7.7 C
București
sâmbătă, 19 octombrie 2024
AcasăSpecialIrina-Camelia Begu a câștigat meciul din turul doi la Miami Open

Irina-Camelia Begu a câștigat meciul din turul doi la Miami Open

Jucătoarea Irina-Camelia Begu (locul 35 WTA) a câștigat meciul contra sportivei Tereza Smitkova (locul 60 WTA) din turul doi al turneului de la Miami.

 Irina-Camelia Begu a învins-o pe Tereza Smitkova cu scorul 5-7, 6-4, 6-4. Meciul dintre Begu şi Smitkova a fost primul de pe terenul 8 de la Miami.

Begu, în vârstă de 24 de ani, s-a impus după un meci care a durat două ore şi 15 minute, reuşind să acceadă în premieră în această fază la un turneu din categoria Premier Mandatory.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu 31.670 de dolari şi 65 de puncte WTA.

În manşa următoare, ea va juca împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, care a învins-o, tot joi, cu scorul de 6-4, 7-5, pe Anna Schmiedlova din Slovacia, locul 58 WTA.

Begu şi Radwanska s-au mai întâlnit o dată, în turul doi al Australian Open, ediţia 2013, când poloneza a câştigat cu scorul de 6-3, 6-3.

Pe tabloul principal mai sunt prezente două jucătoare din România, ambele în turul secund: Simona Halep, locul 3 WTA, care o va întâlni pe Nicole Vaidisova, şi Monica Niculescu, locul 70 WTA, care va juca în compania numărului 1 mondial, Serena Williams. Aceste meciuri vor avea loc vineri.

În schimb, miercuri, Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, şi Sorana Cîrstea, locul 148 WTA, au fost eliminate în primul tur.

Cele mai citite

Dinamo, învinsă de PSG după un final tensionat în Liga Campionilor!

Dinamo București a fost foarte aproape de o victorie importantă pe terenul celor de la PSG, dar a pierdut la limită, scor 35-32, în...

Cetățenii UE, în general mulțumiți de viața lor: Finlandezii în fruntea clasamentului, bulgarii la coadă

Conform datelor Eurostat, cetățenii Uniunii Europene sunt, în medie, mulțumiți de viața lor, cu un nivel mediu de satisfacție de 7,3 din 10 pentru...

Punctul bonus pentru cel mai rapid tur va fi eliminat din Formula 1 în 2025!

Începând cu sezonul 2025, punctul bonus pentru cel mai rapid tur de circuit în cursele de Formula 1 va fi eliminat, conform deciziei FIA,...
Ultima oră
Pe aceeași temă