Pacepa: Corina Crețu trimisă de KGB să-l seducă pe Collin Powell?

de Rl online , 02 septembrie 2014 - stire actualizata la ora 07:36, 02 septembrie 2014

Într-un articol intitulat „Fața întunecată a prietenei blonde din România a lui Colin Powell”, publicat de paltforma americană wnd.com, fostul șef al spionajului românesc, Gen. Lt. Ion Mihai Pacepa, care a cerut azil politic în SUA în 1978, sugerează că povestea de dragoste dintre  fostul Secretar de Stat american Collin Powell și europarlamentarul Corina Crețu, actualmente propunerea României pentru postul de comisar european, ar putea fi, de fapt, o capcană sexuală întinsă de moștenitorii KGB celui ce viza fotoliul de la Casa Albă.

Redăm, mai jos, integral, articolul fostului spion român Ion Mihai Pacepa:

„Vă mai amintiți de cazurile în care bărbați necăsătoriți aflați în vizită la Moscova sau în alte capitale din blocul sovietic erau victime ale unor capcane sexuale? Noi am trăit fericiți cu iluzia că, de la căderea comunismului, aceste practici de recrutare specifice Războiului Rece aparțin trecutului. Dar obiceiurile vechi mor greu. Există o nouă generație de agenți sexy – în trecut purtau denumirea de „rândunici” (eng. swallows). Doar că acum ele își desfășoară activitatea în întreaga lume, mai ales pe la conferințe internaționale, unde își expun impresionantele calificări politice, dar și ținute foarte sexy.

Din nefericire, am aflat recent că un mare patriot american și un om onorabil, respectatul general cu patru stele Collin Powell, ar fi putut fi vizat de o astfel de capcană a unor servicii secrete. Nu știm exact cât de lungă a fost această legătură și nici care a fost gradul de intimitate fizică în această relație – evident, Powell a respins public că ar fi avut vreo relație și se poate ca el să fie – în esență – inocent. Dar sunt alte fapte certe cu privire la cealaltă parte implicată în relație care sugerează că ar fi beneficiat de instruirea vechiului KGB.

Atrăgătoarea blondă Corina Crețu, atualmente membră a Parlamentului European, unde deține și funcția de vicepreședinte al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților, este seducătoarea despre care vorbim. O carte din 2011, semnată de Eugen Mihăescu, un faimos caricaturist al New York Times în timpul Războiului Rece, devenit senator în România post-Ceaușescu, o numește la un moment dat „curtezana roșie a șandramalei staliniste”.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra Corinei Crețu: Tatăl său a fost un comunist ce a studiat la Moscova, la fel ca Ion Iliescu, de trei ori președinte al României din perioada post-Ceaușescu. Tatăl lui Iliescu, ce și-a botezat fiul „Ilici” în onoarea eroului său Vladimir Ilici Lenin, și-a dedicat întreaga viață slujirii Cominternului, brațul internațional al Partidului Comunist. Ion Iliescu, membru al Biroului Politic al PCR în comunism, s-a instalat președinte al României imediat după împușcarea lui Ceaușescu în ziua de Crăciun a anului 1989, la sfârșitul unui proces în care multe acuzații veneau din cartea mea „Orizonturi Roșii”.

La sfârșitul anilor 90, președintele Iliescu a adus-o pe Corina Crețu la Palatul Cotroceni și i-a oferit o poziție similară unui membru al Guvernului. În acele timpuri, consilier pentru securitate națională era generalul Ioan Talpeș, fost adjunct al fratelui lui Nicolae Ceaușescu, Ilie, comisar politic al Armatei Roșii românești. Consilierul lui Talpeș pentru probleme americane a fost Larry Watts, autointitulat „istoric american”, ale cărui afaceri sentimentale în România au început în timpul Epocii de Aur a lui Ceaușescu și care a fost mutat într-o vilă cochetă deținută de serviciile de securitate române.

La începutul perioadei post-comuniste, Ion Ilici Iliescu și serviciile sale de spionaj au continuat să considere Statele Unite ca principalul inamic al României – termen pe care Kremlinul încă îl utilizează – și serviciile secrete românești au continuat să ajute Moscova la recrutarea unor diplomați americani detașați la București. Mark Sullivan, primul secretar al Ambasadei SUA la București, a fost ținta unei astfel de operațiuni desfășurate împreună cu agenția serviciile secrete ruse de la București, al căror șef era la acel moment un fost ofițer KGB numit Fiodr Bodnari. Am descris acest caz într-un articol publicat în România la mijlocul anilor 90. Sullivan a refuzat să coopereze cu Moscova și a fost rechemat la Washington”.

De asemenea, o operațiune încununată de succes a fost colaborarea în cazul Harold Nicholson, șef al stației CIA în România între 1990 și 1992, recrutat de seriviciile ruse de spionaj cu ajutorul celor românești. În 1997, Nicholson a fost condamnat la 23 de ani și 7 luni de închisoare pentru spionaj. El este considerat, în continuare, oficialul CIA cu rangul cel mai înalt care a fost vreodată condamnat pentru spionaj în favoarea unei puteri străine. (În fața instanței, Nicholson a declarat că a fost mai degrabă inspirat de cazul spionului Aldrich Ames decât descurajat.) Pe 18 ianuarie 2011, Nicholson a mai primit o condamnare de 8 ani după ce a pledat vinovat față de acuzația de conspirație pentru spionaj în favoarea unui guvern străin, precum și de spălare de bani. La alte cinci acuzații s-a renunțat în cadrul înțelegerii cu anchetatorii. Fiul acestuia, Nathaniel Nicholson, a fost condamnat în decembrie 2010 la 5 ani de închisoare cu suspendare în cadrul unei înțelegeri cu anchetatorii în vederea ajutorului dat în cazul contra tatălui său.

Aici este cheia: dintre toate operațiunile comune duse împotriva Statelor Unite, trebuie să fi fost puține obiective atât de atractive pentru serviciile secrete ruse precum generalul Colin Powell. El este un foarte respectat cetăţean de culoare (în mod automat rasa unui om este consideră o vulnerabilitate de către KGB, acum redenumit FSB sau Serviciul Federal de Securitate). El a deținut poziţii înalte în administraţia americană: consilier de securitate națională, şef al Statului Major al Armatei și ministru. Perspectiva de a ajunge preşedinte al Statelor Unite a determinat Moscova să-l supravegheze îndeaproape şi cu mare atenţie.

Flirtul său cu Corina Creţu să fie oare scheletul din dulap care l-a determinat pe generalul Powell să nu candideze la funcţia de preşedinte al Statelor Unite ? Ne uităm cu zâmbetul pe buze la flirtul cibernetic dintre un înalt oficial american şi un frumos agent socialist dintr-o ţară străină? Ori aflăm despre o operaţiune de recrutare sau compromitere a generalului Colin Powell care ar fi una dintre cele mai îndrăzneţe şi recente operaţiuni care să submineze securitatea Statelor Unite?

Astăzi avem de-a face cu o altă Românie, dar generația de ofițeri de informații care a fost instruită pentru a opera împotriva americanilor face şi acum ceea ce a fost învăţată să facă în timpul comunismului: promovarea liderilor comuniști și discreditarea Statelor Unite. Generalul Talpeș, consilier de securitate națională din perioada în care Corina Creţu încerca să intre în graţiile generalului Powell prin intermediul Internetului, promovează acum o carte al cărei scop este reabilitatea josnicului Nicolae Ceauşescu. Conform acestei cărţi, scrisă de fostul său consilier pentru problemele legate de Statele Unite, Larry Watts, Ceaușescu a fost, în adâncul sufletului, un democrat care intenționa să rupă România de blocul sovietic, dar nu a reuşit pentru că CIA nu a avut încredere în el (Aceasta este a doua carte pe care Watts a scris-o despre România. Prima sa carte, "Cassandra Română" este o carte anti-semită care are scopul de a-l reabilita pe dictatorul nazist Ion Antonescu, care a contribuit la uciderea a aproximativ 300.000 de evrei şi ţigani şi care, în mod justificat, a fost executat în 1946 ca un criminal de război). În prezent se poate spera că guvernul român, liderii politici și mass-media vor începe, în cele din urmă, să înţeleagă că Statele Unite și CIA au fost întotdeauna prietenii României, nu dușmanii. Statele Unite au îndurat 44 de ani de tensiuni ale Războiului Rece și a cheltuit mii de miliarde de dolari din taxele plătite de contribuabilul american pentru a învinge imperiului sovietic și de a restabili democrația în România și în restul Europei de Est.

Pe 23 noiembrie 2002, când românii au fost informați oficial că țara lor a fost aşezată la masa NATO, un curcubeu a apărut pe cerul Bucureștiului. "Dumnezeu ne zâmbește", a spus atunci președintele George W. Bush în faţa unei mulțimi care îl apaluda. Într-adevăr, Dumnezeu a zâmbit României. De la o zi la alta, această țară, care a suferit o istorie lungă şi întunecată a dominaţiei Imperiului Roman, Otoman, fanariot și a ocupanților sovietici, a devenit mai puţin vulnerabilă la dominația străină. Într-adevăr, soldații americani staționați în prezent în România se angajează să apere integritatea teritorială a acestei țări cu viața lor.”

Comentarii

 • stef

  04 septembrie 2014 11:13

  Mare pacat ca acest tradator al Romaniei a scapat de Securitate care urma sa-l castreze! El nu l-a tradat pe Ceausescu ci prin divulgarea secretelor si a documentelor secrete la americani a tradat ROMANIA. Acum iese in fata cu niste aiureli de care ar rade si copiii. Cine poate sa-si imagineze ca un om de talia lui Colin Powel poate fi sedus de o amarata din Balcani? Acest om avea in preajma frumusetile lumii si nimeni n-a incercat sa-l .......seduca.

  raspunde comentariului
 • swallow-creatza

  04 septembrie 2014 9:40

  cine face mishto de Larry Watts, care se da drept istoric, ar trebui sa se pazeasca de o eroare copilareasca precum este aceea de a afirma ca "aceasta tzara care a suferit o istorie lungă i întunecată a dominaiei Imperiului Roman, Otoman, fanariot și a ocupanților sovietici..." , pur si simplu pentru ca "aceasta tzara" nu exista nici macar in faza de proiect in epoca romana cand limba romana nici nu se nascuse inca, cu atat mai putzin poporul roman, iar sub dominatzia otomana cu fanariotzii ei cu tot s-au aflat doar doua voievodate amarate, care nici nu visau, pe-atunci, sa devina o tzara. Asadar, ramane doar dominatzia sovietica de trista amintire asupra "acestei tzari". E adevarat ca "necesitatea" de a face propaganda te impinge la afirmatzii aproape prosteshti, dar, d-le general, oricat de inculta ar fi, in general masa de cititori ai presei romaneshti, nu trebuie sa le servitzi, totusi, asemenea "istorii". In fond, deformarea adevarului istoric nu serveshte niciodata celor ce au suportat in mod direct acea istorie. In rest, s-auzim numai de bine.

  raspunde comentariului
 • IMGB

  03 septembrie 2014 22:44

  test

  raspunde comentariului
 • dorinteodor

  03 septembrie 2014 21:06

  eu chiar nu inteleg aceste discutii daca este sau nu este. aici este vorba de o persoana oficiala si guvernul trebuie sa garanteze pentru ea intr-un comunicat oficial. evident ca se presupune ca aceste verificari s-au facut si totul este in regula dar faptul ca exista discutii ar fi trebuit sa duca la publicarea unui comunicat oficial al guvernului sau a altei institutii abilitate ca persoana este de incredere.

