Pleșoianu: Vreau să știu numele oricărui membru CExN care aleargă pe același culoar cu "Trinomul KKK"

de Florin Budescu , 12 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 14:55, 12 octombrie 2017
Pleșoianu: Vreau să știu numele oricărui membru CExN care aleargă pe același culoar cu "Trinomul KKK"

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a trimis joi o scrisoare Comitetului Executiv Național al PSD în care face o serie de acuzații și afirmă că, dacă "miniștrii penali" demisionează, este doar pentru că "i-a împins Tudose către această decizie", informează Agerpres.

"Dacă e vreun membru al Comitetului Executiv PSD care vrea plecarea miniștrilor "penali", să meargă apoi în fața oamenilor și să își explice trădarea! Eu, unul, vreau să știu numele oricărui membru CExN care aleargă pe același culoar cu Trinomul KKK (Klaus, Klemm, Kovesi)!

Vreau să văd cine are curajul de a lupta azi pentru o Declarație de Independență a PSD față de Noua Securitate și cine vrea, dimpotrivă, capitularea PSD! Cine își respectă propriul electorat și cine vrea ca PSD să devină USR 2! Repet: azi e momentul adevărului — Declarație de Independență sau Ziua marii rușini a PSD!", susține Pleșoianu în scrisoarea către CExN al PSD.

El mai spune că "acei membri ai Comitetului Executiv PSD care au de gând să ceară remanierea unor miniștri pe motiv că au spus Iohannis și Tudose că sunt "penali" — să meargă în fața electoratului astfel trădat și să spună cum au votat".

"Ba chiar îndemn milioanele de români care au votat PSD să-și întrebe reprezentanții din CExN dacă au votat pentru plecarea "penalilor". Asta ca să știe cu toții foarte clar cine i-a trădat. Nu merge nici cu "soluția elegantă" a demisiilor miniștrilor "penali". Dacă demisionează, e doar pentru că i-a împins Tudose către această decizie, cu acordul tacit al partidului", a arătat Pleșoianu.

El mai susține, într-o postare pe Facebook, că declarațiile președintelui Iohannis de joi, de la Craiova, reprezintă "dovada că Tudose joacă în filmul lui Iohannis". Un Guvern trebuie să fie format din "oameni curați" care nu au niciun fel de probleme, a afirmat joi președintele Klaus Iohannis.

"Un Guvern trebuie să fie format din oameni curați care nu au niciun fel de probleme, care sunt integri și toată conducerea politică trebuie să fie formată din oameni integri", a declarat Iohannis, după o vizită efectuată la fabrica Ford din Craiova.

Comentarii

 • H2O

  14 octombrie 2017 7:30

  Acest individ este omul rusilor,ceeace se stie de multa vreme=vezi ziarele.Zdravan la cap in niciun caz nu este,clar! Prin ce maidane o fi copilarit acest tembel ?

  raspunde comentariului
 • linaura catalina buzea zarnescu

  13 octombrie 2017 20:20

  CIND CINEVA SPUNE ASA CEVA TERBUIE MAI INTII SA FIE EL INSUSI CURAT INTEGRU SI NEPENAL... ori CINE NE SPUNE ASTA???? si cu actele false de la casele acelea pe numele presedintelui cum ramine???

  raspunde comentariului
  • Cucoana!

   14 octombrie 2017 14:59

   A fost in discutie o singura casa, deci este o impertinenta sa spui "casele presedintelui". Cazul a fost destul de neclar, posesorii erau batrani, nu aveau copii si au facut mai multe acte, prin care lasau mostenire acea casa. A fost si mama doamnei Carmen Iohannis printre cei care primisera act de mostenire, dar cumparatorul pe un pret simbolic, imediat dupa "revolutie" a primit castig de cauza. Prin comentariul dumitale arati doar ca esti impotriva Presedintelui, ca orice pesedist. Si afla ca asta nu te onoreaza!

   raspunde comentariului
 • Devil Shaiseh

  12 octombrie 2017 22:59

  Alta scursoare a latrinelor inventata pentru a-i sustine pe mafioti.

  raspunde comentariului
 • Mai, prostaciune paroasa!

  12 octombrie 2017 17:47

  Esti un zero barat care isi da importanta. Voi respectati poporul? Voi va respectati alegatorii? Minti fara rusine! Voi va respectati numai averea facuta din furt si coruptie!

  raspunde comentariului
 • ??????

  12 octombrie 2017 16:43

  Și Traian Băsescu zicea aproape la fel, în unele "cuvântări" ?

  raspunde comentariului
 • Daniel

  12 octombrie 2017 15:42

  Asta a scăpat de la nebuni !

  raspunde comentariului
 • clencix

  12 octombrie 2017 15:34

  Urmasii secu arata ca altii sunt secu, smecherie veche de mii de ani, nu mai tine azi. O tiganie cu galagie care acopera lenea, iuteala de mana si nestiinta in ale lumii reale, din afara bataturii proprii. Cei care n-au habar de ce se intampla in afara curtii lor cred ca lumea e doar curtea si neaga pe oricine si orice incearca sa le deschida mintea. Pesedei, treziti-va, multimea votantilor inculti nu face dreptatea si prostia alesilor nu-i ajuta nici pe prostii care v-au votat.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design