16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleSupercupa României: Meciul dintre Steaua și ASA Târgu Mureș se dispută cu...

Supercupa României: Meciul dintre Steaua și ASA Târgu Mureș se dispută cu casa închisă

Supercupa României 2015, partidă care va avea loc miercuri, de la ora 21.00, la Constanța, se va disputa cu casa închisă, fiind epuizate toate biletele puse în vânzare.

Fanii care nu și-au cumpărat bilete pentru meciul dintre campioana FC Steaua și vicecampioana ASA Târgu Mureş, nu vor mai găsi tichete la stadion la ora de start a partidei, conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Urmărește aici Live Text Steaua – ASA Târgu Mureș: ora 21.00, Supercupa României 2015. Duel între Rădoi și Dan Petrescu

„În această dimineață s-au vândut ultimele bilete disponibile la Supercupa României, FC Steaua București – ASA Târgu Mureș. Toate cele 13.300 de bilete «tipărite» de Federația Română de Fotbal pentru primul joc al noului sezon au fost epuizate în cele opt zile trecute de la startul procesului de vânzare. Astfel, partida din această seară, de la Constanța, se va disputa cu casa închisă”, se arată pe site-ul FRF.

Supercupa României 2015, dintre Steaua și ASA Târgu Mureș, se va disputa de la ora 21.00, pe Stadionul Farul din Constanţa.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă