32.4 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecial273 de pacienți de la Spitalul de Urgență din Arad nu pot...

273 de pacienți de la Spitalul de Urgență din Arad nu pot vota, pentru că angajații au cerut târziu urna mobilă

273 de pacienți internați la Spitalul de Urgență Arad nu pot vota, duminică, deși ceruseră urna mobilă, pentru că angajații unității medicale au depus cererea la BEJ după termenul limită stabilit, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanților BEJ Arad, angajații Compartimentului administrativ al spitalului au ajuns cu cererile pentru urna mobilă la câteva minute după termenul limită prevăzut de lege, astfel că nu au mai fost aprobate cererile.

Purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Adrian Wiener, a spus că s-a ajuns târziu cu documentația la BEJ.

"E vorba de pacienți din secțiile sediului central pentru care nu s-a ajuns în timp util cu depunerea documentației pentru solicitarea urnei mobile. Pacienții valizi vor primi bilet de voie pentru a se deplasa la cele mai apropiate secții de votare, dacă nu sunt din orașul Arad, sau la secția de domiciliu, dacă locuiesc în oraș", a spus Wiener.

SCJU Arad are peste 1.300 de paturi, sute de pacienți internați având drept de vot.

Conducerea unității va face o anchetă internă pentru a afla cine se face vinovat de întârzierea depunerii documentelor la BEJ.

În judeţul Arad au fost depuse peste 800 de cereri pentru urna mobilă, dintre care 690 aparțin deținuților din Penitanciarul de Maximă Siguranță Arad.

Solicitările pentru urna mobilă s-au putut depune sâmbătă, între orele 18.00 şi 20.00.

În judeţul Arad sunt 394.121 de alegători înregistraţi pe listele electorale permanente. Totodată, au fost amenajate 439 de secţii de votare, din care 115 se află în municipiul Arad.

Cele mai citite

Cluj-Napoca: Mai multe persoane s-au autoevacuat după ce un incendiu violent a cuprins un bloc

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca, iar mai multe persoane s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, fără...

ANPC a amendat Aeroportul Henri Coandă cu 10000 de lei pentru „sauna” creată de nefuncționarea sistemului de ventilație

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au dat o amendă de 10.000 de lei Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti deoarece sistemul de ventilaţie...

Atac la ambasada Israelului din Belgrad. Un ofiţer de poliţie rănit, iar atacatorul ucis

Un bărbat cu o arbaletă a rănit sâmbătă un poliţist sârb din dispozitivul de securitate al ambasadei Israelului la Belgrad. Polițistul rănit l-a împușcat...
Ultima oră
Pe aceeași temă