  raspunde comentariului
 • Seba

  03 septembrie 2014 18:27

  ---------------------Au dreptete romanii,,,, partial,,, dar profund in acest caz ,,,, Tot urmasa de comunist infocat, Corina CRETU ,,,,, Clar o IMORALA,,, este promovata in structuri de conducere cu salarii extraordinar de mari,,, nemeritate ,,, ci din IMORALITATE ,,,, Cat de JENANT ,,, sa scuipi pe asemenea creaturi de femei !!! n ,,,scarba si dispret ,,, !!!

  raspunde comentariului
 • Moldovan Daniela

  03 septembrie 2014 15:39

  Oferta urgenta de locuri de munca! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul Info la adresa de email vrg_danielayahoo.com

  raspunde comentariului
 • amuzatu

  03 septembrie 2014 10:15

  Nu cred ca Powell e un gugustiuc ce cade mesa la prima fata ce-i apare. Mai ales ca CC nu e chiar asa o aparitie mortala... Mai degraba asa zisa viata amoroasa privata a acoperit un canal de legatura -asigurat ce CC- intre CP si Moscova, in zone in care Moscova avea interese si cunostea bine situatia. Rapid si sigur. Daca nu ma insel, diplomatii si militarii de rang inalt, sunt pregatiti pentru a face fata fufelor... si agentelor secrete ce vor sa se impuna cu pasarica. Si li se asigura tot ce au nevoie pentru a nu fi victime ale acestor profesioniste. Pe de alta parte, mai toate agentele de legatura sunt considerate amante si lasate in pace de toti... E cea mai simpla, simplista si uzuala acoperire pentru femeile agent secret. Ca unele or profita de situatie... ma rog, asta e ciubucul lor.

  raspunde comentariului
 • ionescu

  02 septembrie 2014 17:48

  Pacepa nu a fost un tradator. L-a tradat doar pe monstrul Ceausescu, ceea ce au facut pana la urma toti acolitii sai, de aia a murit impuscat ca un caine in sfanta zi de Craciun. Iliescu desigur este un mult mai mare tradator care inca nu e judecat dupa cum ar merita. Ciuma rosie inca e prezenta si ne inconjoara de peste tot.

  raspunde comentariului
 • Nenica

  02 septembrie 2014 17:42

  Ce ma.. a murit Pacepa?Marele Pacepa?

  raspunde comentariului
 • Nenica

  02 septembrie 2014 16:34

  Auzi Corina ca tie iti place tuciuriu Colin si lu tactu putrezitu de langa biserici.

  raspunde comentariului
 • constantinescu gheorghe

  02 septembrie 2014 15:42

  O foarte mare greseala fac factorii responsabili de difuzarea parerilor acestui tradator numit p.i.m.. nu mai merita sa-i citez numele , de Iuda , intrg pentru simplu motiv ca scot la iveala aceasta hazna a tradatorilor cu gandirea lor profund antiromaneasca si antiRomania .pentru mine sunt trei mari criminali ai neamului meu iliescu , brucan si pacepa toti trei alogeni. Cine vrea sa gandeasca va realiza ca marea majoritate a ,,iubitilor" conducatori sunt alogeni si ei au inceput ,,democratizarea" prin cumpararea de avioane la preturi fara comntarii dar pe banii poporului care erau semisalbaticiti de foame.Eu nu uit nici lipsa de caldura, lumina, gaze, mancare . Dar... Democratia mi-a oferit sa cumpar reteta de medicamente a sotiei cu 10 mil. lei pecare bineinteles canu am cumparat-o fiindca nu aveam bani . Suntem si noi ca si ungurii dar nu de anvergura lor ca si unii din cei ce si-au facut loc langa romani pe pamantul acesta care au dat ordin patriotic Monicai sa-l compromita pe Clinton , deci , avem femei bune latoate si in plus bune la comisar care rimeaza cu general poezia romaneasca! .Va conjur nu va mai uitati la licurici ! Astia creaza stare de inconfort natiunii , de omorat o omoara cei de langa noi , sunt la vedere , care si-au dat mana cu ...mai este cazul sa nominalizez cine ne-au spoliat ? Pleaca in uitare neantica , pacepa ion mihai fara grija blestemul lui Zamolxe te va ajunge !TRAIASCA ROMANIA !

  raspunde comentariului
 • doua randunici

  02 septembrie 2014 15:19

  corbii iliescu ,militaru ,cico dumitrescu nasc pui vii..

  raspunde comentariului
 • Dan Popa

  02 septembrie 2014 15:11

  Pacepa e mort de mult !

  raspunde comentariului
 • c.g.

