22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleSteaua și-ar putea recăpăta sigla până la finalul campionatului. Ce anunț a...

Steaua și-ar putea recăpăta sigla până la finalul campionatului. Ce anunț a făcut Argăseală!

Valeriu Argăseală, președintele FC Steaua, a spus că vechea siglă a echipei ar putea fi recuperată de la CSA până la finalul campionatului, după ce se va încheia procesul de evaluare a mărcii Steaua București.

"Acum vreo lună când am avut acea discuţie la Clubul Sportiv al Armatei, s-a vorbit despre faptul că se va face o comisie, o licitaţie, o evaluare. Atât timp cât trebuie să se respecte regulamentele şi legile, trebuie să avem răbdare şi să respectăm termenele. În jurul lunii mai se va termina, asta a fost şi discuţia, că evaluarea va dura până atunci. Va fi evaluată marca, iar o soluţie va fi peste două luni. Cam atât durează. Suporterii trebuie să înţeleagă că termenele trebuie respectate", a spus Valeriu Argăseală, conform Digi Sport.

Steliștii ar putea prinde 4-5 etape cu vechea siglă pe piept, dacă negocierile dintre CSA și FC vor fi accelerate după ce se va încheia procesul de evaluare a mărcii.

Steaua și-a pierdut vechea marcă după ce aceasta a fost anulată de către Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în luna decembrie. Marca a reintrat în posesia Clubului Sportiv al Armatei (CSA), care și-a arătat disponibilitatea cedării siglei către clubul lui Becali în schimbul unei sume de bani.

Suporterii și-au retras sprijinul pentru echipa din Ghencea, iar la ultimul meci cu CFR Cluj nu au fost în tribune mai mult de 2000 de persoane.

Cele mai citite

Greu și în liga a doua din Turcia! Dorin Rotariu a ajuns la 9 luni fără fotbal

Dorin Rotariu (29 de ani) încearcă să-și relanseze cariera la Ankaragucu, în liga secundă din Turcia, însă mijlocașul nu a reușit încă să debuteze...

Viorica Dăncinepoate – Academia Catavencu

După atât de cunoscutele „Scopul partidului social-democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut” și „lupt împotriva unei țări...

Wirtz Show! Ce record a stabilit germanul la debutul în Champions League

Florian Wirtz a făcut senzație la debutul său în Liga Campionilor, stabilind un record impresionant. Bayer Leverkusen a debutat în noul format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă