Ministrul Justiției vrea ca în cel mult o lună și jumătate să prezinte Guvernului un proiect de lege pentru punerea în acord a legislației penale cu deciziile CCR: Alte state moderne au momente în care legiuitorul vine cu o lege de grațiere sau amnistie

de Alex Mihăilescu , 04 martie 2017 - stire actualizata la ora 11:24, 04 martie 2017
Ministrul Justiției vrea ca în cel mult o lună și jumătate să prezinte Guvernului un proiect de lege pentru punerea în acord a legislației penale cu deciziile CCR: Alte state moderne au momente în care legiuitorul vine cu o lege de grațiere sau amnistie

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, susține că în cel mult o lună și jumătate va prezenta Guvernului un proiect de lege care va fi trimis spre dezbatere în Parlament pentru punerea în acord a legislației penale cu deciziile Curții Constituționale.

”Ca orizont de timp, chiar ieri vorbeam cu colegii mei de la Ministerul Justiţiei, intenţionăm ca în maxim o lună, o lună şi jumătate, să prezentăm Guvernului un draft, un proiect de lege care să fie însuşit de către Guvern şi să fie trimis Parlamentului spre dezbatere. Cu alte cuvinte, există obligaţie pe de o parte şi dezbatere parlamentară, pe de altă parte, excluzând ideea Ordonanţei de Urgenţă”, a declarat, vineri, ministrul Justiţiei  într-un interviu acordat Radio Iași.

Tudorel Toader a precizat că legislația este „opera legiuitorului”, iar punerea de acord a legislaţiei „apare ca o necesitate obiectivă, adică nu mai este o problemă de apreciere”. Mai mult, întrebat dacă va mai exista un prag în privinţa abuzului în serviciu, precum cel de 200.000 de lei din OUG13, ministrul Justiției a răspuns: 

„Decizia Curţii Constituţionale are un dispozitiv şi multe considerente. Ce spune dispozitivul deciziei? Că un funcţionar public va răspunde pentru neglijenţă în serviciu atunci când i se va reproşa neîndeplinirea unei obligaţii de serviciu, dar obligaţie de rang legal, adică prevăzută într-o lege organică ordinară, Ordonanţă de Urgenţă sau Ordonaţă simplă sau când i se va imputa neîndeplinirea respectivei obligaţii. (…) Legiuitorul trebuie să stabilească un prag minim, sub care răspunderea e disciplinară, peste care răspunderea poate fi de natură penală”.

Ministrul Tudorel Toader a mai spus că în multe state moderne există momente în care legiuitorul penal național vine cu o lege de grațiere sau de amnistie pentru unele persoane.

„Dacă ne uităm în legislaţiile altor state moderne există momente în care legiuitorul penal naţional vine cu o lege de graţiere sau de amnistie. Am văzut cu toţii inclusiv faptul că instanţa europeană, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, spune statului român că poate apela la actul de clemenţă – graţierea/amnistie – dând ca exemple alte state, în speţă Italia, care au apelat la iertarea de pedeapsă respectiv iertarea de tragere la răspundere penală, repet, graţiere sau amnistie. Aşadar, din moment ce în Codul Penal avem aceste instituţii juridice penale, evident graţierea şi amnistia, ele nu sunt acolo doar de dragul de a fi descrise şi sunt acolo ca instituţii, repet, pentru ca legiuitorul în politica lui penală să le poată folosi la un moment dat... Dacă legiuitorul apreciază că este oportună pentru politica penală, pentru societate, pentru evoluţia relaţiilor sociale, că este oportun un act de clemenţă, în mod evident îl poate folosi cu o singură condiţie: să respecte exigenţele constituţionale”, a mai afirmat ministrul Justiţiei.

Ministrul Justiţiei a mai declarat că CCR a arătat că ”există un conflict juridic de natură constituţională între DNA şi Guvernul României, conflict ce a fost generat de ancheta procurorilor privind oportunitatea, legalitatea, circumstanţele împrejurările adoptării Ordonaţei de Urgenţă nr. 13”.

