8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăGhiță: "Mai e unul Volintiru, la DNA, care fabrică dosare și șantajează

Ghiță: “Mai e unul Volintiru, la DNA, care fabrică dosare și șantajează

După un an de zile văzând cum la DNA Ploiești au fost înfăptuite niște crime. Oricine se poate trezi zn situația familiei Cosma sau a mea. Mai este unul la Ploiești, Volintiru, altul Vartic, care se comportă fix ca procurorul Protocală sau Onea. Adică, dă-mi-l pe ăsta, pe celălalt, pe Ghiță, pe Popescu, pe Ionescu. Nu știi ce-i cu ăștia. 

Cârstea, socrul lui Ghiță, a declarat la Antena 3 că, într-adevăr, în celebra poză apare șefa DNA, poza fiind făcută în noiembrie 2012. 

Kovesi nu a fost singură la petrecere, alte amănunte nu vreau să dau. Pot preciza că a venit, a stat de la începutul petrecerii și până la sfârșitul ei, adică aproape 7 ore. 

UPDATE Ghiță L-am văzut pe domnul Zoltan Teszari discutând cu șefii SRI. Întrebarea este dacă puteau falsifica dosare.

 În plus, conform lui Ghiță, în aceleași locații, au mers și merg Cozmin Gușă, Rareș Bogdan, Gigi Becali și Zoltan Teszari.

”Domnul Voiculescu avea aceeași relație. Și Cozmin Gușă și Rareș Bogdan. Pe Gigi Becali l-am văzut de o sută de ori în sedile SRI. L-am văzut pe Teszari discutând cu șefii SRI.”, a spus Sebastian Ghiță la Antena 3.

“Mă distrează cei care spun că nu au fost la K2. Erau foarte fericiţi atunci cei care vorbeau cu SRI-ul sau cu procuratura. Se gândeau toţi că poate i se trece cu vederea vreo greşeală. Dacă SRI deschide din nou porţile, vor fi alergături spre Băneasa de ne apucă râsul”, a spus Ghiţă, care a continuat seria dezvăluirilor.

“Dacă SRI vrea să arate vreo imagine din vreun sediu, se va vedea tot. SRI are o vilă de protocol acolo. Toţi voiau să ajungă la cât mai multe petreceri şi la cât mai restrânse”, a mai spus Ghiţă.

Fostul deputat fugar ştie cu puteau fi ajutaţi politicienii de şefii SRI. “Directorul SRI îţi poate da un sfat bun, ştie foarte multe lucruri. Un director ca Eduard Hellvig sau George Maior e mult peste media oricărui om. La fel şi Florian Coldea”, a mai spus Ghiţă.

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă