Gorghiu: PSD practică un şantaj ordinar în raport cu actualul guvern

de Carla Popa , 22 februarie 2016 - stire actualizata la ora 22:45, 22 februarie 2016
Gorghiu: PSD practică un şantaj ordinar în raport cu actualul guvern

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut, luni, că premierului Dacian Cioloş nu îi este frică de PSD, adăugând că social social-democraţii practică ''un şantaj ordinar'' în raport cu actualul guvern, informează Agerpres

"Eu mi-aş dori să simtă guvernul Cioloş faţă de PNL cu totul şi cu totul altceva decât teamă. Un ţâr de respect n-ar strica, mai multă deschidere la dialog. Probabil că sunt ocupaţi cu foarte multe lucruri de pe agenda guvernamentală şi sunt convinsă că vom găsi căi şi punţi de comunicare mult mai solide ca până acum. Însă eu nu cred că domnul prim ministru Cioloş simte ceva frică faţă de PSD. Eu nu cred că sentimentul de frică e cel care îl mână într-un gest politic sau altul", a spus Gorghiu, la Realitatea TV. 

Liderul liberal s-a referit la situaţia prefecţilor şi a arătat că unii sunt ''angajaţi politic''. "Este într-adevăr un şantaj ordinar pe care PSD îl practică. Facem evaluarea pe prefecţi. (...) Prefectul din Alba îşi pune pe pagina de Facebook - trebuie să ai multă imaginaţie şi să te ducă capul foarte mult încât să pui pe pagina de Facebook poze cu tine prefect în funcţie - de la o întâlnire de partid cu PSD şi cu pensionarii PSD. Domnule, eşti cu boii acasă? Chiar nu-ţi dai seama că tu eşti în exerciţiul funcţiei tale publice care implică imparţialitate? Nu poţi să te afişezi la întâlniri de partid când tu girez corectitudinea procesului electoral", a mai spus copreşedintele PNL. 

Comentarii

 • mihai

  23 februarie 2016 11:01

  PSD UN PARTID DE SECURISTI FARA SCUPULE,CALCA PE CADAVRE PENTRU SCOPUL LOR. .AU JEFUIT ROMANIA SI ROMANII SI TOT NU SE LASA. SECURISTI POLITICII ROMANESTI AU IN SINGE CRIMINALITATEA IMPOTRIVA CETATEANULUI.

  raspunde comentariului
 • mihai

  23 februarie 2016 11:01

  PSD UN PARTID DE SECURISTI FARA SCUPULE,CALCA PE CADAVRE PENTRU SCOPUL LOR. .AU JEFUIT ROMANIA SI ROMANII SI TOT NU SE LASA. SECURISTI POLITICII ROMANESTI AU IN SINGE CRIMINALITATEA IMPOTRIVA CETATEANULUI.

  raspunde comentariului
 • Mirela

  22 februarie 2016 23:44

  Habar n-am cum o fi santajul PSD dar `discursul` tau, mai tecuceanco, este sigur ordinar ! In primul rand ca dl. Ciolos nu face politica ci administratie si inca una talentata si sincera si, iata, curjoasa ! In al doilea rand , daca o fi simtit ceva teama fatza de PNl este teama generata de dezamagirea lui in fatza lasitatii partidului pe care cu onor il distrugi -era sa zic conduci - si care partid nu l-a aparat defel pe dl. Ciolos in fatza asediului delirant asupra sa al PSD in Senat ! Apoi, nu vad de unde si pana unde chestia cu `tzârul de respect` - probabil ai vrut sa mai fi si spiritual-ironica folosind u ncuvant ardelenesc - caci dl. Ciolos e cel mai respectuos Prim Ministru ce l=a avut tara pana acum iar tu esti cea mai obraznica si lenesa parlamentar vorbin persoana care a condus vreodata PNL. Nici nu mai am cuvinte despre mojiciiel ce le emani, har Domnului ca te retragi, slava Domnului ca esti gravida, succesuri la scutece , la preparat laptele praf, du-te invartindu-te la gatit si la spalat oale, ca acolo e de tine, tirano, certareato, isterico si catastrofa politica ce esti !

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design