15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBC Mureş, medaliată cu bronz în Liga Naţională de baschet

BC Mureş, medaliată cu bronz în Liga Naţională de baschet

BC Mureş a cucerit medaliile de bronz ale întrecerii interne după ce s-a impus, aseară, pe terenul celor de la U Mobitelco Cluj, cu 84-59 şi a câştigat finala mică a Ligii cu scorul general de 2-0.

Târgu Mureş a părut mai motivată să cucerească ultimul loc al podumului din liga naţională de baschet. De partea cealaltă, clujenii au lăsat impresia că după ce au ratat calificarea în finala mare, nu mai sunt interesaţi de nimic. În primul meci, la Târgu Mureş, clujenii au pierdut cu 69-91. Nu au reuşit să se impună nici aseară în faţa celor aproximativ 1000 de fani care au venit să îi susţină la Sala Sporturilor “Horia Demian”. Obosiţi după un sezon lung şi greu, clujenii au cedat cu 59-84 şi au terminat campionatul pe locul 4.

“Sunt foarte fericit şi mulţumit de rezultat. A fost un sezon lung, obositor, dar la final am reuşit să ocupăm locul al treilea. Cred că am fost mai proaspeţi decât clujenii, pe care vreau să îi felicit pentru parcurs. Cred că am fost mai relaxaţi decât ei şi astfel am obţinut un rezultat important”, a spus Srecko Sekulovic, antrenorul celor de la BC Mureş.

De partea cealaltă, Dorin Pintea, tehnicianul clujenilor recunoaşte că întâlnirea cu mureşenii a fost o lecţie de baschet: “Mi-am dorit foarte mult să nu încheiem acest campionat cu o înfrângere acasă, însă azi,  la fel ca în meciul de la Mureş, am luat o lecţie de baschet. Au fost mai motivaţi, mai exacţi în tot ce au făcut şi au meritat victoria. Îmi pare foarte rău pentru publicul clujean că nu am reuşit să câştigăm acest meci şi că am rămas cu această ultimă imagine destul de şifonată. Ultima impresie contează şi, practice, am şters cu buretele tot ce am făcut în playoff şi în campionat."

În finala mare se întâlnesc CSU Asesoft Ploieşti şi CSM Oradea. După primele două jocuri, cele două echipe sunt la egalitate la general.

 
 

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă