Pentru cine se fac liste negre. Și cum mută Dragnea țara pe alte șine | OPINIE

de Sabina Fati , 05 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 13:45, 05 octombrie 2017
Pentru cine se fac liste negre. Și cum mută Dragnea țara pe alte șine | OPINIE

România se întoarce la vremurile din perioada lui Adrian Năstase, în care presa era cumpărată, constrânsă, șantajată să nu mai facă anchete și să nu mai scrie împotriva liderului PSD. În care orice opozant era intimidat, orice magistrat cu ambiții de independență era eliminat sau pus cu botul pe labe, în care instituțiile lucrau aproape exclusiv în interesul unor grupuri de interese aflate în fruntea țării.

Diferența e că Liviu Dragnea a preluat un sistem funcțional și concurențial cu oameni obișnuiți să nu li se sufle-n borș, pe care s-a străduit să-l aducă la un numitor comun. Pentru Năstase a fost mult mai simplu, în primul rând fiindcă era înconjurat de politicieni experimentați, artizani ai compromisurilor și arhitecți ai proiectării portițelor legale, cu ajutorul cărora grupurile infracționale de la putere să se poată pune la adăpost. În al doilea rând, fiindcă, atunci când a venit la putere, PSD avea oameni peste tot, în ministere, agenții, departamente, și țara întreagă era sub controlul lor. Între timp, anumite reguli europene au fost impuse, judecătorii și procurorii s-au scuturat de jugul politic, funcționarii publici au evoluat, politicienii corupți au fost scoși din joc, aproape că și doctorii începuseră să nu mai ia mită. Totul părea să mear­gă înainte, chiar dacă ritmul era foarte lent.

Liviu Dragnea are însă puterea să ne întoarcă din drum. Au apărut liste negre cu jurnaliști, procurori și judecători care deranjează și care trebuie scoși din ecuație. Ofițerii SRI nu mai sunt lăsați să lucreze la dosarele de corupție, ministra de Interne nu-și mai lasă polițiștii să participe la anchetele de corupție, băieții tatuați și cu mușchi îl apără violent și la vedere pe Liviu Dragnea de jurnaliști și de protestatari inofensivi.

Liderul PSD nu mai vrea să păstreze niciun fel de aparențe, s-a săturat să joace rolul pro-occidentalului civilizat, s-a săturat să le răspundă frumos ambasadorilor occidentali, s-a săturat să nu mai fie el însuși baronul de Teleorman. Așa că a început ofensiva: împotriva șefei DNA, care îndrăznește să se apropie prea mult de el și de firmele lui, împotriva presei neprietenoase, împotriva magistraților, prin modificarea legilor Justiției, pentru a-i aduce sub tutelă politică, împotriva celor din instituțiile de forță care au curajul să i se opună, împotriva Băncii Naționale care nu vrea să acopere golurile guvernării.

De unde are atâta forță? Cum a reușit să pună mâna atât de repede pe manșele puterii? Îl asistă profesioniștii informațiilor? Sunt din interiorul instituțiilor statului sau din afara lor? Dragnea vrea să se salveze de închisoare, dar profesioniștii care îl asistă ce scop au? Să mute țara pe alte șine?  

Comentarii

 • Tepus

  22 octombrie 2017 17:35

  DRAGNEA SI CU TARICEANU !! NE SFISIE, CA DOI CAINI, !! FURA BANU, CU TOPTANU, !! SI NE SI VAND LA STRAINI.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  22 octombrie 2017 16:25

  E LOVITURA DE STAT A PSD. Ne amintim cu groaza, ce au fost in stare sa faca oamenii lui Ion Iliescu in decembrie 1989 si in iunie 1990. Stim ce au fost in stare sa faca oamenii lui Ponta in 2012, cand au suspendat orice lege, au inlocuit imediat pe sefii celor doua Camere ale Parlamentului, pe Avocatul Poporului si pe presedintele Basescu. Acum, este in desfasurare, de 10 luni, a treia mare lovitura de stat a PCR-zis PSD, condusa de Dragnea. Inca de la alegerile din 11 dec. 2016, cand aranjase sa le castige cu tradarea liberala uselista, Dragnea s-a angajat fata de sefii sai din umbra, sa puna stapanire pe JUSTITIE si sa o aduca la supunere absoluta fata de PSD. Aceasta convenea de minune marilor criminali care urmeaza sa fie judecati in dosarul REVOLUTIEI si in cel al MINERIADEI. Inca din ianuarie 2017, Dragnea a inceput sa atace sistematic si furibund JUSTITIA, ajutat consistent de tradatorul liberal Tariceanu, pe care nu degeaba l-a cocotat Dragnea in fruntea Senatului. Ocupa Justitia, sa scape ei doi de puscarie si sa scape si Ion Iliescu, cu tovarasii lui criminali, de puscarie. Dar, chiar din ianuarie, sluga santajabila Tariceanu, a ineeput sa loveasca vartos si fara perdea in trinomul Coldea- Kovesi-Iohannis, ceea ce arata ca nebunii nu se multumesc doar cu Justitia. Acum, la urma, constatam ca pucistii vor sa puna stapanire absoluta pe toate institutiile statului. Au promis mariri de salarii si pensii, dar le-au marit doar pe ale lor- pe ale pesedistilor, mai exact, pe ale securistilor comunisti si uneltele acestora. Singurii, care meritau salarii marite, sunt militarii care dupa 1989 au fost in misiune, in locatii din afara tarii.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  21 octombrie 2017 16:43

  ESTE DE ACTUALITATE INCA CHEMAREA LUI GEORGE COSBUC. SA NU DEA DUMNEZEU CEL SFANT, !! SA VREM S-AJUNGEM IN MORMANT. !! SA NI-I ALEGEM PE MISEI !! SI SA MURIM DE GAT CU EI.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  21 octombrie 2017 15:53

  CATRE FORTELE DEMOCRATE DIN ROMANIA, daca exista, si cate exista. PUNCTUL 1. Eu am incredere totala in jurnalisti Sabin Orcan, Grigore Cartianu, Sabin Gherman, Catalin Prisacariu, Andreea Pora, in oameni politici Traian Basescu, Mihai Neamtu, Emil Boc,Theodor Paleologu, Eugen Tomac, Mona Musca, si ,,in altii Monica Macovei, Catalin Avramescu. PUNCTUL 2. Jurnalistii de incredere de la punctual 1, ajutandu-se reciproc, pot intocmi trei tabele ample si separateTj pt jurnalisti, Tp pt politicieni si Ta pt ,,si altii. Timp de 10-14 zile, jurnalistii inscrisi deja pe Tj, contacteaza telefonic cate doi jurnalisti de mare incredere din fiecare municipiu, pe care ii pune in tema si ii instruiesc, cum sa intocmeasca cele trei tabele Tj, Tp si Ta pt fiecare judet in parte. Punctul 3. Dupa o luna de la declansarea actiunii ,,PATRIA, intr-o zi de duminica, va avea loc o adunare pe tara, a tuturor ziaristilor patrioti inscrisi pe Tj. Intalnirea se va desfasura intr-o locatie fixata de comun acord. La italnirea respectiva se hotaraste infiintarea unui post de televiziune ,,PATRIA, a unui ziar cotidian ,,PATRIA si a unui partid politic ,,PATRIA, pe baza de actionariat voluntar si eventual cu sprijin din partea COMISIEI EUROPENE. Punctul 4. Partidul, ori Asociatia, sau Gruparea ,,PATRIA isi propune urmatorul ,,OBIECTIV ZERO sa uneasca toate formatiunile democrate in ,,ALIANTA NATIONALA DEMOCRATA si, la toate alegerile viitoare, sa inscriem pe locurile eligibile numai candidati patrioti si competenti, cum este, de exemplu, CATALIN AVRAMESCU. Personal, as vrea ca AND sa fie condusa la alegeri de catre Basescu. Si daca vom castiga alegerile, Basescu sa fie premier si Catalin Avramescu sa fie ministrul Justitiei.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  20 octombrie 2017 15:08

