13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportVictor Ponta: Tudose poate salva guvernarea. Cât timp e Dragnea acolo, nu...

Victor Ponta: Tudose poate salva guvernarea. Cât timp e Dragnea acolo, nu vom avea viitor

Fostul premier al României, Victor Ponta, a reacționat după mărturisirile lui Tudose, la Antena 3, privind relația sa cu Liviu Dragnea, care "nu se află într-un moment fericit". Deputatul PSD susține că actualul șef al Executivului poate "să salveze guvernarea PSD".

"Eu tot spun de peste un an – Dragnea doar foloseste PSD pentru interesele lui – nu il intereseaza nimic altceva! Dupa el potopul! Daca Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD si Guvernarea! Ce nu a reusit (din pacate) Sorin Grindeanu! Sa speram ca intelege si el ceea ce toti stim – cat timp e Dragnea acolo nu vom avea nici guvernare buna nici viitor pt PSD si pentru Romania", a scris Victor Ponta, pe Facebook.





Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, că "nu se află într-un moment fericit" al relației cu Liviu Dragnea, urmând să lămurescă marți toate diferendele pe care le are cu șeful PSD. Totodată, șeful Executivului a invocat posibilitatea de a demisiona de la conducerea Guvernului, într-un cerc restrâns, de numai câteva persoane.

"Nu aş putea spune că suntem într-un moment fericit al relaţiei dintre noi Ori îşi vede fiecare de treaba, ori cineva trebuie să plece. O să ne lămurim mâine. Mâine vom vorbi despre toate bărbăteşte.

Am spus că iau în calcul să-mi dau demisia, dacă lucrurile stau atât de rău şi ne-am prăbuşit, plecăm acasă", a declarat Mihai Tudose, la Antena 3.

 

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

România intră în Schengen cu spațiul aerian și maritim din 31 martie. Precizările chestorului Bogdan Despescu

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...
Ultima oră
Pe aceeași temă