VIDEO FOTO Doliu în fotbalul românesc. Un mare internațional a murit

de Iulia Iancu , 06 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 11:57, 06 septembrie 2017

Fostul fotbalist Nicolae Lupescu, tatăl lui Ionuț Lupescu, care a jucat în echipa naţională a României la Campionatul Mondial din Mexic, a murit la vârsta de 76 de ani, a anunţat, miercuri, Flori Lupescu, nora fostului internaţional român, potrivit Mediafax.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, Culae Lupescu!", a notat soţia lui Ionuţ Lupescu, pe pagina personală de Facebook.

Nicolae Lupescu, care a evoluat atât în dreapta, cât şi în centrul apărării, a fost prezent cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1970, organizat în Mexic, performanţă pentru care în martie 2008 a fost decorat cu Ordinul "Meritul Sportiv", clasa a III-a. El a strâns 21 de selecţii şi două goluri la echipa naţională.

La nivel de club, Nicolae Lupescu a jucat la Rapid Bucureşti şi Admira Wacker (Austria). După retragerea din activitate, a antrenat la Rapid, între 1978 şi 1980, respectiv 1985-1986.

Comentarii

  • andreesanu

    06 septembrie 2017 12:42

    In doliu nu-i numai Fam Lulescu ci tot fotbalul din Romania !.Inca o ratare a calificarii dupa atitea altele. Noile generatii nu-s la nvelul batrinilor care au dat stralucire si mandrie fotbalului.Azi avem niste semianalfabeti ce-si zic absolventi de academii de batut turca ,academii de chiolhanuri ,academii de fite ,muieri destrabalari ..Cu asa LOAZE de unde performanta ??.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design