UPDATE. Klaus Iohannis a demisionat din funcția de primar al Sibiului, pentru a putea prelua mandatul de președinte

de Avram Eliza , 02 decembrie 2014 - stire actualizata la ora 13:18, 02 decembrie 2014
UPDATE. Klaus Iohannis a demisionat din funcția de primar al Sibiului, pentru a putea prelua mandatul de președinte

UPDATE 13.07: Klaus Iohannis a anunțat, marți, că și-a depus mandatul de primar al Sibiului, spunând că acest demers este necesar pentru a putea prelua în câteva zile mandatul de președinte al României, potrivit Mediafax.

”Mulțumesc sibienilor care de patru ori mi-au acordat îndrederea lor”, a spus Iohannis, arătând că Sibiul a devenit Capitală Europeană.

”Pentru mine a fost o onoare și o plăcere să le fiu primar timp de 14 ani și jumătate. Mulțumesc tuturor colegelor și colegilor din primărie și din toate instituțiile cu care am lucrat”, a mai afirmat Klaus Iohannis.

El a spus că urmează o ședință a Consiliului Local Sibiu pentru alegerea unui primar interimar.

Klaus Iohannis a mai afirmat că va reveni la Sibiu, pentru că va fi președintele României și al tuturor cetățenilor români, indiferent unde stau, în țară sau în diaspora, adăugând: ”Atunci când spun acasă, spun Sibiu”.

---

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, va demisiona marți din funcţia de primar al Sibiului, după 14 ani în care a deținut această funcție, conform B1.ro.

După ce demisionează din funcția de primar, Iohannis trebuie să anunțe în scris Consiliul Local Sibiu și Prefectura Sibiu. 

Klaus Iohannis îşi va anunţa demisia într-o conferinţă de presă care va începe la ora 13:00.

Comentarii

 • Mihaela

  03 decembrie 2014 19:11

  Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul Info la adresa de email mihaelamonica74yahoo.com

  raspunde comentariului
 • Vita de Erou

  02 decembrie 2014 14:59

  auzi chioru una de inima si de pahar din inima-iauzi- Asa-i romanul cand se veseleste,Ca si stejarul cand imugureste,Asa-i romanul cand este iubit,Ca si stejarul cand e inverzit.Tara-i manoasa si-n fericire,Poate oricine sa traiasca in eaSi-a mea maicuta ce o am pe lumeE tot ce am mai sfant in ea.Traiasca tara, patria mama,AAAA aaa...Traiasca toate cate sunt in ea,Traiasca toate cu mic, cu mareSi a mea mandra ce o iubesc tare.O rugaciune catre ceruri zboara,iauzi chioru,O rugacine catre Dumnezeu,AAAA aaaaaaaaaaaMa rog acuma pentru a mea taraSi pentru tine, sfint poporul meu.

  raspunde comentariului
 • Vita de Erou

  02 decembrie 2014 14:55

  Eu acum numa ca scap luna asta de chioru cel tatar mongoloid si bisnitar interlop si securist insetat de mastica ma face umed tot!Chioru mai ai ?2 saptamani!URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA chiorule tu nici nu stii cat de mic deja devii!

  raspunde comentariului
 • Kurt Roth

  02 decembrie 2014 14:49
 • atentie la virgule si punct

  02 decembrie 2014 14:48

  Motanul Felix si Mercenarul Iliescu monitorizeaza o noua suspendare.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design