  VOINIC, CA UN DROMADER, !! TARICEANU-CINCI NEVESTE, !! E LIPSIT DE CARACTER, !! SI NE VINDE FARA VESTE. !! LA STERLING, NE-A DAT PE SPAGA, !! SI, CU DRAGNEA, NE-AU UCIS !! TARA. SI SPERANTA-NTREAGA, CARE A RAMAS DOAR VIS.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  20 octombrie 2017 14:07

  UN ACT DE SUBMINARE A ECONOMIEI NATIONALE a fost savarsit hoteste de C.P.Tariceanu pe 12 noiembrie 2008, in ultimele zile ale mandatului sau de premier. ROMANIA avea un contract cu firma canadiana STERLING, incheiat de guvernul Stolojan, in care firma respectiva se angajase SA EXPLOREZE un platou maritim romanesc din zona Insulei Serpilor, pe proprie cheltuiala, urmand ca in faza de EXPLOATARE sa beneficiem de 51 din petrolul si gazele extrase. Pe 12 noiembrie 2008, in ultimile zile de mandat, premierul Tariceanu a semnat hoteste, fara licitatie, o HOTARARE DE GUVERN Nr. 1446 si o ANEXA 11 secreta si tradatoare, care a modificat contractul incheiat de Guvernul Stolojan cu firma Sterling Resources, cu prejudicii de sute de milioane de euro pentru tara noastra, pe care procurorii DNA ar trebui sa le stabileasca. Anexa 11a tradarii e ilegala, fiindca o parte a platoului nici nu era inca restituit. Ca urmare, RO o poate contesta. Intrebarea este CATA MITA A INCASAT Tradiceanu, in 2008, in afacerea murdara Sterling ? Este revoltator sa ne impacam cu situatia actuala, in care un mare infractor C.P.TARICEANU, care mai este acuzat si de marturie mincinoasa intr-un mare proces de retrocedari frauduloase, sa ocupe inalta functie de presedinte al Senatului Romaniei, post din care a atacat fara incetare JUSTITIA, pe care este pe cale sa o cucereasca, impreuna cu megainfractorul Dragnea, pentru PSD. Deja au adus sub ascultare CURTEA CONSTITUTIONALA si CURTEA DE CONTURI. Oare nu se stie cum a aruncat Tariceanu miliardele de la buget, la primarii PNL, in ajunul alegerilor din 2008 ? Cum nu l-a lasat pe Basescu sa-si exercite prerogatvele prezidentiale, cat a fost premier ? Oare nu se vede, ca si in prezent il ignora si il ironizeaza pe presedintele Iohannis si l-a influentat si pe Dragnea, care a declarat public, astazi 13 octombrie, ca pana la viitoarele alegeri prezidentiale, ei doi nu vor mai merge la presedinte ? In ce tara traim ?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  20 octombrie 2017 12:32

  C. P. TARICEANU este antiroman, antioccidental, hot si tradator de tara. S-a pus la dispozitia PSD si, impreuna cu DRAGNEA, ataca DNA, SRI si PRESEDINTIA si, netinand seama de legile existente, pe care le si schimba dupa bunul lor plac, se straduiesc sa aduca JUSTITIA si celelalte institutii fundamentale ale statului roman sub controlul absolut al PSD. .

  raspunde comentariului
 • DRAGNEA

  19 octombrie 2017 20:03

  PIERDUT -PROGRAMUL DE GUVERNARE- IL DECLARAM NUL.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  19 octombrie 2017 16:24

  BANDITII SI-AU PROPUS dinainte de alegerile parlamentare, sa elimine trinomul COLDEA -KOVESI - IOHANNIS. si , dupa alegeri, nu au incetat o clipa lupta pentru atingerea obiectivului zero - SA PUNA STAPANIRE PE JUSTITIE -printr-o lovitura de stat- in continua desfasurare, care trebuie sa o incheie o data cu ocuparea tuturor institutiilor fundamentale de catre PSD.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  19 octombrie 2017 15:29

  ESTE DE ACTUALITATE INCA CHEMAREA LUI GEORGE COSBUC. - SA NU DEA DUMNEZEU CEL SFANT, !! SA VREM S-AJUNGEM IN MORMANT. !! SA NI-I ALEGEM PE MISEI !! SI SA MURIM DE GAT CU EI. -

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  18 octombrie 2017 9:26

  CATRE FORTELE DEMOCRATE DIN ROMANIA, daca exista, si cate exista. PUNCTUL 1. Eu am incredere totala in jurnalisti Sabin Orcan, Grigore Cartianu, Sabin Gherman, Catalin Prisacariu, Andreea Pora, in oameni politici Traian Basescu, Mihai Neamtu, Emil Boc,Theodor Paleologu, Eugen Tomac, Mona Musca, si ,,in altii Monica Macovei, Catalin Avramescu. PUNCTUL 2. Jurnalistii de incredere de la punctual 1, ajutandu-se reciproc, pot intocmi trei tabele ample si separateTj pt jurnalisti, Tp pt politicieni si Ta pt ,,si altii. Timp de 10-14 zile, jurnalistii inscrisi deja pe Tj, contacteaza telefonic cate doi jurnalisti de mare incredere din fiecare municipiu, pe care ii pune in tema si ii instruiesc, cum sa intocmeasca cele trei tabele Tj, Tp si Ta pt fiecare judet in parte. Punctul 3. Dupa o luna de la declansarea actiunii ,,PATRIA, intr-o zi de duminica, va avea loc o adunare pe tara, a tuturor ziaristilor patrioti inscrisi pe Tj. Intalnirea se va desfasura intr-o locatie fixata de comun acord. La italnirea respectiva se hotaraste infiintarea unui post de televiziune ,,PATRIA, a unui ziar cotidian ,,PATRIA si a unui partid politic ,,PATRIA, pe baza de actionariat voluntar si eventual cu sprijin din partea COMISIEI EUROPENE. Punctul 4. Partidul, ori Asociatia, sau Gruparea ,,PATRIA isi propune urmatorul ,,OBIECTIV ZERO sa uneasca toate formatiunile democrate in ,,ALIANTA NATIONALA DEMOCRATA si, la toate alegerile viitoare, sa inscriem pe locurile eligibile numai candidati patrioti si competenti. DORES SA FIE CITITA DE CARTIANU ACEASTA POSTARE.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  17 octombrie 2017 9:51

  SUB OCUPATIE PESEDISTA. O uriasa haita securist-mafiota, care include intreaga scursura a infractorilor din Romania, pune stapanire absoluta , de la o zi la alta, pe toate institutiile tarii, pentru a ne stapani dupa bunul plac, ca pe sclavi ai PSD-ului. Acest fapt poate sa duca la starea de nesupunere civila a populatiei, sau chiar la revolutie sangeroasa, deoarece poporul nu mai suporta hotia generalizata si cutitul care a ajuns la os.

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  12 octombrie 2017 10:33

  Ca e "Patria Romania" am inteles, insa, de ce are nevoie de "fonduri europene nerambursabile" si musai de sprijinul "Comisiei Europene" ?! "patrioti gata de sacrificiu" ?!?! Uiuuuuuu, fratzica. De care sacrificiu, banesc, in zona sentimentala, ori, duca-se pe pustii, viata ?!?! Voi vreti sa faceti politica, ori atentate ?!?! Mie imi e clar ca Scoala, nu o anume cladire, ci intreg sistemul de educatie in Romania nu si-a facut treaba, producand oameni analfabeti, inclusiv in zona intelegerii fenomenului politic. Nu-si cunosc tara, habar n-au de politologie, de institutii, de economie, de gazetarie etc. Cum poate un om sanatos la scafarlie isi poate inchipui ca o chestie NATIONALA, ba inca cu accente de nationalism, poate fi finantata din afara ? Ce hohote de ras ar fi la Bruxelles si Strasbourg, cand pe birourile lor ar poposi o cerere de finantare de acest gen ? Uitati-va ce a devenit PNL, din prea multa internationalizare. Si-a tradat electoratul, una la mana. A devenit PPE, care n-are nici o treaba cu liberalismul, o secta de ciudati, de lunatici. Altii, inca si mai ciudati, "salveaza Romania" - vezi Nicusor- Muc. E clar ca voi nu puteti functiona decat pe baza unei liste amanuntite, facute de altii. Azi bateti trotuarele in centru, maine scrieti denunturi unde trebuie, poimaine naiba mai stie ce. Cred ca va dati seama, cine da banii va face si agenda. Saracii oameni, pe bune. Destine in deriva, spera sa ii salveze Comisa ... Europeana. Ia un manual de la Drept Comunitar european, nefericitule. Uita-te ce e institutia aia, cum functioneaza, ce rol are ea. Aiiiii, de capul meu. Sfatul meu prietenesc. Prea multe "salvari" strica, avem o armata intreaga de salvatori, care se calca pe bataturi, iar pacientul moare. Ai deja un partid de tzicniti, USR. O singura modificare sa mai faceti, in sigla partidului - alegeti ca semn electoral farfuria zburatoare. OZN-ul, care va sa zica.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  12 octombrie 2017 9:20

  HAI SA NE VAITAM ! Dragnea este deja stapanul CURTII CONSTITUTIONALE. Dragnea este deja stapanul CURTII DE CONTURI. Pana o s-o incheiem cu Dragnea este STAPANUL ROMANIEI si FIECARE DIN NOI AM DEVENIT SCLAV AL LUI DRAGNEA. De ce fratilor nu desfasuram si actiuni concrete ? De ce fratilor nu cautam o cale practica de unire a cetatenilor romani patrioti, competenti si constienti ca suntem latini, ca suntem europeni, ca numai in EUROPA suntem acasa la noi ? Am scris saptamani dupa saptamani, ca numai jurnalistii de incredere pot uni formatiunile politice opuse PSD-ului intr-o UNIUNE NATIONALA DEMOCRATA. Caci PNL-ul actual, singur, nu este o formatiune consistenta de patrioti gata de sacrificiu. Ba, dimpotriva, este intesat de multi penelisti atinsi de USL-ism si care isi urmaresc interese proprii inainte de interesele tarii, incat nu se deosebesc de pesedisti. Multi dinte ei au votat PSD pe 11 decembrie 2016 si au facut capanie ascunsa pentru ca oamenii sa voteze PSD. Numai jurnalistii patrioti se pot intelege la nivelul intregii tari, cum sa uneasca intreaga opozitie PNLsiUSRsiPMP=UND=UNIUNEA NATIONALA DEMOCRATA, pe care apoi sa o ajute sa se intareasca de graba cu oameni noi de incredere, care accepta sa participe cu sinceritate la salvarea tarii.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  10 octombrie 2017 16:50

  INFIINTAM ZIARUL ,,PATRIA ROMANA,, ! In numele miilor de romani cazuti pe campul de lupta, in primul razboi mondial pentru crearea Romaniei si in al doilea pentru reintregirea tarii cu teritoriile rapite de Rusia, trebuie infiintat, cat se poate de repede, un ziar al jurnalistilor patrioti, intitulat ,,PATRIA ROMANA,,-ziar de investigatii si stiri. Ziarul poate fi infiintat cu fonduri de la voluntari. COMISIA EUROPEANA ar putea de asemenea sa sprijine aceasta actiune, si chiar sa ne ajute cu fonduri europene nerambursabile. Ziarul ,,PATRIA ROMANA,, trebuie sa apara zilnic si sa informeze, prin articole cat mai multe si nu prea ample, stiri interne si stiri externe, incat cetatenii sa-l caute si sa-l citeasca, cu pasiune. De asemenea, eschipa de investigatie trebuie sa dispuna de oameni competenti si hotarati sa scoata la lumina marile ilegalitati care au tinut tara pe loc si marile acte de coruptie care nu au fost pedepsite, sau au fost pedepsite numai formal, fara recuperarea prejudiciilor cauzate de infractori. Daca se hotaraste infiintarea ziarului ,,PATRIA ROMANA,, ma inscriu sa particip cu bani, in mod voluntar.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  10 octombrie 2017 16:50

  INFIINTAM ZIARUL ,,PATRIA ROMANA,, ! In numele miilor de romani cazuti pe campul de lupta, in primul razboi mondial pentru crearea Romaniei si in al doilea pentru reintregirea tarii cu teritoriile rapite de Rusia, trebuie infiintat, cat se poate de repede, un ziar al jurnalistilor patrioti, intitulat ,,PATRIA ROMANA,,-ziar de investigatii si stiri. Ziarul poate fi infiintat cu fonduri de la voluntari. COMISIA EUROPEANA ar putea de asemenea sa sprijine aceasta actiune, si chiar sa ne ajute cu fonduri europene nerambursabile. Ziarul ,,PATRIA ROMANA,, trebuie sa apara zilnic si sa informeze, prin articole cat mai multe si nu prea ample, stiri interne si stiri externe, incat cetatenii sa-l caute si sa-l citeasca, cu pasiune. De asemenea, eschipa de investigatie trebuie sa dispuna de oameni competenti si hotarati sa scoata la lumina marile ilegalitati care au tinut tara pe loc si marile acte de coruptie care nu au fost pedepsite, sau au fost pedepsite numai formal, fara recuperarea prejudiciilor cauzate de infractori. Daca se hotaraste infiintarea ziarului ,,PATRIA ROMANA,, ma inscriu sa particip cu bani, in mod voluntar.

