Omul care l-a arestat pe Dumnezeu

de Cristian Campeanu , 30 octombrie 2014
Omul care l-a arestat pe Dumnezeu

Victor Ponta și PSD au atins o culme a cinismului pe care o credeam inaccesibilă. Prin alocările generoase de bani de la buget către Biserică, societatea pe acțiuni Ponta&PSD a crezut că-și poate apropria sfințenia și a tipărit fotografii cu părintele Arsenie Boca pe care scria „Sfințit“ și „Victor Ponta președinte“, deși Biserica nu le sfințise. Ponta devine, iată, omul care l-a arestat pe Dumnezeu și l-a pus să facă muncă silnică în slujba campaniei sale electorale. Ne spurcăm ca națiune dacă îl facem pe omul ăsta președintele țării, mai ales când alternativa luminoasă – Monica Macovei – este la îndemână.

În adâncurile unui popor există un strat gros de ură, violență, sălbăticie și rău în stare pură care, dacă este răscolit, scoate la iveală demoni teribili, în stare să sfâșie într-o clipă mantia fragilă, croită de-a lungul a sute de ani, pe care o numim civilizație. Nu există popor, oricât de civilizat, care să nu fi cunoscut asemenea momente de dezumanizare colectivă, iar după Holocaust orice tentativă de a trezi acești demoni a fost cenzurată cu strășnicie, cel puțin în Occident, dar nu și în Est. Vreme de sute de ani, pogromurile au fost justificate prin acuzațiile că evreii sacrificau copii creștini de Sabbath pentru a le folosi sângele la prepararea pâinii sau în ritualuri satanice. Atât de adânc e înrădăcinată în mentalul colectiv (dacă există așa ceva) această spaimă convertită în ură încât ea dăinuiește și astăzi sub diferite măști.

Pentru a înțelege cât de toxică ori de-a dreptul malefică este campania electorală a lui Victor Ponta și a PSD, acuzațiile aduse lui Klaus Johannis în pliantele electorale ale Ponta&PSD trebuie comparate cu acest mit antisemit al sacrificiului de sânge pentru că mecanismul este același. Johannis este „străinul“, „alogenul“ (las’ că sașii se află în Transilvania de aproape o mie de ani, iar emigrarea lor reprezintă una dintre cele mai mari tragedii culturale ale României) , care, din lăcomie, a vândut copii de-ai noștri, creștini ortodocși, străinilor haini pentru a-și cumpăra case. Johannis este, ne spun cei de la PSD, „minoritarul care nu va servi niciodată interesele românilor“. Toate ingredientele urii sunt aici: spaima irațională de ceea ce este altfel, demonizarea străinului, sacrificiul inocenților. Klaus Johannis se întâmplă să fie sas, dar portretul care i se face este cel al „evreului arhetipal“. În orice țară occidentală acest tip de campanie ar fi generat un val de indignare publică și ar fi declanșat reacția societății civile și a instituțiilor anti-discriminare. În România, țara unde Parlamentul legiferează pentru a legitima hoția, Guvernul guvernează în interesul personal al clanului Ponta, iar Avocatul Poporului trădează poporul pentru interesele guvernării, nici un act de xenofobie gravă nu este xenofob dacă vine de la vârful puterii PSD.

Xenofobia agresivă a grupării Ponta&PSD, împletită cu mesajul naționalist al „mândriei de a fi român“ și însușirea prin rapt – dar cum altfel la PSD, unde hoția și jaful sunt trăsăturile definitorii? – a bunurilor culturale naționale precum Brâncuși, a fost însă completată cu o încă și mai agresivă afirmare a „ortodoxiei“ candidatului PSD. Nu contează că, până mai an, purta tricouri cu Che Guevara, se declară un admirator al comunismului chinez și, la urma urmei, se declară el însuși socialist, acum bate mânăstirile săptămână de săptămână, nu ratează nici o sfințire și nici un pelerinaj și aruncă în BOR cu zeci de milioane de lei de la Fondul de Rezervă pentru catedrale și mânăstiri. Ca orice impostor parvenit, Ponta pare să-și fi imaginat că a cumpărat Biserica și că de-acum Dumnezeu lucrează pentru el, așa că a mers mai departe și a publicat celebrele fotografii cu părintele Arsenie Boca pe care scrie, deasupra, „Sfințit“ și dedesubt „Victor Ponta președinte“. Episodul este mai relevant decât pare, pentru că, dacă Biserica nu a sfințit aceste fotografii, așa cum a declarat, atunci este limpede că PSD s-a considerat îndreptățit să le „sfințească“ partidul, ceea ce spune ceva despre minciuna profundă care se împletește în alcătuirea acestui partid și a liderului său. În portretul fenomenologic făcut de profesorul Gabriel Liiceanu, acesta amintește că „Ponta minte și când îl întrebi cât e ceasul“. Acum vedem că minte și când spune „Tatăl Nostru“.

