15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialUn primar PNL din Dolj a bătut o femeie în sediul Primăriei,...

Un primar PNL din Dolj a bătut o femeie în sediul Primăriei, fără să mai aştepte îndemn de la Orban

La data de 05 martie 2018, Pitulici Mariana, o femeie din localitatea Seaca de Câmp, a mers la Primărie ca să se informeze cu privire la ajutorul acordat de stat conform Legii 416/2000.

Primarul comunei Seaca de Câmp, liberalul Iulică Băloi, se pare că şi-a ieşit din fire, și, în loc să îi explice femei că în urma unor controale din partea Instituției Prefectului Dolj mai multe dosare au fost închise din motive de neîndeplinire a condițiilor legale, a început să o lovească pe femeie.

La fața locului au venit Salvarea și Poliția. Mariana Pitulici a mers și la medicul legist și a depus și plângere penală la Secția de Poliție Poiana Mare, de care aparține localitatea Seaca de Câmp.

Situația se poate complica dacă se confirmă zvonurile că imaginile de pe sistemul public de supraveghere video au fost șterse.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Krainer, va fi adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în ţară din Irlanda, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă