel), în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Perechea Olaru/Peer au trecut în sferturile de finală de Anna-Lena Groenefeld/Antonia Lottner, din Germania, cu scorul de 6-4, 6-3, după după o oră şi 15 minute de joc. În runda următoare, românca va juca împotriva perechii Kimiko Date-Krumm/Caroline Garcia (Japonia/Franţa).

În primul meci, în optimi, Olaru/Peer au trecut de perechea Ilona Kremen/Ana Vrljic (Belarus/Croația), cu scorul de 6-0, 7-5. În cadrul turneului de dublu de la Nurnberg iau startul 16 perechi, competiția făcând parte din circuitul WTA Internațional (ultima categorie).

Raluca Olaru își apără, în cadrul turneului de dublu, titlul câștigat anul trecut, când evolua alături de  rusoaica Vaeria Solovyeva.

Tot în cadrul turneului de tenis de la Nurnberg, Simona Halep a câștigat anul trecut titlul la simplu, însă anul acesta nu a mai participat pentru a-și apăra punctele, deoarece va evolua la Roland Garros, unde este cap de serie numărul 4.

Cele mai citite

Eveniment dedicat iubitorilor de șampanie și vinuri, organizat la București

Pe 3 octombrie, la The Villa din București (Str. Negustori 16), va avea loc prima ediție a evenimentului Champagne Bucharest, dedicat pasionaților de șampanie...

INS: Câştigul salarial mediu brut în 2022 a fost de 77.416 lei

Salariaţii cu studii superioare au avut o pondere de 36,5%, iar femeile au reprezentat majoritatea, cu 58,5% La nivelul anului 2022, câştigul salarial mediu brut...

TAROM oferă prețuri speciale la zborurile aniversare către Praga și Paris

Compania TAROM oferă 70 de vouchere pentru toate biletele achiziţionate pe site-ul companiei, în data de 18 septembrie, precum şi bilete la tarife începând...
Ultima oră
Pe aceeași temă