  raspunde comentariului
  • Firul de praf

   12 octombrie 2017 10:48

   " In numele miilor de romani cazuti pe campul de lupta, in primul razboi mondial pentru crearea Romaniei si in al doilea pentru reintregirea tarii cu teritoriile rapite de Rusia, trebuie infiintat ...." Mi-am scos batistuta, c-am lacrimat de emotie, apoi mi-am suflat zgomotos nasul. Cum anume intentionati sa capitalizati, politiceste vorbind, chestia asta ? Ingeras. Ignorantule. Ozenautule. Mergi matale la mausoleele din Vrancea, sa vezi ca acolo, pe langa ciolanele romanesti, se afla si ciolane rusesti, cica aliatii nostri. Se mai afla si ciolane nemtesti si unguresti, tot acolo. Cum anume va pozitionati fata de ele ? Fiindca ramane nelamurita Comisia Europeana, nu de alta. Apoi, ce facem cu aia care au luptat dupa 23 august 1944, pentru eliberarea N-V Transilvaniei, alaturi de rusi ?! Capitalizam si ciolanele alea, au ba ?! Politica asta, "patriotica, plina de sacrificiu", "nationala", cu bani "nerambursabili", inca de la "Comisia Europeana", e lucru mare, nu orice muritor il pricepe. Io va sfatuiesc chiar sa faceti ce ati zis, insa sa nu va mirati daca vi se va raspunde prin gestul simbolic, inteles de toata lumea, al surubelului, facut cu degetul aratator, la cap.

   raspunde comentariului
 • Tepus

  09 octombrie 2017 16:02
 • Tepus

  09 octombrie 2017 15:00

  DE CAND E LA CCR, !! TOT CE FACE ESTE GRAV. !! SI NU MAI E-NCREDERE, !! CA DORNEANU E MARSAV. !! CURTEA, ASTAZI, SE-NTELEGE, !! NU MAI FACE NICI DOI BANI, !! CA DORNEANU, FARA LEGE, !! II AJUTA PE TALHARI.

  raspunde comentariului
 • Bizonul Alb

  09 octombrie 2017 11:07

  Pai e la moda creearea listelor , mai ales a alora negre. Oamenii lui Sabin Gherman fac deja liste cu romanii pe care vor chipurile sa-i arunce dincolo de Carpati. Ce ***** ne mai miram ??

  raspunde comentariului
 • Gigi

  09 octombrie 2017 10:53

  De 28 de ani " presa este cumpărată, constrânsă, șantajată.....". Trimiterea la Nastase mi se pare aiurea pentru ca basescu a castigat in 2004 tocmai pe presa la care aaceti referire !!! Va rof sa spuneti 2-3 ziaristi care in cei 28 de ani au facut presa adevarata ? Pai in epoca base , voi, cei de la Rom Libera erati probasescu pana in panzele albe, chiar si impotriva propriului patron decedat in puscarie !!!!

  raspunde comentariului
 • Ciombe

  08 octombrie 2017 14:53

  Stimata Doamna Sabina Fati, lucrurile sunt mai simple decat ar parea ele la prima vedere. Pai, daca in SUA iti poti procura la "liber" o arma de asalt, sau chiar zece, daca poti sa cumperi droguri de mare risc, in concluzie daca poti cumpara cu mangoti grei, cam orice misca pe acest pamant, inseamna ca ti se da libertatea maxima ca sa le si folosesti, in mod liber si neingradit. Pai, in cazul asta, de ce sa ne miram atat de tare ca, la noi, in RSR si criptocomunistii si cripto-se-curistii isi folosesc din plin "mostenirea" lor ceausista, spre intocmirea si folosirea in continuare a listelelor negre impotriva oricarui cetatean care li se impotriveste? Caci, sfanta noastra traditie se-curisto-ceausista, ii indeamna sa respectate in toti dracii, "cuceririli revolutionare" ale pcr-ului, dss-ului, dragi inimii romanilor si care, in majoritatea lor covarsitoare, nu cunosc altceva decat, faptul ca-i musai sa fii "strans unit" in jurul partidului de guvernamant, caci acesta ii duce mai departe "opera de desavarsire a societatii socialiste multilateral dezvoltate", chiar daca cu niste eroi de rezerva, precum un Iliescu, un Voiculescu, un Dragnea, un Stefanescu, samd.

  raspunde comentariului
 • Vrednic este

  08 octombrie 2017 9:21

  De cand conduce Dragnea tara e zguduita de cutremure..

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  08 octombrie 2017 8:41

  CAND, MAI DUR, O SPUN PA DREAPTA, !! IMI TRANTITI IN NAS CENZURA, !! IAR CODRINII NE ASTEAPTA !! SI, LA PROPRIU, NE RUP GURA.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  07 octombrie 2017 14:21
 • Costin Stefan

  07 octombrie 2017 14:19

  DNA SA SCOATA TARA DIN GHEARELE BANDITILOR ! Actuala conducere a SRI a luat niste masuri pozitive de curatire, si s-a angajat sa nu se mai amestece in treburile Justitiei. DNA este libera deci sa aresteze pe Dragnea si Tariceanu , pentru a elibera Romania de ocarmuirea a doi megainfractori nerusinati, care au adus prejudicii tarii de sute de milioane de euro, cu Tel Drum si respectiv cu afacerea STERLING. Trebuie urgentata arestarea celor doi pucisti, care se straduie de la inceputul anului, in mod neintrerupt, sa aduca JUSTITIA sub ordinele PSD, si care deja sunt ajutati de CCR si multi magistrati sa-si atinga acest tel. Trebuie avute in vedere si atacurile CCR si ale ministrului Tudorel Toader impotriva conducerii actuale a DNA, precum si eliberarea din puscarii, zilnic si pe spranceana, a politicienilor condamnati pentru marea coruptie. DNA poate sa ne scape de banditii Dragnea si Tariceanu, care ne indeparteaza de SUA si UE, de increderea aliatilor nostri si , in mod deosebit, de NATO. Nimeni nu a lovit cat Tariceanu in Justitie, mai ales in DNA. Nimeni nu i-a impiedicat pe Basescu si pe Iohannis sa-si exercite mandatele prezidentiale cat a facut-o cu nerusinare Tariceanu, care are si pacatul ca a dat petrolul si gazele de la Ins. Serpilor firmei STERLING, pe spaga. Nmeni nu a escrocat statul, cum a facut Dragnea cu Tel Drum, cu Hotelul Turris, cu Ins. Belina, cu CAP-ul din Salcia, cu restaurantele si magazinele din Tr Magurele pe care le-a luat cu japca in 2005, cu milioanele de euro sifonate de la Ministerul Dezvoltarii la Tel Drum, cu afacerile dubioase din Brazilia, unde credem ca si-a ascuns milioanele de euro in conturi bancare. Nu trebuie lasata tara, in continuare, pe mana acestor doi megainfractori, pe care ii banuiesc implicati si in savarsirea unor acte de inalta tradare.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  06 octombrie 2017 16:51

  EU VAD IN DOMNUL CODRIN !! UN BIET CIOCLU-MANECHIN !! CE-SI DUCE SEFII LA FETE !! SI LE CARA SERVIETE.

