EXCLUSIV. Chestorul Nelu Pop, interviu halucinant: Sunt consilier la Transgaz pe ”probleme vizavi de experiența mea de viață”

de Petru Zoltan , 19 august 2017 - stire actualizata la ora 22:50, 19 august 2017
Chestorul Nelu Pop

Chestorul principal Nelu Pop a explicat pentru „România liberă“ că s-a angajat la Transgaz după ce și-a depus un CV, „ca orice om”. Ce îl recomandă pentru funcția consilier la această companie de stat? Experiența de-o viață, ne-a răspuns. În plus, susține că a scris epistola pentru Gabriel Oprea pentru că cel din urmă participase la Ziua Drapelului, dar și pentru că a respectat drepturile cuvenite polițiștilor.

România liberă: De când lucrați la Transgaz?

Nelu Pop: Din 2017. Din 2016, pardon.

Ce funcție aveți și ce faceți la Transgaz?

Nu sunt director de cabinet. Sunt consilier pe probleme vizavi de experiența mea de-o viață. Am atribuții pe care le are orice consilier cu experiență pentru proiectele noastre. Atribuții care vin în sprijinul conducerii.

Salariul îl cumulați cu pensia?

În conformitate cu drepturile omului și drepturile din Constituție.

Aveți un salariu lunar de 25.000 de lei.

Nu, nu este adevărat că am 25.000 pe lună. Este greșit. Vă spun cu tot respectul că este confidențial. De ce să facem exagerări?

Salariul este mai mic? Mai mare?

Salariul este în niște limite. Vă spun foarte sincer că e mai mic. Nu sunt salarii mari, cum crede lumea.

Aveți pensia de 18.500 lei?

Nu e atât. Ăsta-i brutul. E în conformitate cu legile din țara noastră.

Cum ați ajuns la Transgaz?

Este o companie serioasă în care am crezut că pot să îmi aduc contribuția la proiectele pe care le are Transgaz. Mi-am depus, ca orice om, CV, s-a respectat toată procedura. Nimeni nu se leagă la cap.Ce v-a determinat să scrieți editorialul despre Gabriel Oprea?

Vreau să vă spun că eu sunt un bun patriot. Ca alți români. Nu mai mare. Acolo am scris un întreg istoric al drapelului românesc. Al tuturor drapelelor pornind de la romani încoace. Mie îmi place istoria. Eu am scris o chestie românească. În final, sigur că am făcut niște aprecieri la domnia sa. Dacă ne uităm în urmă un pic, nici un fost ministru nu a participat la o asemenea activitate (Ziua Drapelului – n.r.). Iar drepturile polițiștilor au fost primite la timp, fără nici un fel de probleme. Nu s-a întâmplat până atunci.

Nu era cam elogios acel editorial? 

Depinde fiecare cum crede. A avut o încărcătură un pic mai mare. Elogiile sunt, or fi… În fine, asta a fost atunci. Eu mi-am asumat cu respect și demnitate și decența necesară și asta a fost.

Comentarii

 • clencix

  24 august 2017 19:52

  Pe fruntea lui scrie - VOTAT de unii tot ca el. Poate ca lipsesc prima litera inainte si R de la Ratat prin mijloc.

  raspunde comentariului
 • Carnatul

  23 august 2017 22:54

  asta e frate cu daea mascariciul ala de la agricultura...cu papagalul de la invatamant liviutu-genunche-judetul targoviste...nulitati 100 naturale. cand tara este executata zilnic ei conduc executivul adica de un condamnat penal si in urmarit penal pentru marturie mincinoasa cum pot arata cei din jurul lor?

  raspunde comentariului
 • jenica labirint

  22 august 2017 19:35

  pai unde se putea angaja bashinosu' asta? evident ca la transgaz... omu' e sincer, il recomanda experienta de viata

  raspunde comentariului
 • Constantin Berghiu

  21 august 2017 16:33

  Daca un militian ca asta ia o gramada de bani, pensie speciala, si e consilier cu o suma imensa la Transgaz, pe baza experientei de viata, presupun de infractor, vinovat nu e el, oricit de lacom si de jegos ar fi, ci noi cei care permitem asta, pentru ca oricit ar parea de necrezut avem si noi ceva putere.

  raspunde comentariului
 • S

  20 august 2017 8:22

  Experienta de-o viata îl recomandă pentru un asa post? Asa se spune, mai nou, la pile?

  raspunde comentariului
 • joja

  18 august 2017 14:29

  Asa popor asa conducatori. Ne meritam soarta.

  raspunde comentariului
 • SOCRATE

  18 august 2017 8:51

  SOTII POPO SUNT niste acoperiti stalininisti cu cate 1,5 neuroni dar sunt buni pupincuristi, si mancatori de *****...........

  raspunde comentariului
 • serpico

  18 august 2017 8:29

  Inca un fost bugetar ajunge milionar si general , fara a avea rezultate notabile. Singurul merit al acestui individ este loialitatea fata de pesedei si Ilici Iliescu. M-as mira sa nu fi fost si militian.

  raspunde comentariului
 • Lasacomentariu

  18 august 2017 7:23

  Mai bine ati iesi in strada impotriva pensiilor nesimtite ale securistilor, coloneilor si generalilor in izmene, asazisilor magistrari, militienilor, cu totii complici la hotiile din tata. Pe cei cate chiar muncesc si produc in tara asta chiar nu i intteba nimeni, nimic.Lasati ....si haideti la actiuneil pentru o tara curata, dreapta, corecta. Revolutia a fost degeaba. La butoane sunt iar ei. Mi e scarba.

  raspunde comentariului
 • vasile

  18 august 2017 5:01

  Experienta de-o viață...a ars gazul de pomană..., unde să fie angajat dacă nu la Transgaz ? Toți militarii ieșiți la pensie cu pensii nesimțite au făcut la fel...

  raspunde comentariului
 • Adrian

  17 august 2017 20:11

  Fara nici o indoiala chestorul Nelu Pop este un agramat, care vorbeste precum un proaspat admis la liceu, cu nota sub 5 la evaluarea nationala.Din pacate asfel de indivizi sunt majoritari in posturi cheie, atat militare, cat si civile. Vezi si tizul lui, Liviu Pop, de la invatamant.

  raspunde comentariului
 • gica

  17 august 2017 15:43

  cand politicienii isi impart de 27 de ani ministerele,prefecturile si functiile cheie din institutiile statului si regiile de stat,totul pe linie de partid nu se mai alarmeaza nimeni.De-aia vin toti incapabiliii si coruptii,titularizarile pe post se fac la misto,prin frauda sau la ceas de seara.Hai sa nu ne ma kkm pe noi,majoritatea stim si tacem,ne facem ca nu vedem sau suntem complici la acest lant al coruptiei si minciunii.

  raspunde comentariului
 • Sorin

  17 august 2017 15:07

  Iese cineva in strada sa ceara demisia guvernului, a sparlamentului, anularea sau cel putin restrangerea pensiilor speciale? Tine cont la vot cineva sa nu mai voteze hotii astia, psd-ul, alde? Litere mici, da pentru ca sunt rebuturi, gunoaie ale politicii.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 august 2017 12:25

  Consilier la Transgaz l-au pus cei pe care ia slugarit din PSD si ALDE !!, acei derbedei care se joaca dea alba neagra cu legile si cu aplicarea legilor. Toate serviciile de forta sunt beneficiare a salariilor si pensiilor speciale !!.Pentru politicieni, parlamentari,guvernanti si servicii constitutia tarii este o chestie aleatorie !!.Despre ce egalitate si drepturi in fata legii se poate vorbi in cazul acestor PROFITORI ??.Cel recomanda ca si consilier la transgaz pe nelu pop ??-il doare-ncur de romanul care traieste din sudoarea muncii lui.

  raspunde comentariului
 • gica

  17 august 2017 12:00

  nimic nu se intampla fara indiferenta,lasitatea sau complicitatea oamenilor

  raspunde comentariului
 • Dorin Ciobica

  17 august 2017 11:08

  Mă recomandă vocea i talentul i am coala vieii.

  raspunde comentariului
 • Gigi

  17 august 2017 11:00

  Uite, din cauza unora ca asta, toate pensiile vor fi trecute pe contributivitate in cativa ani.....va spun eu ca asta nu are mai mult de 3-4 000 de lei pe contributivitate !

  raspunde comentariului
 • escobar

  17 august 2017 10:20

  icaz clar de "nesimtire crasa TIPICA" acestor fosti slujbasi ai statului,pensionatii SPECIAL si ca varsta si ca VALOARE a pensiei EXORBITANTE......un principiu de DREPT eludat de "neocomunistii" care au dat legea,spune ca daca esti "SPECIAL" NU poti fi in acelasi timp si "NORMAL" FARA SA PIERZI DREPTURILE SPECIALE....numirea in functia de "bodyguard consilier" a fost facuta evident prin "santaj mascat".....mai GRAV este ca UNICUL SCOP al "existentei de consilier" este PROTEJAREA "posibililor penali" din sociatate in MOD OCULT,folosindu-se de "tovarasii din sistem"....astfel e liber "la coruptie"

  raspunde comentariului
 • nick

  17 august 2017 10:15

  Ferma animalelor a lui Orwell mai actuala ca oricind unde porcii ajunsi la putere s-au inconjurat de ciini bine platiti.

  raspunde comentariului
 • Teican Sorin Mircea

  17 august 2017 4:23

  Extraodinar acest dobitoc!

  raspunde comentariului
 • Teican Sorin Mircea

  17 august 2017 4:23

  Extraodinar acest dobitoc!

  raspunde comentariului
  • un roman

   17 august 2017 8:05

   Da ,are,functie si grade,restul,nu conteaza incurca statul ,astia,se descurca ,se face creaza posturi bine platite ptr categoriile de privilegiati,saminta,miejul sistemului mafiot,corupt

   raspunde comentariului
 • Dan

  16 august 2017 19:25

  Astia i-si bat joc de NOI, de o TARA intreagaPutem sa-i scoatem afara NUMAI daca iesi MASIV in stradaAsta se v-a intmpla in curind

  raspunde comentariului
 • adi

  16 august 2017 18:16

  Cat timp o sa se tot angajeze pe baza de recomandari, astfel de oameni o sa aiba joburi si salarii. Singura metoda fair de a selecta candidatii capabili e ca toate datele personale cum sunt numele, sexul, varsta, poza, chiar si orasul de origine, sa fie ascunse recrutorilor si managerilor care pretind ca-si fac treaba si care de fapt organizeaza simulacre de sesiuni de recrutari. Si evident, cv-urile sa nu mai fie puse pe masa recrutorilor de alti angajati.

  raspunde comentariului
 • Un pățit

  16 august 2017 18:15

  Grandioasa societate de stat are nevoie de cadre cu " experiență de viață" pentru a menține ordinea firească pentru un cadru sănătos de muncă! LINISTEA trebuie menținută cu orice cost!Concret sesizezi,reclami, se anchetează,verdict -"lipsa probe".Apoischimbarea locului de muncă.Final- cerere de disponibilizare pe criterii medicale...aprobată!Concluzie-stele pe cer .......LINIȘTE.......

  raspunde comentariului
 • Ilie.Ion

  16 august 2017 17:55

  Sa,i,fie,rușine...este,un,nesimtit.

  raspunde comentariului
 • Ardelean

  16 august 2017 15:31

  Și funcția acestui jeg,promovările,sinecurile precum altor nespălate specimene,este rezultatul politicilor pro români promovate de clasa politică,de 27 de ani,in scârbă ei profundă față de cetățeni. Acest partid,PSD,FSN,,la varf,a promovat securismul,nepotismul,șpaga,pilele,incompetenta,jaful sistematic,nimic democratic dar a fost votat masiv... câtă prostime in țărișoara asta...și sărăcie lucie, echivalent frunză și iarbă pe m.p..militiean sa te faci,nu dr.,prof.,ing.,ăștia au fost,sunt și vor fi hârtia igienică a politrucilor. Bravos,drac- hoț pesedei!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design