Tenis: Tecău și Mergea vor aurul la JO de la Rio

de Avram Eliza , 05 martie 2016 - stire actualizata la ora 22:38, 05 martie 2016
Tenis: Tecău și Mergea vor aurul la JO de la Rio

Tenismenii Horia Tecău şi Florin Mergea și-au propus să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio, conform unei declarații după obținerea victoriei în fața Sloveniei, în meciul de Cupa Davis, relatează Agerpres

"Ne antrenăm foarte bine cu Florin şi începem să ne 'sudăm' din nou şi să ne înţelegem aproape la fel de bine ca pe vremea când jucam tot timpul împreună. Până la JO mai avem încă o săptămână împreună, cea de Cupa Davis, după care vom mai avea câteva turnee pe care am decis să le jucăm împreună, obiectivul nostru pentru Rio fiind câştigarea medaliei de aur", a afirmat Horia Tecău. 

Citește și: Mergea și Tecău au învins Slovenia, în Cupa Davis

Vorbind despre viitorul echipei de dublu, Tecău a spus că de fiecare parte "uşa este deschisă" unei posibile colaborări. 

"Deocamdată însă, fiecare dintre noi avem câte un partener la acest moment - Rojer, respectiv Bopana - şi trebuie să respectăm înţelegerile făcute. Primul turneu unde vom juca pentru prima oară împreună este cel de la Bucureşti, după care vom juca la Washington şi Toronto, chiar înainte din urmă. După aceea, aşa cum a spus Horia, ne vom concentra pe înţelegerile pe care le avem cu partenerii noştri şi să vedem ce va aduce sfârşitul de an", a mai spus Mergea. 

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Blaz Rola/Grega Zemlja, cu 6-3, 7-6 (5), 7-6 (3), sâmbătă, în Sala Sporturilor ''Victoria'' din Arad, şi a adus victoria echipei de tenis a României în faţa Sloveniei, cu 3-0, în meciul din Grupa 1 valorică a zonei Europa-Africa a Cupei Davis. 
 

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design