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  06 octombrie 2017 16:43

  Ahaaa, m-am prins. Adica zapacitul ala de mai jos fugarea un fir de praf, il cauta peste tot si nu-l gasea. Ei, l-a gasit firul de praf pe el. Rad de ma dau de-a dura !

  raspunde comentariului
  • Iti vine usor sa te dai de-a dura.

   06 octombrie 2017 18:19

   Pai esti un zero!

   raspunde comentariului
   • davai ceas davai palton

    08 octombrie 2017 8:55

    Touche !

    raspunde comentariului
    • Firul de praf

     08 octombrie 2017 17:10

     Domnul ZERO, intr-o ecuatie, conteaza enorm, daca nu tii cont de el, n-ai cum s-o rezolvi. Iar v-ati impuscati in picior, nefericitilor.

     raspunde comentariului
 • Adi

  06 octombrie 2017 15:28

  Somnul natiunii naste monstri. Multumim celor 79 PMP Popor MamaligarMasiv Pasiv. Democratia e sistemul ce nu ne permite sa fim guvernati mai bine decat meritam.

  raspunde comentariului
 • Eugenia

  06 octombrie 2017 14:23

  Este adevarat nu mor caii cand vor cainii, dar nici cainii cand vor boii.

  raspunde comentariului
 • COMUNISTIII

  06 octombrie 2017 13:58

  ROMANIA COMUNISTA A LUI DRGNEA SI TARTTICEANUTARA ESTE DEJA SECURIZATA SI CEAUSIZATA DE ASTIA 2ROMANI BINE CA V_A LIPSTI COMUNISMUL CA_L PRIMITI INAPOI

  raspunde comentariului
 • ATENTIONARE

  06 octombrie 2017 7:11

  In Romania are loc o Lovitura de Stat stalinista, orchestrata de la Moscova, cu ajutorul agentilor Dragnea baiat de militian comunist si nepot de general KGB si Tariceanu Agent GRu, fost agent KGB Aceasta marsavie trebuie impiedicata de popor, daca acesta nu doreste sa traiasca din nou cosmarul dictaturii si izolarii de Europa. Catre asta il impinge acutala haita de borfasi PSD alde.

  raspunde comentariului
 • para

  06 octombrie 2017 5:12
 • Ai vrea tu!

  06 octombrie 2017 1:52

  Dar treaba asta cu demisia are loc numai in visele tale erotice! Nu mor caii cand vor cainii!

  raspunde comentariului
  • Moderatorul se tine de pozne!

   06 octombrie 2017 1:55

   Comentariul intitulat "Ai vrea tu" trebuia plasat sub cel cu titlul "Bankul junckerist cu Alba ca Zapada?" Cer scuze in numele moderatorului.

   raspunde comentariului
 • Laur22

  05 octombrie 2017 21:05

  Am citit pana la un punct cand mi s-a facut rau shi atunci m-am bucurat ca vi se inchide mustaria.Bai excrocilor cum sa te poate pazi cinerva de un altcineva inofensiv ?Atz-i fi crezand voi in mintea voastra incetzosata ca istericul electrocutat e inofensiv da profesionostii pazei zic eu ca cred altceva.Aluia caruia i s-au urlat lozinci in ureche shi i s-u vanturat metale prin fatza nasului s-ar putea sa aibe alta opinie despre "inofensivitatea" trolilor care se dau jurnalisti can sunt de fpt doar niste limbincuristi agitatzi in vorbele nepieritoare ale lui Becali niste maimutze electrocutate.Acuma daca ala pazit e Micael Jackson, Madona, ori KWI primul om in stat asta desigur ca e OK. Da daca cel pazit e al doilea ori al treilea om in sta asta nu mai e OK ?hmmmmmm.Am creat un sevciu = SPP pt paza unui singur om shi a gastii lui shi atat nu-i asa ?Hai sictir si faliment ca multa scarba atzi mai raspandit in jurul vostru.

  raspunde comentariului
  • Esti incoherent!

   06 octombrie 2017 1:49

   Singurul lucru care se deduce din tirada ta este atasamentul tau de nezdruncinat fata de Belinezul care distruge Romania!

   raspunde comentariului
 • Intrebare pentru moderator

  05 octombrie 2017 19:59

  Firul de Praf face parte din redactie sau are doar o relatie personala cu dvs? Am scris o replica la comentariul lui impertinent si nu ati binevoit sa il afisati. De ce??

  raspunde comentariului
  • Firul de praf

   06 octombrie 2017 15:37

   Nu, scumpete, nu fac parte din redactie. Atat doar, am un interese particular, ornitologico-zoologico-entomologico-herpetelogico-antropologic in toata afacerea asta. Va studiez cu lentilele pe nas, vreau sa vaz si io ce devine un sistem. L-am vazut in stadiu larvar, l-am vazut fluturas, l-am vazut barzaune veninos. Acu, vreau sa vaz ce devine, in prag de toamna. Minunea biologica, cum adica sa fi fost carnivor si sanguinar, apoi sa devii vegetarian, asa, de-o data. Vreau un Nobel si caut subiecte trasnet. Curiozitatea matale a fost satisfacuta ?

   raspunde comentariului
   • Scumpete

    06 octombrie 2017 18:22

    Asta este politica dragului tau partid condus de dragul tau Belinez. Scumpete la benzina, gaze, electricitate, alimente!

    raspunde comentariului
    • Firul de praf

     07 octombrie 2017 8:33

     Mai ca-mi vine sa zic ca scumpirea cu 100 la suta chiar e buna.. De ce ? Fiindca Guvernul NU mai are parghii de interventie pe piata, intrucat s-a zis clar, ca statul trebuie sa fie minimal, daca se poate deloc. Asta era noul trend basist, la un moment dat. Prin urmare, din 1990 incoace, i-au tot luat din bunuri si din atributii. Astazi, alea care se scumpesc sunt la altii, corporatii straine, unele din ele instaurand adevarate monopoluri. Cum poti sa ceri statului protectie, cand ala NU te mai poate proteja, fiindca nu mai are nici cu ce, si nici cum anume. As adauga ca, in ce va priveste, nu mai are nici PENTRU CE s-o faca. Asa ca fluierati a paguba si injurati guvernul, ca corporatiile va jupoaie in facturi, iar bancile la rate.

     raspunde comentariului
 • Basmul junckerist cu Alba ca Zapada?