Ponta nu este omul care l-a angajat consilier de campanie pe Dumnezeu, ci l-a arestat, l-a siluit și l-a pus să-i facă treburile murdare. Perfect amoral, căldicel și lipsit de orice scrupule, cultivând cu inconștiență veselă ura xenofobă, naționalismul găunos și religiozitatea de bâlci, Ponta a dus ticăloșia până la limita la care devine periculoasă pentru substanța națională. Ponta pare să își fi asumat rolul Marelui Inchizitor din parabola lui Dostoievski: a confiscat ultima speranță de mântuire a poporului român, care își depune cu bucurie la picioarele lui darul libertății și aspirația spre dreptate în schimbul pâinii de zi cu zi.

În această campanie mlăștinoasă și obscură au existat însă și dâre de lumină, și acestea sunt campania DNA, care a scos la lumină putreziciunea și corupția partidelor politice, dar în primul a PSD, partidul care a construit acest sistem strâmb și nedrept, și campania Monicăi Macovei, fără de care DNA nu ar fi fost niciodată ceea ce a ajuns să fie astăzi. Dacă independența DNA și capacitatea sa de a stârpi corupția profundă care macină țara din interior au devenit cel mai important lucru pentru viitorul României, atunci alegerea firească, rațională și de bun-simț este Monica Macovei. A-l alege pe Ponta ar fi un gest de sinucidere colectivă, ar fi ca și cum un popor întreg ar opta pentru sclavie și ar abandona libertatea și demnitatea dobândite cu sânge.

În final, o chestiune care a lipsit aproape total în această campanie: Rusia. Nu întâmplător ne-am referit la Dostoievski și la demonismul anarho-socialismului rusesc. Acum, când amenințarea rusă este cât se poate de clară și prezentă, România are nevoie de propriul Winston Churchill, de la care să audă că „vom lupta pe plaje și pe dealuri“ și că nu vom capitula niciodată. În asemenea momente istorice de maxim pericol pentru țară, nu îl alegi președinte pe Smerdeakov.

Comentarii

 • Firul de praf

  14 iunie 2015 11:31

  I-auziti aici - trebuie comparate cu acest mit antisemit al sacrificiului de sânge pentru că mecanismul este același. WTF ?!?! Ce... alea ?! Domnule tonomat obosit, asculta ce-ti zic. Însăilarea matale nici măcar tentativă de manipulare stângace nu se poate numi. Nu stăpânești noțiuni elementare de antropologie culturală și, din fericire, în materie de manipulare jurnalistică ești complet neajutorat. Un ins cunoscător, citind asemenea rânduri, îți va spune în față nene, ești nebun. Du-te și te caută la cap. Un concediu medical luuung, cu liniște, cu somn, cu alte alea. Cu siguranță, numai un ins dereglat la mansardă poate să scrie asemenea idioții înspăimântătoare.

