Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viitorii parlamentari PMP trebuie să aibă o meserie pe care să o fi practicat

Președintele PMP, Traian Băsescu, le-a recomandat liderilor organizațiilor partidului drept criteriu de eligibilitate pentru candidații la alegerile parlamentare ca aceștia să aibă o meserie pe care să o fi practicat.

Share

Mara Ivanov 0 comentarii

17.08.2016 - 17:30

Președintele PMP, Traian Băsescu, le-a recomandat liderilor organizațiilor partidului drept criteriu de eligibilitate pentru candidații la alegerile parlamentare ca aceștia să aibă o meserie pe care să o fi practicat.

"Am făcut o recomandare și anume: președinții de organizații să recomande doritorilor să fie oameni care au o meserie. Când spun oameni care au o meserie nu mă refer la oameni care să aibă o diplomă, ci la oameni care să își fi practicat meseria și care să fie politicieni liberi. Atunci când nu ai practicat o meserie și te trezești proaspăt absolvent parlamentar nu vei face niciun rabat de la slugărnicia de a rămâne în politică cu orice preț. Cei care au o meserie vor face politică relaxați, pentru că vor ști că, dacă nu mai ies parlamentari la legislatura următoare, dacă sunt verticali în fața șefilor politici, au un refugiu în propria lor meserie", a afirmat miercuri Traian Băsescu la finalul Consiliului Executiv Național al PMP, citat de Agerpres.

El a adăugat că experiența într-o meserie îi ajută pe parlamentari să contribuie la proiectele de lege dezbătute.

"Am avut și medici care nu au practicat niciodată și au ajuns și miniștri ai Sănătății sau medici ginecologi care nu au practicat niciodată, dar au ajuns miniștri ai Agriculturii. Am avut tot soiul de specimene. Atunci când ai o profesie practicată și care te face să te simți liber ca politician, ai și necesarul de experiență să contribui la acele legi care îți trec prin fața ochilor", a explicat Băsescu.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...