Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Premierul Mihai Tudose: Când nu organizează alții moțiuni de cenzură, le facem singuri

Premierul Mihai Tudose a afirmat, sâmbătă, într-o conferință de presă, la Mamaia, că social-democrații „fac singuri” moțiuni de cenzură, atunci când nu le organizează alții.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 02.09.2017 - 21:07

Premierul Mihai Tudose a afirmat, sâmbătă, într-o conferință de presă, la Mamaia, că social-democrații „fac singuri” moțiuni de cenzură, atunci când nu le organizează alții.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat ce crede despre decizia PNL de a depune o serie de moțiuni simple. Astfel, el a răspuns: „Suntem obișnuiți cu moțiunea de cenzură”.

La rândul său, premierul Tudose a răspuns: „Când nu le organizează alții, le facem singuri”, cu referire la moțiunea de cenzură prin care PSD și-a demis propriul Guvern, condus de Sorin Grindeanu. 

Liberalii au decis sâmbătă, la Neptun, să depună trei moţiuni simple împotriva Guvernului,  pe domeniile educaţie, sănătate şi infrastructură.


„O moţiune simplă pe educaţie la începutul anului şcolar pentru că anul acesta şcolar începe fără manuale pentru elevii de clasa a V-a şi sunt aceiaşi copii care, începând cu clasa pregătitoare, nu au avut manuale la început de an şcolar. De asemenea, lipsa avizelor de funcţionare pentru marea majoritate a instituţiilor şcolare din România şi lipsa de acţiune guvernamentală pentru a reglementa această situaţie, politizarea managementului educaţional şi lipsa de preocupare şi de decizie a Ministerului Educaţiei cu privire la cuplarea sistemului de educaţie cu piaţa muncii”, a dclarat prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, la finalul reuniunii.

Ea a mai anunţat că PNL va depune o moţiune simplă şi pe sănătate în urma crizei vaccinurilor din cauza căreia au murit 33 de copii. „Faptul că s-a venit acum cu o lege a vaccinării pe care noi am susţinut-o nu este suficient. Dorim să ştim de ce în momentul de faţă există vaccinuri care nu se pun la dispoziţia cetăţenilor care cer aceste vaccinuri pentru copii şi de ce nu se pun la dipoziţie vaccinuri într-un plan multianual astfel încât populaţia să beneficieze şi să fie informată să îşi vaccineze copii”, a precizat Raluca Turcan.

O a treia moţiune simplă îl va viza pe ministrul Transporturilor, din cauza inexistenţei proiectelor de construire a autostrăzii Piteşti – Sibiu şi a autostrăzii Transilvania – Moldova.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...