„Decizia (cea a CCR – n.r.) este una frumoasă, una de principiu care trage o linie privind competenţele autorităţilor statului, care delimitează ceva privind puterile statului, competenţele puterilor statului – procurorul să rămână în anchetă penală cu fapte – infracţiuni, iar Guvernul are libertatea să legifereze în acord cu 115 alineatul 2 din Constituţie”, a afirmat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

 

 

 

Comentarii

 • rocambole

  04 martie 2017 16:44

  Acest ministru este unul al penalilor, si nici nu putea fi altfel, ca fost judecator al CCR, numit acolo pe criterii politice, sa apere interesele celor care l-au numit.

  raspunde comentariului
  • Bedros

   04 martie 2017 18:35

   Viitori politicieni si guvernati trebuie sa treaca testul saratelelor pentru ca cel cu broasca testoasa a esuat

   raspunde comentariului
   • Majoritatea pesedista

    04 martie 2017 18:49

    are alte gusturi - caviar, sampanie, insorita Brazilie...

    raspunde comentariului
    • Bedros

     04 martie 2017 19:41

     Pe seceta este buna si ploaia cu gheata, eu mananc si saratele daca a mancat vaca prune

     raspunde comentariului
     • Bedros

      04 martie 2017 19:45

      Pe vremea comunistilor se spunea ca sampania este bautura muncitorilor bauta prin reprezentanti sai, secretari de partid, .Eu ma multumesc cu saratele si apa minerala

      raspunde comentariului
 • hi hi hi

  04 martie 2017 12:57

  Iara umbla gasca de banditi PSD cu CCR-ul vopsit .

  raspunde comentariului
  • Bedros

   04 martie 2017 18:33

   Hi, hi, hi, ha, ha, ha, fura tata fur si eu, fura si bunicul meu !, Asta se intampla in Parlamentul Saratelelor

   raspunde comentariului
   • Eh, Bedrose!

    04 martie 2017 18:48

    Se mai intampla si prin Brazilia... De 11 ani!

    raspunde comentariului
    • Bedros

     04 martie 2017 19:43

     Au furat alti inaintea noastra, eu ma multumesc cu firimituri, din cosul parlamentului, desigur

     raspunde comentariului
 • Franjo Glavina

  04 martie 2017 11:48

  BE.STIILE PSD ALDE VOR SFARSI URAT! Sa le dorim multa sanatate si multi ani! LA JILAVA! Va vom matura bestiilor va vom matura veti fugi ca sobolanii spurc.aciuni ce sunteti. VA FI UN MARE PROCES IN URMA CARUIA VETI FI SCOSI IN AFARA LEGII. Veti plati cu ani grei de puscarie faptul ca vreti sa distrugeti justitia! SA FITI SANATOSI SI SA TRAITI MULTI ANI LA JILAVA! DNA DNA DNA SA VINA SA VA IA ! Nu veti distruge V.OME DE BAL.EGA ROSIE DNA! Nu va vom lasa!

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  04 martie 2017 11:05

  Sutele de mii de oameni, care au manifestat in strada atatea zile, la rand, in intreaga tara, au protestat aproape degeaba, fiindca Guvernul infractorilor Dragnea si Tariceanu nu s-a lasat deloc intimidat si Curtea Constitutionala, in frunte cu presedintele ei, Valer Dorneanu, fost procuror de nadejde al dictaturii ceausiste dupa 1967, a dat castig de cauza Guvernului Grindeanu, fara sa mai dezbata actiunea pucista a acestui guvern din cursul noptii negre din ianuarie si nici contestatia depusa de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea. Ca urmare, a sprijinului primit din partea CCR, Dragnea, care a furat sute de milioane de euro de la Consilii Judetene si de la Primarii, prin sute de contracte acordate Tel Drum, fara concurs si cu licitatii trucate, si Tariceanu, care a dat titeiul si gazele din Marea Neagra firmei Sterling, fara licitatie, prin dezavantajosul HG nr 1446 din 12-11-2008, cauta acum sa infaptuiasca hotia din martea neagra, cu mana Parlamentului, pe care sunt stapani. In fapt, este vorba de o lovitura de stat, prin care PSD-ALDE vor sa puna stapanire pe Justitie, pentru salvarea multor rechini de beciurile puscariei.