  05 octombrie 2017 19:49

  De ce a demisionat in saptamana asta jumatate din redactia RL? Din cauza lui Dragnea?

  raspunde comentariului
  • PRESA BORFASILOR

   06 octombrie 2017 7:17

   Este regretabil, ca presa din Romania apartine puscariasilor securisti Voiculescu, Ghita, A. Sarbu, Adamescu si Burci. Toti condamnati penal.Cui nu-i este clar, catre ce este impinsa Romania de lepadaturile acestea in cardasie cu agentii rusi din PSD si Aldenu are decat sa se pregateasca sa stea la coada la gheare de pui.

   raspunde comentariului
 • Firul de praf

  05 octombrie 2017 18:29

  Daca nu ati faptuit blestematii n-aveti a va teme. Adica, daca nu ati umblat cu bani negri, daca nu ati linsat oameni, pregatind terenul pentru arestari abuzive. Daca nu v-ati pretat la marsavii de presa, atacuri josnice, isterizand lumea prin stiri coafate, sa iasa linia directivelor de partid si gasca. Daca nu ati instigat la nelegiuri, contra legii, Constitutiiei si cutumelor democratice. Daca nu ati avut agende ascunse, cu serviciile, in birourile carora n-aveati ce cauta, sa luati indicatii despre ce, si mai ales CUM sa scrieti. Daca va socotiti oameni onesti, si n-ati facut nimic de genul asta, n-aveti a va teme. Nimeni nu vrea sa mute Romania din loc, cu atat mai putzin s-o mute in Siberia. Daca imi aduc io aminte, directia politica actuala, tot sub PSD a inceput. Cam multi de ... DACA.

  raspunde comentariului
  • Tupeul unui Fir de Praf

   05 octombrie 2017 20:12

   Moderatorul se tine de pozne! Acest comentariu a fost mutat aiurea, intr-un loc nepotrivit, ca sa ii dea satisfactie amicului sau, Firul de Praf. Il reasez unde ii este locul, langa "adrisant". COMENTARIUL === E un fir de praf obraznic, ti se vara in ochi, se imbatoseaza ca e important, opineaza de parca ar fi ditamai academicianul. Da sentinte pe un ton plin de importanta, fara sa isi recunoasca conditia de sluga pesedista, umila, insignifianta! Toate "blestematiile" pe care le-a insiruit pe un ton sententios la-a descoperit la amicii pesedimii, la cei de la Antene si TV-ul lui Ghita cel fugit de lege, fost mare pesedist! Romania nu va fi dusa in Siberia, vine Siberia aici, daca va mai toleram impostura si marsaviile. Nu te mai imbatosa, esti doar un umil fir de praf, care isi da importanta!

   raspunde comentariului
   • Firul de praf

    06 octombrie 2017 15:56

    Doamne ma iarta, da`cand am pretins io ca as fi altceva decat un umil fir de praf ? Cand am avut io pretentii prea mari, c-as fi jumate Fat Fromos, jumate Zmeul Zmeilor, dublat de.. duca-s-ar pe pustii, ceva savant ? Nu, dom `le. Prefer ceva mic, insa prezent la locul faptei, sa vedem lucrurile mai bine, in toata splendoarea lor. Sa vedem oameni suparati pe-un insignifiant fir de praf. Ce chestie, dom`le.

    raspunde comentariului
  • Mihai

   05 octombrie 2017 20:06

   Nu stiu daca doamna jurnalista ti-a permis sa o apelezi asa cum ai facut-o! Si nu e cazul sa raspunda unei interpelari obraznice. Doamna Sabina Fati a ramas pe aceeasi linie pe care s-a situat intotdeauna, anume pe linia analizelor pertinente, obiective, logice, de bun simt. Din tonul cam nepoliticos al intrabarii dumitale reiese ca nu prea esti de acord cu o astfel de linie. Ai avea mai mare satisfactie la Antene! Incearca!

   raspunde comentariului
   • Firul de praf

    06 octombrie 2017 16:18

    Domnule, ce agitatie pentru un fir de praf, zau asa. I-auzi braul, imi face si recomandari, dom `le, ca unde sa merg io. Mai baieti, am o vaga banuiala ca vi s-au stricat niste jucarii, fiindca v-ati jucat prea mult si prea tare cu ele. Mai cred ca voi aveti si ceva pe constiinta, ca s-o ardem dostoevskian, va chinuie constiinta, povara pacatelor. Cica i-a intrat un fir de praf in ochi, pai ce cauta ochiul tau in calea... prafului ?! Daca nu vrei praf in ochi, nu te baga in praf, simplu ca buna ziua. Dialectic, determinist as putea zice. Hmmmm.

    raspunde comentariului
    • Constiinta

     06 octombrie 2017 18:24

     Tu nu ai nimic pe constiinta, pentru ca aceasta iti lipseste cu desavarsire. Ca la toti lingaii psd!

     raspunde comentariului
 • Adam

  05 octombrie 2017 18:14

  Adrian Nastase a facut mult rau Romaniei. Chaiar daca at fi inchis pe viata nu si-ar putea ispasi pacatele. Actualul PSD ii urmeaza linia dar constiinta oamenilor a mai evoluat si excrocii nu mai opereaza liber ca pe vremea mafiotului Nastase.

  raspunde comentariului
 • Smari

  05 octombrie 2017 16:42

  Articolul este foarte inchegat, dar SA NU UITAM CA Dragnea a reușit SĂ SE ,,ÎNFIGĂ" în fruntea partidului cu sprijinul lui Ponta, cu pași mici și cu multă răbdare. Perseverența ACESTUI MAFIOT JOSNIC DIN TELEORMAN l-a adus în fruntea țării. Slugile din jurul său au făcut front comun datorită vieții de huzur pe care o duc alături de acest CONDAMNAT CARE TREBUIE JUDECAT PENTRU SITUAȚIA DEZASTRUOASĂ ÎN CARE A ADUS ȚARA. FĂRĂ FORȚA POPORULUI NU SE VA SCHIMBA actuala situație economico-financiară a statului. PRIN PERSEVERENȚA NOASTRĂ A CETĂȚENILOR, PRINTR-UN COMPORTAMENT CIVILIZAT, DAR FERM ÎN TIMPUL PROTESTELOR, VOM PUTEA ÎMPIEDICA REINSTAURAREA COMUNISMULUI, A SLUGĂRNICIEI FAȚĂ DE CONDUCĂTORUL ȘI PARTIDUL UNIC.

  raspunde comentariului
  • dan

   19 octombrie 2017 18:45

   Subiect bine inchegat? Parerea mea este ca editorialul arata jalnic. Romania LIbera cred ca s-ar desfiinta daca nu ar mai exista Liviu Dragnea, De fapt, Romania Libera este ziarul opozitiei, in niciun caz un ziar independent, cum se pretinde. Personal, consider ca Liviu Dragnea este o mare rusine penteru aceasta tara, un nemernic. Intrebarea mea este urmatoarea de ce Kovesi, marea luptatoare impotriva coruptiei etc nu reuseste sa-l infunde? Pentru ca amandoi fac parte din statul paralel. Restul e istorie...

   raspunde comentariului
 • un roman

  05 octombrie 2017 14:44

  Pe care line ai apucat SABINA FATI?

  raspunde comentariului
  • Mihai

   06 octombrie 2017 2:00

   Ai raspunsul mai sus! Il postez din nou. Iata-l - Nu stiu daca doamna jurnalista ti-a permis sa o apelezi asa cum ai facut-o! Si nu e cazul sa raspunda unei interpelari obraznice. Doamna Sabina Fati a ramas pe aceeasi linie pe care s-a situat intotdeauna, anume pe linia analizelor pertinente, obiective, logice, de bun simt. Din tonul cam nepoliticos al intrabarii dumitale reiese ca nu prea esti de acord cu o astfel de linie. Ai avea mai mare satisfactie la Antene! Incearca!

   raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 octombrie 2017 14:43

  NUMAI DE VOI MAI DEPINDE, SA IESIM LA LUMINA ! Numai de jurnalistii inimosi si patrioti de la Romania Libera. Sunt jurnalisti patrioti in intreaga tara, dar eu n-am cum sa-i indemn pe toti. In voi am cea mai multa incredere, fiindca ii stiu pe ORCAN, CARTIANU si GHERMAN si voi ii stiti pe restul jurnalistilor din tara, care va pot ajuta sa uniti toti oamenii de bine, ca sa ducem tara cu hotarare spre vest, vindecata de ciuma rosie. Numai o UNIUNE A JURNALISTILOR PATRIOTI, cu oameni inteligenti deja raspanditi in toata tara si care pot comunica usor intre ei, poate uni rapid formatiunile politice de centru-dreapta in UNIUNEA DEMOCRATA NATIONALA. Si poate, mai departe, sa inscrie oameni valorosi si de incredere in UDN. Tot ce avem de facut, este sa trimitem in viitorul Parlament vreo doua sute de oameni competenti, patrioti si sanatosi la cap, care sa indrepte Romania pe un drum bun si sigur pentru toti cetatenii tarii. Actualul PNL, necuratat de uscaturi, nu poate fi o alternative pentru viitorul Romaniei. Daca DUMNEZEU ar trimite maine PNL, sa guverneze singur si cu majoritate in Parlament, am ramane totusi cu situatia din tara care dainuie de 28 de ani, fiindca pandemia USL a atins o pate consistenta din actualul PNL, parte care si pe 11 dec. 2016 a pus stampila, cu limba scoasa ca lupii, pe PSD. NUMAI INTREAGA OPOZITIE DEMOCRATA UNITA si intarita cu oameni patrioti si competenti ne poate salva, incat sa fie bine pentru toti cetatenii Romaniei. De asemenea, trebuie sa sprijinim miscarea nonviolenta de strada, caci numai cu vaitatul, de 28 de ani, n-am rezolvat nimic.

  raspunde comentariului
  • Tupeul unui Fir de Praf

   05 octombrie 2017 19:56

   E un fir de praf obraznic, ti se vara in ochi, se imbatoseaza ca e important, opineaza de parca ar fi ditamai academicianul. Da sentinte pe un ton plin de importanta, fara sa isi recunoasca conditia de sluga pesedista, umila, insignifianta! Toate "blestematiile" pe care le-a insiruit pe un ton sententios la-a descoperit la amicii pesedimii, la cei de la Antene si TV-ul lui Ghita cel fugit de lege, fost mare pesedist! Romania nu va fi dusa in Siberia, vine Siberia aici, daca va mai toleram impostura si marsaviile. Nu te mai imbatosa, esti doar un umil fir de praf, care isi da importanta!

   raspunde comentariului
 • un roman

  05 octombrie 2017 14:43

  Pe care line ai apucat FATI SABINA ?

  raspunde comentariului
 • @ Radu Constantin

  05 octombrie 2017 12:02

  Cam bati campii, stimabile! Arunci acuzatii aiurea, in stil pesedist. Ce aiureli scrii despre e-mailurille doamnei Kovesi?? E la mare moda la voi, la pesedime, sa o atacati, doar-doar scapa nenea Dragnea de lege! Crezi ca Mugur Isarescu l-a obligat pe Dragnea sa mareasca datoria nationala cu 10 miliarde de euro, in numai 9 luni, de cand s-a infipt la conducere? Nu, dm'le, guvernarea nesabuita, bazata pe aruncarea iresponsabila de bani, pentru a cumpara supusenia cetatenilor. Mocirla din presa si din media, in general. a existat, in special prin vuvuzelele lui Voiculescu, asociat de nadejde al pesedeului. Nu prea te stii la apararaea infractorilor, mai invata!

  raspunde comentariului
 • Groza

  05 octombrie 2017 11:35

  Cam tarziu s-a dumirit doamna .Ce naste din pisica roareci mananca.PSD-ul nu s-a reformat este un partid unic

  raspunde comentariului
  • @ Ioan Tarnita

   05 octombrie 2017 12:24

   Esti o alta mostra de tupeist pesedist! Jurnalista nu "vinde marfa"! Ce jargon obraznic folosesti. Dumneaei face o analiza corecta a dezastrului spre care se indreapta tara, prin "programul de guvernare" al lui Dragnea! Nu va place sa se spuna lucrurilor pe nume si atunci recurgeti la ofense. Fapt este ca prin guvernare iresponsabila, prin mariri nesustenabile de indemnizatii si pensii pentru parlamentari, pentru primari, etc, prin cresterea fara suport a lefurilor si aparatului bugetar, chiar si a pensiilor, Dragnea cu ai lui au marit in anul acesta datoria statului cu 10 miliarde de euro. Pai pana le expira mandatul, la cat vor ajunge?? Ei duc tara de rapa! Iar ca sa scape de lege pentru abuzuri, coruptie si hotie, modifica Codul Penal. Si nu-i destul, vor sa scape de investitorii straini, de controlul UE privind utilizarea fondurilor si respectarea legislatiei, etc. Vinde-ti matale marfa, dar nu miroase a bine! Lumea s-a desteptat!

   raspunde comentariului
 • gigi

  05 octombrie 2017 11:31

  Si cum bat campii sefii de la RL obligandu-i pe angajati sa scrie prostii d'astea

  raspunde comentariului
  • Ei, pesedache, mai incet cu insultele!

   05 octombrie 2017 12:12

   Are RL si niscaiva articole pe gustul tau, scrise de Silviu Sergiu si de Ghilezan, care parca au descins de la Antene. Numesti cu impertinenta "mizerii" articolele serioase, care fac o analiza lucida a dezastrului spre care ne indreapta PSD-ul, cu Dragnea in frunte. Vrei tupeu mai mare decat acela de a modifica incadrarea geografica a unor parti din bazinul Dunarii, doar ca sa aiba Dragnea folosinta exclusiva a zonei? Sau ca sa faciliteze unor persoane dubioase din Israel crearea unei asa-zise zone de agrement? Vrei tupeu mai mare decat incercarile de a orienta politica externa a Romaniei in directie gresita? Vrei tupeu mai mare decat eforturile de a subjuga Justitia, prin pachetul de legi pervers, care se pregateste? Si exemplele pot continua! Acolo e mizeria, la ce face Belinezul, cu ai lui. Noroc ca are aplaudaci, ca tine!

