Patrula lui Vlad Ţepeş. Cine o conduce şi de ce

de Carla Popa , 24 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 23:15, 24 ianuarie 2016
Patrula lui Vlad Ţepeş. Cine o conduce şi de ce

Partidul România Unită, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anunţat crearea "Patrulei lui Vlad Ţepeş", organizată de campionul K1, Daniel Ghiţă, sportivul declarând că "dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri" şi vor "veghea ca cei sărmani să nu fie victimele interlopilor", transmite Mediafax.

"Pe aceşti tineri îi veţi vedea peste tot, îi veţi vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeţi să ajute la deszăpezire sau poate vor avea găleţi să ajute la inundaţii sau poate pur şi simplu vor ajuta o bătrână să traverseze strada", a declarat, duminică, preşedintele PRU Bogdan Diaconu, în faţa delegaţilor reuniţi la primul congres al formaţiunii.

Liderul partidului a prezentat delegaţilor şase tineri îmbrăcaţi în uniforme bleumarine, cu tricolorul pe piept, în partea dreaptă, sigla partidului pe mâneca dreaptă şi pe spatele cărora scrie Patrula lui Vlad Ţepeş. Diaconu a anunţat că de organizarea Patrulei lui Vlad Ţepeş se va ocupa campionul K1, Daniel Ghiţă.

"Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză", a spus Ghiţă.

Sportivul a mai spus că va colabora cu autorităţile statului român şi va informa autorităţile, însă Patrula lui Vlad Ţepeş va acţiona în cazul în care nu o fac autorităţile. "Vom colabora cu autorităţile şi le vom informa asupra acestor situaţii, dar dacă autorităţile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă de aceşti români asupriţi pe care nu-i apără nimeni", a mai spus Daniel Ghiţă.

"Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională. S-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, care va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa", a mai susţinut Ghiţă.

Comentarii

 • Sprijinitor al Patrulei Vlad Tepes

  26 ianuarie 2016 15:17

  Avem nevoie de aei ! Vor fi ajutati nu numai babele sa treaca strada ci si majoritatea politicienilor care fura in disperare si nu se mai pot opri ! Acestia vor fi ajutati sa treaca strada dincolo de Styx ! A sosit momentul ca romanii sa se trezeasca si sa participe activ si direct la actiunile de ,,deparazitare'' nationala . Din munca si sudoarea romanilor s-au imbogatit hoardele de hoti si paraziti cu conturi in strainatate cu vile si piscine pe tot intinsul patriei , mai ales palate cu turnulete ! Primari precum cei de la Timisoara care din 90 si pana acum au vandut tot patrimoniul imobiliar catre tzigani , vor fi trasi la raspundere putin ! Organizatiile unguresti , secuiesti antiromanesti , etc precum UDMR , Jobic , 64 de Closete , etc - n-au ce cauta pe teritoriul Romaniei !

  raspunde comentariului
 • Ce sa facem?

  25 ianuarie 2016 11:56

  Politia care exista acum e doar o caricatura a ceea ce trebuie sa fie politia. E un urias aparat de stat care desi e platit de noi toti, actioneaza impotriva populatiei si a statului prin nepasarea, indiferenta, tainuirea si acceptarea faradelegilor facute de interlopii, ******* si politicienii din Romania.De ce sa nu desfiintam in totalitate politia corupta in proportie de 85 ca si parlamentul si intreaga structura politica si sa infiintam brigazi de genul acesta, formate din cetatenii din zona respectiva in toata Romania ajunsa la cheremul interlopilor si mafiei tiganesti si politice?

  raspunde comentariului
 • petru pentru

  25 ianuarie 2016 11:12

  Felicitari - politia vrea doar cresterea salariilor in rest dau cu "Autor Necunoscut"-Rusine majoritatii politistilor!

  raspunde comentariului
 • un cetatean

  25 ianuarie 2016 9:57

  In Romania, asemenea formatiuni ar trebui interzise prin lege pana nu este prea tarziu. Exista formatiunea lui Ontanu, si altele care or mai fi, dar toate au aspect militarizat si sunt nationaliste si de expresie extremista. Societatea civila nu se manifesta prin asemenea organizatii ci prin asociatii cu scop caritabil si de binefacere, de solidaritate si coeziune sociala. Pentru Romania asemenea organizatii paramilitare sunt un atentat la valorile democratiei si liberatii, in ciuda sloganurilor exprimate. Guvernul Romaniei ar trebui sa ia masuri ferme in acest sens.

  raspunde comentariului
 • Grigore

  25 ianuarie 2016 9:30

  Felicitari pentru initiativa ! O organizatie civila care sa vegheze si sa contribuie la siguranta cetatenilor era mai mult decat necesara si se va dovedi si mai necesara in viitorul apropiat ! De ce ? Numarul infractorilor creste ametitor in Romania . Anual mii de copii sant creati si abandonati de parinti de ocazie si iresponsabili . Copii conceputi prin boscheti , pe banchetele masinilor , copii nedoriti , fara niciun viitor sant abandonati in casele de copii ale statului , copii care ajung prin canale , pe strazi , devin infractori , devin un pericol datorita incapacitatii si incompetentei sistemului de stat . Va fi o adevarata aventura riscanta sa iesi din casa sa mergi pana la cumparaturi sau pana la slujba ! S-au inmultit cazurile de agesiuni , maltratari si chiar ucideri domestice . Numeroase femei cer ajutor si protectie , de multe ori degeaba ! Fie politia nu se implica sau intervine prea tarziu ! Agresiunile domestice trebuiesc descurajate iar masculii agresori trebuiesc domoliti cu acelasi mijloace - pumni , picioare si bate ! Oricum , corectiile fizice sant mai mult decat necesare pt astfel de indivizi . Populatia trebuie sa sprijine aceste patrule !

  raspunde comentariului
 • buga

  25 ianuarie 2016 9:28

  Asa a aparut si SA in Germania anilor '20 ... sa ajute babele sa treaca strada si sa apere cetatenii .... unde s-a ajuns ...stim bine cu totii ...

  raspunde comentariului
 • Gh.Stoian

  25 ianuarie 2016 9:23

  Se "vede" f.clar incercare de infiintare de nou partid de extrema dreapta ! Sper sa nu fie inregistrat fata de "Romania mare", astia par aproape fascisti !.

  raspunde comentariului
  • Traiasca Vlad Tepes

   26 ianuarie 2016 15:24

   NU sant fascisti ci romani cu o constiinta civica si simt patriotic! Scopul principal ajutorarea organelor de ordine publica si intarirea sigurantei cetatenilor !

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design