  raspunde comentariului
  • Bedros

   04 martie 2017 18:06

   Sa iesim in strada, sa stam în fata Guvernului și a Parlamentului și a CFR, pana își dau demisia , .II putem înlocui cu comitete muncitoresti, cu comitete studențești și chiar cun coimitete ale pensionarilor, dacă în strada vor ieși destui pensionari, . Noua conducere sa fie jumatate aleasa, jumatate numita, dupa o schema pe care am expus-o pe blogul meu, numita , democratie participativa, .Pe toata perioada protestelor, noi, ONG, DemocrTia Participativa, va putem asigura portii de saratele, . Pe mine ma gasiti la biroul ambulant din Piata Victoriei, unde, imptreuna cu niste tineri inimosi impartim saratele trecatorilor, din recuperari, desigur, . Pofta buna ba sarantocilor, va vindeti votul pentru o mana de saratele

   raspunde comentariului
   • De fapt,

    04 martie 2017 18:56

    voi, pesedimea, dati saratele cetatenilor. In spatele usilor inchise va delectati cu icre negre, whiskey, sampanie, fromage... Rusine sa va fie! Nesatuilor!

    raspunde comentariului
    • Bedros

     04 martie 2017 19:48

     Sampania este bautura muncitorilor bauta prin reprezentanti sai, secretari de partid, eu nici macar membru nu sunt , .Si Bula manca icre negre, facute din ochii de hamsii, .Pofta buna !, . Tu manci pita cu slana ?

     raspunde comentariului
 • newoevil

  04 martie 2017 10:26

  ...l-au găsit si pe limba asta de stejar ca sa transforme ordonanța 13 in lege! Dupa ce citesti interviul cu asta parca ti-ai băgat capul in smoala......nu e de bine fiindcă vor toti din tot suflețelul amnistie si grațiere..

  raspunde comentariului
 • JUSTITIABILUL

  04 martie 2017 10:17

  Sisitemul judiciar romanesc se poate eficientiza, FARA A SE APLICA MAI MULTE FAZE ALE PROCESULUI JUDICIAR, prin infaptuirea justitiei cu obiectivitate si celeritate precum si cu cheltuieli minime, NUMAI aplicand modelul Sistemului de Justitie CANADIAN, a Tribunalului Electronic, bazat pe stiinta ciberneticii judiciare. Completul de judecata este format dintr-un IT-ist sau cibernetician instruit si din punct de vedere ala cunostintelor juridice, un judecator ce detine si cunostinte IT si un calculator performant cu softul adecvat.

  raspunde comentariului
  • rocambole

   04 martie 2017 17:00

   Puteti sa ne oferiti mai multe amanunte despre acest sistem ?

   raspunde comentariului
   • Bedros

    04 martie 2017 17:43

    Sigur ca da, este simplu, ,Aveți un calculator, cumpărați un program, cum a cumpărat doamna procuror Laura Codruta Kovesi, programul ala cu care verifici autenticitatea tezelor ce doctorat, te costa cam 300000, pana în 400000 Euro, dai un anunț în ziar, ala cu venit minim lunar de 493, 17 Euro , duci de nas naivi și intr-o luna doua îți scoți bani, după care judeci în profit, legat la ochi, la PSD dai pedepse maxime

    raspunde comentariului
    • Pedepse maxime?

     04 martie 2017 19:01

     Nastase, miliardar in euro, a primit un mizilic de pedeapsa, dar merita condamnare pe viata pentru distrugerea economiei! Dragnea, cu tot milionul de euro disparut, cu afaceri necurate, cu avere de nabab, cu ilegalitati la tot pasul, a primit pedeapsa cu suspendare! Iliescu si acum da lectii de democratie, din fotoliul lui. Justitia a fost prea blanda cu hotii care au distrus Romania. Bati campii, Bedros!

     raspunde comentariului
 • EMIGRANTUL

  04 martie 2017 9:32

  MOLDOVENE esti tu din nemul lui OPRISAN MANECHINU ca numai asa se explica lacomia dupa averea pe care altii o dobandesc in mai multe generatii. Voi nu sunteti altceva decat noii CIOCOI ce faceti parte din burghezia comunista, BARONI sau MUTANTI ai democratiei orginale de cumetrie.ZEGREAN SPUNEA CA SUNT PESTE 1500 DE LEGI NECONSTITUTIONALE PE ALEA NU LE VEZI SAU TE INTERESEAZA CA CEI PESTE 64 DE psd-isti cercetati penal sa scape de puscarie??? Ce nu intelegeti voi POLITRUCILOR BANDITI SI BORFASI ESTE FAPTUL CA VI S-AU INFUNDAT CAILE DE FURAT SI A VENIT VREMEA CAND TREBUIE SA JUSTIFICATI CE-ATI FURAT in 27 de ani. NU AVETI CUM SA SCAPATI v-ati dat legi pentrua a ascunde HOTIA prin imunitati de tot felul parlamenare, BNR-iste, justitiare, etc si vedeti ca nu sunteti suficient de protejati de puscarie V-A VENIT IDEEA SA MODIFICATI LEGISLATIA PENALA CUM VA CONVINE VOUA MAFIOTILOR SI TRADATORILOR DE NEAM , NU SE MAI POATE A AJUNS CUTITUL LA OS PENTRU O MASA CRITICA DE ROMANI SARACI SI CHINUITI. E O PERIOADA PREA MARE 27 DE ANI IN CARE VOI BANDITILOR CARE ATI CAPTURAT RO DUPA 1989 V-ATI DAT LEGI PENTRU INTERESELE VOASTRE ASCUNZAINDU-VA HOTIA SI PROSTIA.In prezent activitatile specifice de urmarire si tragere la raspundere penala a persoanelor vinovate de savarsirea infractiunilor de coruptie, a celor asimilate acestora si a infractiunilor in legatura directa cu cele de coruptie, inclusiv pentru fapte de mare coruptie sau mare criminalitate sunt tergiversate, esuate ori ratate datotita nu numai lipsei de profesionalism ci si dependentei justitiei de sistemul politic - Indicatorii de baza ce caracterizeaza eficienta sau randamentul sistemului judiciar romanesc, celeritatea solutionarii dosarelor, numarul cazurilor cu amanari si schimbari de solutii precum si procentajul rechizitoriilor finalizate cu condamnari, reliefeaza din nefericire pentru democratia romaneasca post-decembrista si justitiabili O STARE DE FAPT CATASTROFALA ce ilustreaza realizarea unor cheltuieli judiciare enorme din banul public fara nici o justificare. Din analiza valorilor anuale a indicatorilor mentionati rezulta ca prin politicile adoptate de factori de decizie extrem de subiectivi cu scopuri ascunse si interese de clan sau de grup in cadrul sistemului judiciar nu s-a dorit emanciparea sau adaptarea acestuia la cerintele si valorile noului sistem social democratic. Valorile anuale ale indicatorilor statistici mentionati mai arata ca sistemul judiciar este un amalgam afectat grav si sub aspectul organizarii institutionale, al functionarii structurilor, al procedurilor interne de lucru utilizate si al gestionarii resurselor financiare, umane si materiale.- Numarul clanurilor formate, din infractori cu cazier, politicieni, judecatori, procurori, avocati, politisti, grefieri, experti si notari, pe principii de rudenie sau de grup bine organizat existente in sistemul judiciar este semnificativ de mare ceea ce afecteaza toti indicatorii de eficienta si determina in acelasi timp risipirea unor insemnate fonduri bugetare ale statului roman cei care judeca irational si prost sau carora nu le pasa de consecintele unor verdicte arbitrare date nu sunt pusi sa RASPUNDA ori sa plateasca daunele create. Populatia Romaniei in stadiul in care se afla dupa 26 de ani de la evenimentele din 1989 ARE NEVOIE MARE DE DREPTATE ca necesitate sociala obiectiva si nu de justitie ca sistem de drept ce functioneaza ca o platforma de aranjamente ale intereselor clasei politice dominante

  raspunde comentariului
 • Ce bataie de joc!

  04 martie 2017 9:05

  Omul pus de baronul Oprisan la Justitie are tupeu cand afirma ca "Decizia cea a CCR n.r. este una frumoasă, una de principiu". Stie foarte bine ca Dorneanu, seful CCR si-a batut joc de DNA si a dat o decizie mincinoasa! Iar acum PSD pregateste infama OUG 13 sub forma de lege! Jos PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   04 martie 2017 11:34

   BE STIILE PSD ALDE vor plati atacul la justitie cu ani grei de puscarie. Sa le dea Dumnezeu ani multi si sanatosi. LA JILAVA!

   raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   04 martie 2017 11:33

   BE STIILE PSD ALDE vor plati atacul la justitie cu ani grei de puscarie. Sa dea Dumnezeu ani multi si sanatosi. LA JILAVA!

   raspunde comentariului
 • Noaptea ca hotii...

