27.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăTechPPDD va susţine Guvernul Ponta 4. Secretarii de stat ai partidului se...

PPDD va susţine Guvernul Ponta 4. Secretarii de stat ai partidului se vor regăsi în noul Executiv

Simona Man, preşedintele PPDD, a anunţat, luni, după întâlnirea pe care a avut-o cu Victor Ponta la Parlament, că partidul pe care îl conduce va susţine Guvernul Ponta 4 şi că secretarii de stat ai formațiunii rămân în noul Executiv, informează Mediafax.

În luna iunie, PSD şi PPDD au încheiat un protocol de colaborare parlamentară şi la nivel local. În urma încheierii acestui protocol, Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD), a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de secretar general adjunct al Guvernului, în locul Ioanei Lambru, care ocupa această funcţie din noiembrie 2012. În luna noiembrie, după anunțarea susținerii de către acest partid a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale, președinta PP-DD, Simona Man a fost numită la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), cu rang de secretar de stat.

De asemenea, liderul organizaţiei judeţene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD), Eduard Dumitraşcu, a fost numit în postul de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Cele mai citite

Ce prevede legea salariului minim european

Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislația națională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie...

VIDEO. Maria Dragomiroiu, la un pas să-și piardă viața

Maria Dragomiroiu are o viață de poveste. De la o copilărie trăită în sărăcie lucie, la artistul consacrat, atât de iubit de public de...
Ultima oră
Pe aceeași temă