  02 septembrie 2014 14:58

  Pt.Fapte.Ce conteaza ce practici are,sau avea Corina Cretu,respectiva...culege si ... reda,acum depinde cui reda ...!Despre''initiativele'' lui Ion Iliescu suntem satui,dar iesirea din ''tovarasie'' este un fenomen care bate spre 50 de ani ,din pacate au trecut numai...25 de ani!Din pacate generatia mea poate sa nu apuce scurgerea asta din noi a ''tovarasiei'',sa speram ca lumea civilizata,SUA si U.E.,ne ajuta sa scapam din ghearele intereselor Rusiei de data asta ca o compensatie posibila dupa 30.dec.1947...!Sa auzim si de mai bine !

  raspunde comentariului
 • cristescu

  02 septembrie 2014 14:35

  pacepa este un cretin pentru care era sa fac puscarie pe vremea lui Ceausescu ca am citit impreuna cu toti colegii tampeniile din "orizonturile rosii", era cat pe ce sa ma dea si afara din facultate, iar el porc cum este a cerut despagubiri statului roman dupa ce l-au impuscat pe Ceausescu, in loc sa aduca beneficii romaniei ca se crede patriot, sa-i fie rusine!!!!

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  02 septembrie 2014 13:02

  PAI SI PLAGIATORUL TOT SPION RUS E .NIMENI DIN EUROPA SI AMERICA NU-L DORESTE PRESEDINTE.

  raspunde comentariului
 • fox

  02 septembrie 2014 12:20

  Cretu asta e nebuna si betiva, stie tot parlamentul european. Recent i-au plecat toti angajatii, si-au dat demisia toti nu i-au mai suportat crizele si abuzurile.

  raspunde comentariului
 • FAPTE

  02 septembrie 2014 11:59

  Este un fapt incontestabil, ca Iliescu Ilici si-a datorat pozitia KGB, care a organizat lovitura de stat din 1989 De aceea prima sa grija a fost sa cheme armata rusa in Romania. In acest scop a organizat diversiunea cu "teroristii" facandu-i pe soldati sa traga unii in altii. Cu greu a fost convins sa mai astepte de gen Militaru.Este un fapt incontestabil, ca Iliescu Ilici a fost coleg la scoala KGB din URSS cu tatal Corinei Cretiu.Este un fapt incontestabil, ca Iliescu Ilici a "promovat-o" pe juna juninca Corina Cretu drept consilier Presidential si Sugaci de taina, spre disperarea tovarasei sale sotii rusnace. Este un fapt, Wikileaks ca juninca mai putin juna Corina Crestu ii trimitea mailuri sexy si poze nud acelui general tomnatec, mai tuciuriu decat Iliescu Ilici.Restul ramane la fantezia fiecaruia.

  raspunde comentariului
 • ilidia

  02 septembrie 2014 11:11

  Du-te si te trateaza la cap!

  raspunde comentariului
 • George

  02 septembrie 2014 10:36

  Acest TRADATOR , Agent diversionist KGB, platit si acum de rusi pentru a trada si face rau Romaniei, da lectii serviciilor romanesti de spionaj? Singurele care au fost anti rusesti in cadrul Tratatului de la Varsovia? Pacepa, etnic slovac, cu tata comunist cominternist, el singur un mare adulator si pupator in *** al rusilor sa taca !

  raspunde comentariului
 • c.g.