  04 martie 2017 8:55

  Aplica acordul CCR si porneste gratierea sa putem intra in Schengen si UE.

  raspunde comentariului
 • Antivirus

  04 martie 2017 7:06

  Unde 'l-o fi mai gasit Ciuma Rosie si "pi" plesuvul asta?Tudorele ,intelegi "limba rusa",nu? Cred ca ai auzit de Checks and Balnaces SystemI-auzi cum sunaThe system of checks and balances is an important part of the Constitution. With checks and balances, each of the three branches of government can limit the powers of the others. This way, no one branch becomes too powerful. Each branch checks the power of the other branches to make sure that the power is balanced between them. How does this system of checks and balances work?Ai inteles,nu? De cine credeti voi ca va bateti joc mai mafihotilor?Auzi logica de doctor in dreptProcurorii sa-si vada de treaba lor si guvernul si legislativul hotilor sa fie lasati sa-si vada de treaba lor.La astia nesimtirea da pe-afarasi unde e nesimtire e si aroganta.Exemple mai suntS Nicolae,zambaretul, infumuratul,atoatestiutorul Nicolicea.Odata,M Guran a avut o interventie telefonica la o emisiune tv la care era invitat si pesedelu'Nicolicea,Printre altele ,Moise a facut urmatoarea afirmatie "despre dl. Nicolicea stiu ca a candidat la Mehedinti...".Politrucul plurifunctional i-a replicat jurnalistului ca e analfabet pentru ca a rostit o cacofonie... ca a candidat.Judecata de pesedel!

  raspunde comentariului
 • da da

  04 martie 2017 5:36

  Numai la amnestie si gratiere le sta capu la hoti .

  raspunde comentariului
  • Bedros

   04 martie 2017 6:45

   Eu vad ca guverneaza, au dat destul, cred ca cel mai mult au dat, decat toti in ultimi 15 ani, tu ce mai vrei ?, sa-ti dea si un pat cu suflet si o mataranga de rezerva, vezi fato ca sunt barbati gonfrabili, scumpisor, mai cu seama aia argintii

   raspunde comentariului
   • da da

    04 martie 2017 12:51

    Nu trebuie sa-mi dea nimeni nimic , bai lache . Vreau numai sa nu-mi ia ! adica sa nu mai furat , bai hotilor PSD !

    raspunde comentariului
   • New Balance

    04 martie 2017 7:53

    Pe tastatura distanta dintre "R" si "L" este destul de mare cu alte cuvinte "gonfrabilii tai" au aparut din ignoranta, nu din greseala.Daca ai judeca mai profund,ti-ai da seama cu ce pret vor fi platite in viitor firimiturile pe care le primiti acum voi,asistatii social.

    raspunde comentariului
 • Radu

  04 martie 2017 5:07

  Asta este o tara condusa nu de HOTI dar de ******

  raspunde comentariului
  • Bedros

   04 martie 2017 6:48

   Speranta noastra este in tineri de la USR, astia nu fura, maninca saratele de la tomberon, pofta bune cinstitilor !

   raspunde comentariului
   • Franjo Glavina

    04 martie 2017 11:38

    VO.MA DE BALEGA ROSIE! SPUR. CACIUNE COMUNISTA! Asta esti BE.STIE ROSIE! Pleca bah lepra la grecii tai rosii, pleca in mortii ma tiiii!

    raspunde comentariului
   • relativ

    04 martie 2017 8:30

    -- ma-i J_A_V_R_A dar dupa 27 de ani de ce suntem codasii Europei, codasii lumii civilizate? --- oare nu din cauza acestor bestii din politica, in frunte cu "ciuma rosie" caci ei sunt la obarsia tuturor relelor, de la ei au invatat restul nemernicilor, o ciomageala sora cu moartea meritati voi toti care sustineti ticalosiile --- acum pt ca oameni ca tine nu merita nici un respect te salut cu un indemn la ceea ce sti mai bine sa faci -- ALUPIGUS!

    raspunde comentariului
   • orlando

    04 martie 2017 7:20

    Ce faci mai mai early bird,Botgros, te trezisi cu noaptea-n cap? la propriu,evident.Ce-a dat mai bula cu "p",ce pesedeaua e pe post de Santa Klaus?Are pesedeua in kiseleff trezoreria doldora din care sa faca pomeni electorale?

    raspunde comentariului
    • Ghinion

     04 martie 2017 18:26

     Are, nare, tre sa dea, nesatuilor, de unde, din importul de saratele

     raspunde comentariului
     • Pentru voi!

      04 martie 2017 19:06

      Pentru voi, Bedros, este ghinion, ca s-a trezit lumea din pasivitate! Nu vi se mai tolereaza toate magariile!

      raspunde comentariului
 • teo

  04 martie 2017 4:13

  Guvernul vrea sa fie azvarlit. Foarte bine. Romania nu e c*rva voastra miseilor!

  raspunde comentariului
  • Bedros

   04 martie 2017 6:35

   Pai ce-i Romania mea, nu tara hotilor portoocalii si galbeni ?, ,Cati bani au furat Bac, Basescu si Udrea ?

   raspunde comentariului
   • gogu

    04 martie 2017 9:27

    Furi si tu furi si eu... filosofia PSD. In loc sa fie "faci parnaie, fac si eu" Noi cei furati, va vrem pe toti la puscarie, indiferent de culoare.

    raspunde comentariului
 • Bedros

  04 martie 2017 2:08

  Mai lasati ba strada, ca stricati asfaltul, la munca golanilor si lasati guvernul sa-si faca treaba ca rade Europa si America de noi, Pai ce, ne transformam in Grecia, greva dupa greva, ioc munca, Cine mai vine la vreun miting sa vina cu adevarinta de la locul de munca ca-i in afara programului

  raspunde comentariului
  • Cine nu lasa guvernul, Bedros???

   04 martie 2017 2:56

   Problema este in capul lor si in programul lor, umflat cu pompa, fara o baza reala. Ca sa poata fura cat cuprinde, pesedistii au facut promisiuni desantate! Fii tu sanatos, Bedros, protestatarii muncesc fiecare mai mult decat tine si mai mult decat taietorii de frunze din parlament si guvern! Guvernantii sunt niste insi nepregatiti pentru ceea ce ar trebui sa faca si sunt si necinstiti! Cu ce tupeu vii sa spui "ioc munca", referitor la protestatari? Si-au sacrificat timpul lor liber, ca sa apere legile tarii, de ciuma rosie, care vrea sa le schimbe NOAPTEA CA HOTII !!!!!

   raspunde comentariului
 • Sorin

  04 martie 2017 0:48

  Sictir ba fbmata! Voi chiar nu va opriti? Vreti sa ieisim in strada sa va mancam pe toti?

  raspunde comentariului
  • mircea

   04 martie 2017 2:03

   Cand iesiti in strada ca vin si eu

   raspunde comentariului
   • Esti binevenit!

    04 martie 2017 4:33

    Vino!

    raspunde comentariului
    • Ghinion

     04 martie 2017 6:38

     Mi s-au rupt papuci, ce sa fac oare, eu sunt economist la un supermarket in Sibiu si stii ce salariu primesc ?, 12oo Lei luna, cu ce sa-mi cumpar pantofi sa vin la miting

     raspunde comentariului
     • relativ

      04 martie 2017 8:45

      -- si cine-i de vina ma-i "bronzatule" daca-i adevarat? -- asa ca nu stii ? -- Aceasta minunata clasa politica daca nu va dispare, jalea va creste pe zi ce trece, acum este timpul pt o schimbare radicala, intr-o zi frumoasa de primavara -- pe fiecare stilp sa atarne un postac ca tine -- iar la un 'foc de tabara" sa-i prajim la C_U_R pe toti lingai si coruptii la nivel inalt, cum ii d. exemplu CPT -- toti tovarasii de seama ai "ciumei rosii" -- primul si al doilea varan al Romaniei adica, Voiculescu si Basescu ---smd, etc, etc ---. ca incheiere un indemn si tie -- ALUPIGUS!

      raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design