22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleIoan Andone a fost numit oficial ca noul tehnician al formației Dinamo

Ioan Andone a fost numit oficial ca noul tehnician al formației Dinamo

Antrenorul Ioan Andone a fost prezentat luni în cadrul unei conferințe de presă oficial ca noul tehnician al lui Dinamo. Andone revine în "Ştefan cel Mare" pentru a treia oară şi are obiective importante: câştigarea campionatului şi promovarea a cel puţin şase tineri jucători.

Andone a dezvăluit care sunt şi primii trei jucători pe care vrea neapărat să-i aibă în lot: Bicfalvi şi Puljic au primit oferte de prelungire a înţelegerilor, iar Elhamed este dorit din nou la Dinamo.

Andone a spus la întâlnirea cu ziariștii că nu i-a luat foarte mult timp să ia o decizie. Suporterii dinamovişti merită o echipă campioană. Tehnicianul a declarat ca se încearcă câștigarea unui nou trofeu de campioană însă a recunoscut că nu va fi foarte ușor, punctând ca munca nu l-a speriat niciodată.

Un alt aspect care l-a multumit pe Andone a fost legat de faptul că foarte mulţi jucători şi-au manifestat dorinţa de a rămâne la Dinamo și-n viitorul sezon. Ioan Andone a recunoscut în același timp că  au fost trimise oferte concrete către Bicfalvi, Puljic şi Elhamed. Elhamed a fost unul dintre jucătorii care au făcut minuni la Dinamo. Încă doi portari şi cinci jucători de câmp sunt pe lista de achiziții gândită de hunedorean. Sunt variante şi din străinătate, dar şi jucători cu experienţă din Liga 1.

Ioan Andone a discutat foarte deschis și despre plecarea omologului său Mircea Rednic despre care a spus că il va suna să nu creadă că 'l-am lucrat'".

În vârstă de 56 de ani, Ioan Andone a mai antrenat-o pe Dinamo în două rânduri (2003-2005 şi 2010-2011), fiind unul dintre cei mai de succes antrenori ai "câinilor" după Revoluţie. Cu "Fălcosul" pe bancă, Dinamo a cucerit cinci trofee, în perioada 2003-2005.

Andone era  liber de contract, după ce anul trecut a antrenat-o pe FC Aktobe, în Kazahstan. În România, Andone a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, în sezonul 2011-2012, la finalul căruia trupa din Gruia a cucerit titlul (al treilea din istorie).

Cele mai citite

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...

Rațiu, dorit în cele mari campionate ale Europei!

Andrei Rațiu a făcut un meci mare în La Liga, la începutul acestei săptămâni, iar prestația sa nu a trecut neobservată. Presa din Spania...

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...
Ultima oră
Pe aceeași temă