20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportPonta pleacă în concediu în afara țării

Ponta pleacă în concediu în afara țării

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, la B1 TV, că începând de miercuri până pe 9 august va pleca în concediu alături de soția sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, și cei doi copii. Astfel, premierul a infirmat varianta unei eventuale deplasări în Turcia pentru o nouă intervenție chirurgicală la genunchi.

Citește și: Surse: Ponta pleacă miercuri în Turcia

“Plec în concediu, mă întorc duminică, pe 9 august. E concediu de odihnă cu familia, mă duc în afara țării. Nu mă duc acum la niciun control în Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din România, domnul Codorean și cu medicul care m-a operat, din Turcia, undeva la sfârșitul lunii august, în funcție de cum evoluează recuperarea. Plec în concediu cu soția și cei doi copii”, a declarat Ponta.

Premierul nu a dezvăluit locația unde își va petrece concediul. Totuși, el a admis că își va petrece vacanța în afara țării.

“Plec în afara țării, dar nu în Turcia și plec cu soția și cu copiii și sper să nu văd niciun medic în următoarele 10 zile că am văzut destui medici în ultima perioadă”.

În cursul zilei de marți, în presă au apărut informații potrivit cărora premierul ar urma să efectueze o nou operație în Turcia. 

Cele mai citite

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...
Ultima oră
Pe aceeași temă