  02 septembrie 2014 10:32

  Pt.constantinescu gheorghe.Sa presupunem,deoarece noi simplii cititori,comentatori la gazeta RL asta putem sa facem,legat de ''ochii albastrii '' din servicii,adica mai clar ,''pacepa ioan mohai'' asa cum il citati dvs.!Daca in anul 1977... a defectat la ordin ...,si Pingelica a avut un canal deschis cu Vestul?!Imi bazez ,presupunerea pe urmatoarele-la nivelul lui ''pacepa ioan mihai'' era paractic imposibil sa defecteze,dupa mintea mea de simplu condicar,lefegiu,adica sa aiba initiative proprii,dupa dec'89 ...rusii au lichiditat cu maxima urgenta si ura ...pe Ceausesti si pe echipa anti-kgb-a col.Trotca si ai lui,poate ca toata ''cascadoria '' aia din dec'89,care seamna cam mult cu regia din filmul american cu Robert Redford cand se organizeaza o cursa de cai ...in fapt o caterinca sa ia banii unor escroci ,imi scapa numele filmului acum... acum....,sincer nu am inteles plecarea aia in Iran...din 16.dec.'89, a lui Pingelica ...,dar nebanuite sunt anumite cai...iar ''pacepa ioan mihai '' era un priceput ,cred eu in tot felel de lucraturi si fineturi legate de ...occident!Repet ce afirm eu sunt numai-presupuneri,legat de stupiditatea evenimentelor din dec'89 daca stai si analizezi asa la ...rece ,daca stai si analizezi cum au sfarsit membrii familiei lui Ceausescu ,daca stai si analizezi motivele defectarii lui ''pacepa ioan mihai'' si anvergurii functiei si legaturilor lui cu Pingelica ...!O zi cu bine !P.s.-mi-am amintit ,filmul american se numea ''Cacialmaua''...!

  raspunde comentariului
 • Flory

  02 septembrie 2014 10:26

  Oferta urgenta de locuri de munca!Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul Info la adresa de email florinatoleyahoo.ro

  raspunde comentariului
 • constantinescu gheorghe

  02 septembrie 2014 9:56

  Domnule pacepa ion mihai pentru a putea sa imi modific parerea despre mata si sa-ti suport respiratia pestilentiala a creerului , iti propun sa vii si sa te plimbi pe Calea Victoriei sau Bd. Magheru cu un ecuson pe piept cu urmatoarea mentiune ,, ma numesc pacepa , iubesc Romania fara referire la sistemul social , tot ce am facut am facut spre binele Romaniei si-mi merit pensia platita din banii contribuabilului roman " .Altfel , pentru mine esti o hazna depozitara a bolii limbii albastre care nu influnteaza pe om dar pe tine te va ostoi precum cancerul sau T.B.C. - ul in faza terminala . Tot pentru mine reprezinti TRADATORUL fara de Dumnezeu iarta-ma Doamne ca Te invoc langa unul din cele mai abjecte fiinte , creatie ce nu-Ti apartine , apartine diavolului

  raspunde comentariului
 • c.g.

  02 septembrie 2014 9:38

  Pt dorin.Poate ca nu numai de trei ...litere alea din est este ...instruita!Poate ca lantul de la gatul respectivei duce si in alta ...parte!p.s.-pare destul de isteata madame ...Cretu si daca ''o are pe ''meserie'' este ...''bratara de aur''!O zi cu bine !

  raspunde comentariului
 • dorin

  02 septembrie 2014 9:25

  Rezulta ca a fost bine 'instruita si verificata" de KGB deci stie "meserie" !

  raspunde comentariului
 • c.g.

