16.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialPOLO: România-Rusia, meci decisiv în turneul preolimpic de la Trieste

POLO: România-Rusia, meci decisiv în turneul preolimpic de la Trieste

Echipa naţională de polo a României a pierdut, marţi, meciul cu Ungaria, scor 8-12, la Trieste, Italia, în al treilea meci din grupa A a turneului de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Tricolorii și-au complicat astfel situția în grupa. Miercuri de la ora 17.30 România va întalni echipa Canadei iar în ultima dispută poloiștii nostri vor da piept cu puternica formație a Rusiei.

Naţionala Ungariei, de departe cel mai greu adversar din grupă, a câştigat trei reprize din cele patru în timp ce tricolorii nu au reușit decat un 2-2 în ultima parte a confruntării.

În grupa A de calificare, jucătorii antrenați de seleționerul Dejan Stanoevic au adversare formațiile: Rusiei, Canadei, Franţei, Ungariei şi Slovaciei.

România a câştigat, duminică, primul duel cel cu Slovacia, scor 13-11, a turneului de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Luni seară, echipa naţională de polo a României a pierdut din păcate al doilea meci din turneu, cu Franţa, scor 11-12.

Miercuri, de la ora 17.30, ora României, "tricolorii" vor înfrunta echipa Rusiei. În prezent, România ocupă locul 4 în clasament, cu 2 puncte. Primele patru echipe din grupa A se califică în sferturile de finală. Formaţiile învingătoare în sferturi se califică la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

 

 

Cele mai citite

Seara Palatului Elisabeta dedicată municipiului Ploiești – miercuri, 18 septembrie 2024

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei va găzdui, la Palatul Elisabeta, miercuri, 18 septembrie 2024, la ora 17, o seară dedicată municipiului Ploiești, Capitala Tineretului...

BEC: Candidaturile și listele cu susținători pentru alegerile prezidențiale se depun până pe 5 octombrie

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Preşedintelui României din 2024 a decis, marţi, că, până la 5 octombrie, ora 24,00, partidele politice, organizaţiile cetăţenilor...

Portugalia: Trei pompieri au murit într-un incendiu care a mistuit o pădure

În Portugalia, trei pompieri și-au pierdut viața din cauza unui incendiu care a răvășit o pădure din partea de nord a țării. De câteva...
Ultima oră
Pe aceeași temă