Soția baronului Paul Stănescu, consilier la Ministerul Educației

de Romulus Georgescu , 19 iulie 2017 - stire actualizata la ora 15:09, 19 iulie 2017
Senatorul PSD Paul Stănescu, alături de Liviu Dragnea

Soția senatorului PSD de Olt Paul Stănescu, Marieta, a fost angajată la Ministerul Educației pe postul de consilier. Informația apare în ultima declarație de avere a liderului PSD, din luna mai a acestui an. Potrivit documentului, Marieta Stănescu a încasat de la acest minister 8.668 de lei, semn că angajarea s-a petrecut de curând. 

În declarația anterioară de avere, depusă în ianuarie, statutul  Marietei Stănescu era unul diferit. Ea apare ca profesoară la clasele I-VIII, în comuna Vișina din județul Olt, unde este domiciliul celor doi. În această calitate ea a obținut venituri de 28.855 de lei, în cursul anului 2016. Potrivit aceluiași document,  soția baronului PSD a încasat și 12.088 de lei, sub formă de pensie.

Paul și Marieta Stănescu au, împreună, trei terenuri agricole, unul intravilan și unul extravilan. De asemenea, ei dețin au apartament în Craiova și o casă de locuit în Vișina, de 299 de metri pătrați. Paul Stănescu deține conturi de 24.000 de lei. Potrivit ultimei declarații de avere, Paul Stănescu a avut, pe parcursul ultimului an, trei surse de venit: 36.927 ca președinte al Consiliului Județean, 4.984 ca senator și 18.750 de la o companie care se ocupă cu munca pe terenurile arendate.

Vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, este unul dintre cei mai influenți apropiați ai lui Liviu Dragnea. La alegerile din 2016 el a renunțat la postul de președinte al CJ Olt pentru a candida pentru Senat.

Comentarii

 • Mafia a capturat RO

  19 iulie 2017 16:53

  DOSARUL LUI DREAK-NEA CU ALEGERILE este la fel ca cel a lui NASTASE cu termopanele pentru a-i spala pe puscariasi EI DOI au FAPTE PENALE EXTREM DE GRAVE CU PERICOL SOCIAL DEOSEBIT DE GRAV care nu se pot prescrie. Pentru diminuarea MARII CORUPTII din RO printre altele sunt necesar cateva masuri administrative sa se desfiinteze urgent CONSILIILE JUDETENE structuri pur mafiotice si inexistente in alte state civilizate care BARONIZEAZA Romania SARACIND populatia, dar si a JUDETULUI ILFOV - cea mai mare zona ciminogena din Ro CARE INCONJOARA CAPITALA in mod CIRCULAR ca o caracatita si unde se intinde ca o CIUMA - tot aici este si principala pepiniera a MAFIOTILOR si BANDITILOR autohtoni si straini . Aceste ANOMALII sau GROZAVII facute in numele democratiei sau descentralizarii aduc prejudicii enorme, grave, bunului mers al societatii romanesti. Pentru administrarea judetelor sunt suficiente PREFECTURILE , PRIMARIILE si CONSILIILE LOCALE, este adevarat ca, CONSILIILE JUDETENE sunt structuri POLITICO-MAFIOTE ce intretin si dezvolta MAREA CORUPTIE din Ro.In consiliile judetene se regasesc GUNOAIE UMANE, SEMIDOCTI, BANDITI, TICALOSI, ETC. Jud IF este intr-adevar o structura administrativa UICA in LUME cu un teritoriu distribuit circular in jurul capitalei unde se cultiva si se dezvolta FAUNA MAFIOTA SI CEA CRIMINALA in detrimentul dezvoltarii normale a ZONEI METROPOLITANE.

  raspunde comentariului
  • SOCRATE

   19 iulie 2017 17:35

   Autoritatea Naională de Reglementare în domeniul Energiei ANRE, este instituia unde se plătesc printre cele mai mari salarii din România. Spre exemplu, preedintele instituiei încasează aproape 10.000 de euro pe lună. Instituia nu primete bani de la bugetul de stat, finanându-se din taxele pe care le impune companiilora din sectorul energetic a căror activitate o reglementează.

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design