   raspunde comentariului
 • Camila Rodela

  05 octombrie 2017 10:56

  Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune marturie despre lucrarile bune ale lui DR.OGAGA ??KUNTA în via?a mea. So?ul meu ?i cu mine am fost casatori?i timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capat. Am vrut so?ul meu înapoi ?i l-am rugat, dar nu a ascultat niciodata, a?a ca am dat peste câteva marturii despre aceasta vrajitoare particulara. Unii oameni au marturisit ca le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au marturisit ca restaureaza uterul ?i vindecând cancerul ?i alte boli, unii marturisind ca poate vraji pentru a opri divor?ul ?i vraja pentru a ob?ine o slujba bine platita. Este uimitor, am dat peste o marturie speciala, era despre o femeie numita Vera, ea a marturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex ?i, la sfâr?itul marturiei sale, ?i-a scapat e-mailul. Dupa ce am citit toate acestea, am decis sa-i încerce. L-am contactat prin e-mail ?i mi-a explicat problema mea. ?i mi-a spus ce trebuie sa fac, am facut-o ?i so?ul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele ?i am fost ?i mai ferici?i decât oricând. Esti un om talentat ?i nu voi opri publicarea lui pentru ca e un om minunat. Daca ave?i vreo problema ?i sunte?i în cautarea unei vraji adevarate ?i autentice, Încearca-l oricând, este raspunsul la problemele tale. Pute?i sa-l contacta?i prin e-mail ogagakuntagmail.com ?i sa va rezolva?i problemele ca mine. El poate rezolva urmatoarele probleme ?i multe altele.1 DACA VREA?I EX-BACK2 VREA?I SA CONVEN?I SOSIUNEA DUMNEAVOASTRA PENTRU ÎNCALCAREA DIVOR?IEI3 VA RUGAM SA VA PROMOVA?I ÎN OFICIUL DVS.4 VREI BARBA?I BARBA?I ?I FEMEILE CARE VOR VA CAUTA ATRACTIVA5 DACA DORI?I SA CONCEPTA UN COPIL6 VREI DUMNEAVOASTRA7 VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRA PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIE?II LUI8 Ave?i nevoie de SPELL buna LUCK9 Ave?i nevoie de un SPOT LOTTERY10 Ave?i nevoie de un loc de muncaogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
 • moshu49

  05 octombrie 2017 10:37

  chiar așa, "De unde are atâta forță?" R. Plumb declara halucinant mai ieri despre noile prețuri la carburanți Dacă domnul Dragnea a declarat că nu vor crete, aa va fi! cum de s-a ajuns ca personajul să fie tratat ca un Ayatollah? în guvernul Ponta, Dragnea a fost "ministrul zero" al D.R.A.P., nimic din ce a declarat că va rezolva reforma administrativă, descentralizarea, standarde de performanță și eficiență în administrație, debirocratizare nu a realizat. a sfîrșit prin distribuirea discreționară de fonduri babane către primarii PSD plus cei racolați prin OUG 552014 declarată neconstituțională de CCR și rămasă fără urmări!, prin ordine de ministru rămase secrete. de către cine și de ce este apărat numitul?

  raspunde comentariului
 • dr.Samarescu

  05 octombrie 2017 9:23

  Ma întreb,daca nu revenim la "partidul unic"...marea coruptie,adica? Incotro România?Astept SCHIMBAREA.

  raspunde comentariului
 • dr.Samarescu

  05 octombrie 2017 9:17

  Ma întreb ,de câtva timp,daca nu regresam spre "partidul unic" ? Asta însemna ,de fapt,marea coruptie.O gasca de neispraviti,cu putere absoluta...care s-a dovedit inexistenta...Intre timp ,e mai altfel,dar structurile vechi au ramas dominante..In aproape toate ramurile de activitate..Asta e tot coruptie...Incotro România ?Articolul de fata este un articol bun,care reflecta situatia de fapt...Optimist nu poate sa fie...Ce urmeaza?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 octombrie 2017 9:01

  SUNT INTREBARI MARI pana la Luna de pus in tara asta 1. DE CE NU AU FOST JUDECATI PANA AZI Ion Iliescu, pt crimele din dec. 1989 si cele din iunie 1990 ?? Dan Voiculescu, pt sutele de milioane de dolari delapidati de la CRESCENT si de la EXPORTURI ?? Nastase, pt ca a vandut Romania pe spaga ?? Dragnea, pt Tel Drum ?? Tariceanu, pt Sterling ?? si Ponta, pt 690 milioane de dolari lasate Cazahstanului ?? 2. DE CE NU S-AU UNIT PANA AZI toate fortele democrate intr-o singura UNIUNE DEMOCRATA, care sa ne scoata definitiv din ghiarele bandei securistilor deveniti miliardari si a progeniturilor acestora ?? 3. POATE REPREZENTA LUDOVIC ORBAN O ALTERNATIVA LA UNIREA FORTELOR POLITICE DEMOCRATE ?? Nici vorba !! Caci este progenitura unui fost ofiter de securitate, care a purtat epitetul de calaul Brasovului. Nici vorba !! Caci, impreuna cu banditul Tariceanu, care ne-a dat resursele din M. Neagra firmei Sterling, pe spaga, au fost slugile banditului Patriciu. Si, daca Ludovic ar ajunge in fruntea bucatelor, imediat s-ar uni cu Tariceanu, care este chiar mai periculos,si mai tradator fata de tara, decat Dragnea. 4. UNIUNEA NATIONALA a fortelor democrate, trebuie sa se constituie imediat, sub conducerea lui BASESCU si sa trimita in viitorul Parlament numai oameni patrioti si competenti. Sa nu mai avem in Parlament nici o lichea politica, chiulangie si pusa pe capatuiala. Trebuie sa castigam viitoarele alegeri si sa formam un GUVERN patriot si competent, in frunte cu CATALIN AVRAMESCU. Alminteri, riscam sa devenim o tara dezmembrata intre rusi, maghiari , bulgari si turci.

  raspunde comentariului
 • Mugur Mitrache

  05 octombrie 2017 8:28

  Pertinente semne de intrebare.Din ecesitatea de a scapa de dosare el trebuie sa fie la butoane, si astfel se asociaza cu tot felul de ,, elemente " mai mult sau mai putin democrate sau romanesti...Daca privesti lucrurile din acesta keie ii intelegi actiunile.Sfatul meu daca pot da un sfat , este ,,terminarea " lui rapida sau lasarea lui in pace dpdv al justitiei.Din tot acest razboi pierdem masiv cu totii pe toate planurile !

  raspunde comentariului
  • Mihai

   05 octombrie 2017 10:06

   Solutia este reactia in forta a societatii civile, asemenea celei provocate in februarie-martie de perversa OUG13. Justitia si presa cu adevarat libera, neaservita, trebuie aparate de cetateni, altfel Romania intra pe un drum fara intoarcere. Ofensiva fortelor raului se desfasoara pe mai multe planuri, atac la DNA, la doamna Kovesi, ingenunchierea Justitiei, atac la Presedinte, la multinationale, la aliantele care sustin fragila noastra democratie. Tocmai de aceea pasivitatea generala a cetatenilor cu discernamant este extrem de periculoasa. Chiar si pesedo-aldimea se astepta la o reactie a cetatenilor fata de pachetul de legi pregatit de Tudorel Toader, mult mai pervers decat perversa OUG 13. Unde sunt cetatenii care au protestat in frig si ploaie, in iarna? Era de asteptat sa se repete recordul de 600.000 de protestatari, atins atunci. Fara reactia societatii civile, Dragnea si ai lui vor reusi, din pacate, sa puna Romania pe o directie fara intoarcere. Ce asteptam???

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design