24.8 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSocialFOTO. De câți muncitori a fost nevoie pentru a curăța Piața Victoriei...

FOTO. De câți muncitori a fost nevoie pentru a curăța Piața Victoriei de tonele de gunoaie rămase după mitingul PSD

„Imediat după finalizarea manifestării publice care a avut loc seara trecută în Piaţă Victoriei şi la care au participat sute de mii de persoane, operatorii de salubrizare, angajaţi de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei. Astfel, în mai puţin de o oră, 100 de muncitori cu 10 utilaje (curăţătoare, cisterne spălat, utilaje pentru încărcarea şi transportul deşeurilor) au salubrizat întreg perimetrul în care s-a desfăşurat evenimentul”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria Bucureşti, transmite Mediafax.

PMB a precizat că la toate manifestările publice, adunări, festivaluri, concerte, organizatorii au obligaţia, prin protocoalele încheiate cu Primăria Municipiului Bucureşti, să asigure salubrizarea zonelor unde au avut loc evenimentele.

Potrivit sursei citate, cursul nopţii au fost salubrizate toate zonele din Bucureşti unde au avut loc manifestări publice (evenimente sportive, marşul LGBT, marşul Nouă Dreapta etc).

După încheirea mitingului organizat de PSD împotriva abuzurilor, în Piaţa Victoriei, au ieşit la iveală mormane de gunoaie lăsate în urmă de participanţi.

Cele mai citite

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...

Israelul întrerupe activitatea militară de-a lungul drumului din sudul Fâșiei Gaza pentru a facilita ajutoarele

Armata israeliană a declarat că va face pauze tactice zilnice în activitatea militară de-a lungul unui drum principal din sudul Fâșiei Gaza, asta pentru...

Tragedie la pelerinajul de la Mecca. 14 persoane au murit

Pelerinajul anual musulman Hajj în Arabia Saudită a fost marcat de o tragedie pentru pelerinii iordanieni, după ce 14 persoane din Iordania au pierit...
Ultima oră
Pe aceeași temă