  02 septembrie 2014 9:08

  Pt.Mirela.Cei care voteaza PSD si ''asociatii'',latura chipurile liberala a lui Tariceanu C.P.,sunt ''sfertul rusinii'',cam 25 la suta dintre romanii cu drept de vot,cu adepti in vechiul regat ,mai ales in ... jud.Teleorman,una din zonele cele mai ...sarace si amarate din tara!Faptul ca doamna ...Cretu arata asa bine ...,nu este un lucru de acuzat...,poate ca este inaintarea serviciilor alea care spune generalul Pacepa,sau spunea respectivul,poate o fi plecat la cele sfinte si el ...!Doamna Mirela ,ce spuneti dvs. si distinsul dvs. tata sunt ...ADEVARURI,eu le sustin si va apreciez ca spuneti ...!Atat cat ne mai ingaduie noua Cel De Sus,sa incercam impreuna cu multe alte milioane de condicari,lefegii,taranusi,pensionari ...ROMANI,atat din Ardeal cat si din vechiul Regat ,sa lasam in urma noastra NORMALITATE adica-DEMOCRATIE,CAPITALISM ,MONARHIE...!STIMA RESPECT,SA AUZIM SI DE MAI BINE ! P.S.-doamna Corina Cretu,poate sa faca si servicii ROMANIEI,cine stie ...!?

  raspunde comentariului
 • Larry L. Watts

  02 septembrie 2014 7:27
 • Danâleţul pupinos

  02 septembrie 2014 5:57

  Hai sictir,mai Pa si cepa !!!

  raspunde comentariului
 • caderea estului

  02 septembrie 2014 2:02

  Pana si KGB-ul isi recruteaza agentii, in razboiul cu americanul, tot dupa pile si relatii. Mult mai competente erau Monica Columbeanu ori Oana Zavoreanu.

  raspunde comentariului
 • maramuresanu

  02 septembrie 2014 1:55

  Daca-i blonda,ii buuuuna!!Nu se vede ce specimene ne conduc si care au avut sau au,ei sau neamurile lor,relatii stranse cu fosta securitate romaneasca si sovietica?!Astia au tupeu si se baga in fata mereu ca romanii adevarati stau deoparte si se uita cum,incet-incet avansam...inapoi,spre putinismul rusesc!Treziti-va sudistilor si bosorogilor care tot votati cu acesti misei pana nu ii prea tarziu!Nu vedeti ca mereu se dau Ordonante de urgenta cu restrangeri pentru populatie,se introduc taxe noi la care nici nu am visat vreodata?!

  raspunde comentariului
 • Anton

  02 septembrie 2014 0:10

  Generalul Pacepa este o persoana cu o experienta enorma in domeniul informatiei si contrainformatiei iar parerea domniei sale este demna de luat in seama Toate aceste ipoteze legate de spionat se leaga intre ele si dupa cum ati observat , toata lumea spioneaza pe toata lumea Corina Cretu e o femeie frumusica si daca ipoteza e reala atunci Primul Ministru nu e strain de asta si nominalizarea ar veni ca o recompensa sau ca o noua misiune . S-au mai depistat europarlamentari care faceau acte de spionaj in favoarea Rusiei - ma refer la europarlamentari maghiari .NO MENS LAND-ul spionajului mondial se afla la Viena , acolo s-a facut si schimbul celebrei spioane ruse CHATMAN- parca asa o chema . Sa auzim in curind un schimb facut tot acolo dar avind-o pe rol pe CORINA CRETU ...?Cu stima

  raspunde comentariului
 • Mihai

  01 septembrie 2014 22:01

  Pentru Eugen Raduca - nu ma pot abtine sa nu iti spun ca bubui de intelepciune si de teorii conspirationiste. Sa nu crezi nimic-nimicuta din ce vezi, poti chiar sa afirmi in lumea ta mentala halucinatorie ca si Crimeea a fost de fapt mangaiata pe crestet si nu ocupata si apoi poti sa construiesti precum copiii niste butaforii si sa te joci cu bucatele de lemn si, cand ora de facut pipi, mai draga, te schimbam noi, ca pe un copil iubit, palid si aparent nestiutor...de fapt si de fapt, tu esti un personaj periculos care cauti sa sucesti mintile oamenilor insa uiti ca traim in libertate si eforturile tale sunt zadarnice asa ca du-te si vorbeste singur intr-un borcan, astupa si auto-ascultate-te , doar doar poti sa sa te auto...convingi, macar pe tine .

  raspunde comentariului
  • eugen raduca

   02 septembrie 2014 2:57

   domnule mihai imi cer scuze ca n-am mentionat de la inceputul comentariului meu ca este cui strictete scris pentru persoanele cu un IQ peste medie. INCA ODATA MII DE SCUZE.

   raspunde comentariului
 • Mirela

  01 septembrie 2014 21:42

  priveste, cetatene psd-ist care ai votat-o, ce figura hotarata, fericita si plina de viata are blonda dupa ce ai trimis-o prin votul tau sa castige de 200 de ori mai mult decat pensia ta...priveste si apoi nu uita sa mergi la coada unde ti se da cate i kg de ulei , de faina si de zahar lunar, apoi numara-ti cei cativa leuti din buzunar sa vezi daca poti cumpara nepotelului o ciocolata ca de lucrare stomatologica cu 8.000 lei , sigur nu ai bani ...si cand ajungi acasa, da-ti pe razatoare castravetii , ca fara lucrare dentara, sigur nu-i poti manca intregi, apoi deschide tv-ul si admir-o pe aceasta blonda ce parfumata si plina de viata este. si nu uita, peste cativa ani `neaparat` sa mergi s-o votezi din nou, pentru ca ciclul tau masochistic sa se prelungeasca la infinit ! aferim, demnitate, neam romanesc ! cum ti-ai asternut, asa dormi ! si.....chiar ca dormi !

  raspunde comentariului
 • iapa inaintea carului

  01 septembrie 2014 21:30

  PSD-ul lozeste, Bruxelles-ul n-a confirmat niciodata functia de comisar pentru Colina Cretu.

  raspunde comentariului
 • paul

  01 septembrie 2014 21:05

  e tare urata si nesuferita aceasta jalnica creatie a naturii !

  raspunde comentariului
 • eugern raduca

  01 septembrie 2014 20:49

  era oidata cind pacepa era sinonim cu democratia , America , libertate dreptate adevar.....pina cind s-a afiliat lui dick cheney si neoconilor , tradatorii americani vinduti israelului. daca nu citeam articolul in care pacepa ne spune cum corina cretu l-a atras in capcana kgb pe colin powel nu stiam de chestia asta . ce stiam si eu si lumea intreaga este ca , powel a fost cel ce a mintit o lume intrega la onu cu dovezi fabricate , in care si el credea , dovezi fabricate de mentorul lui pacepa si masinaria de propaganda a lui cheney. nu stiu cit de nociv a fost gestul corinei cretu insa stim sigur ca gestul lui powel la onu a avut consecinte majore. credibilitatea americii a fost atinsa ca acum personal chiar daca vad pe ecranele cnnn ori cnbc ori fox ca putin bombardeaza kievul tot n-as crede ce vad. asa cum am spus tradatorii am,ericani proisraelieni ai lui cheney. 8 miliarde au fost gasiti lipsa initial de inspectorul general American pentru irak si citiva ani mai tirziu a ascazut la 6 miliarde. 8 miliarde de dolari a preluat bush de la onu banii irakienilor din programul food for oil , bani pe care bush I-a trimis in irak in cash 100 de dolari .....caramizi....cel mai mare heist din istoria omenirii dar nu se vorbeste de el pentru ca nu s-a facut arma ceva al Hollywood . a fost facut pentagon style.asa ca domnu pacepa ce-ai fost si ce-ai ajuns!

  raspunde comentariului
 • v o bag

  01 septembrie 2014 20:31

  Mai traieste mumia de Pcepa tradatorul??

  raspunde comentariului
 • well

  01 septembrie 2014 20:15

  americanul avea unealta imunizata la ofranda bolsevica.

  raspunde comentariului
 • kurkubaul

  01 septembrie 2014 19:15

  Hackerul care a deconspirat public idila KGBista dintre Powell si Cretu a fost ARESTAT LA CEREREA AMERICANILOR, de politia KGBista, pe motivul intrarii ilegale in contul de mail al sefului SRI, in conditiile in care SRI a informat ca contul de mail al sefului SRI n-a fost spart niciodata! Aici e BUBA!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design