  raspunde comentariului
 • Statupalmă Barbacot

  24 noiembrie 2014 20:29

  GABRIELA FIREA, O POLITICIANĂ PUR.SÂNGE ! Bravvvo!........................................................................................................................ATENȚIE, VINE BĂSEanis 2 !!! ATENȚIE, VINE BĂSEanis 2 !!! ..................................................................................................................................... Prostie, o prostie întreagă a zis unu PE.AICE, să.l LĂSĂM SĂ GÂNDEASCĂ pe EL, klausu Johanisu, ha, ha, pe nemțește,,... ha. he., . . de ce doamne, sunt unii așa de GÂNGAVI LA MINTE, ȘI CRED că ei sașii, nemții ,germanii AR FI NIȘtE SUPRA OAMENI, .....ȘI CĂ ACEST SAS Sibian pedofil trebe lăsat să facă ce vreaa mintea și interesele NEMȚEȘTI în România , ȘI ASTFEL ar FI bine și pentru ,noi româniii!!...bla.bla.bla ,... Nu.l LĂSAȚI PE SAS SĂ FACĂ CE VREA EL ,, CĂ astfel AJUNGEM SĂ MUNCIM PE DEGEABA PTR, CAPITAL.iști germani și apoi ne mai și desface cu UNGURII, PRIETENII LUI ȘI AI LOR , Transilvania, , căci se încearcă prin investiții făcute doar în Transsilvania , să se arate că Transilvania este și vrea altceva decat RESTU ROMÂNIEI, .....Români DIN regat și TRANSILVANIA FACEȚI ochii mari pe CE FACE ȘI ZICE SASO,NEaMȚU klAUSu JOHaNISu CA SĂ NU PLĂTIM ACU PENTRUUU INSURECȚIA ROMÂNĂ din 23 august 1944, și luptele anTifsciste și CONTRAnaziste diN 1944 și 1945 !!!Așa să ne ajute D.zeu !!!!........................................................................................................... JOS COMPLOOTISTUL Tănase stelian !!!!!..CODUL LUI Stelian Tănase22 noiembrie 2014 1619JOS COMPLOOTISTUL Tănase stelian !!!!!..CODUL LUI Stelian Tănase..........cu babe i bețivi ........................................................................ STELIAN TĂNASE a pactizat cu dreapta politică, ce a scris el a fost un cod MAFIOT PENTRU TOȚI CARE lucrau pe ONLiNEde PE 13 NOE, PÂNĂ PE 16,,,,, SE POATE PRRESUPUNE CĂ A FOST UN complot onine organizar ÎN CARE Stelian Tănase a avut un rol cheie, BLOGUL LUI FIIND UNUL ușor căutat, accesat și CITIT..!! A FOST UN COMPLOT, ȘI PSD,ul trebuie săl înDEPăRTEZE REPEDE PE TĂNASE Stelian , până nu mai cmplotează altceva contra psd și contra ROMÂNILOR !! JOS GUVERNUL LUI Stelian Tănase !!...........................................................................A doua zi, pe 14 noiembrie, parlamentarul PSD Georgică Severin, preedintele Comisiei de cultură i media din Senat, a declarat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Stelian Tănase "îi bate joc de alegătorii care îi plătesc salariul".Potrivit lui Georgică Severin, "atitudinea puternic părtinitoare din punct de vedere politic" a lui Stelian Tănase este "inacceptabilă", iar poziia exprimată de eful Televiziunii Române reprezintă "o dovadă clară a încălcării neutralităii de care TVR ar trebui să dea dovadă". Totodată, Georgică Severin l-a îndemnat pe Stelian Tiănase "la decenă" i i-a solicitat "să se abină de la implicarea în campania electorală"..........JOS complotistul Tănase stelian !!! JOS ..mafia complotistă de dreapta de alegere a lui sas.Johanis.!!.......................................................................................................................................c.g.....c.g......AL CUI SPION EȘTI TU ?!!! și ăștia 550 sunt KLAUȘI,....................Din Germania și Suedia 550 de germani și 300 de suedezi s-au alăturat grupării teroriste Statul Islamic Aproximativ 550 de germani au plecat să lupte pentru islamiști IS.!

  raspunde comentariului
 • Statupalmă Barbacot

  24 noiembrie 2014 20:29

  GABRIELA FIREA, O POLITICIANĂ PUR.SÂNGE ! Bravvvo!........................................................................................................................ATENȚIE, VINE BĂSEanis 2 !!! ATENȚIE, VINE BĂSEanis 2 !!! ..................................................................................................................................... Prostie, o prostie întreagă a zis unu PE.AICE, să.l LĂSĂM SĂ GÂNDEASCĂ pe EL, klausu Johanisu, ha, ha, pe nemțește,,... ha. he., . . de ce doamne, sunt unii așa de GÂNGAVI LA MINTE, ȘI CRED că ei sașii, nemții ,germanii AR FI NIȘtE SUPRA OAMENI, .....ȘI CĂ ACEST SAS Sibian pedofil trebe lăsat să facă ce vreaa mintea și interesele NEMȚEȘTI în România , ȘI ASTFEL ar FI bine și pentru ,noi româniii!!...bla.bla.bla ,... Nu.l LĂSAȚI PE SAS SĂ FACĂ CE VREA EL ,, CĂ astfel AJUNGEM SĂ MUNCIM PE DEGEABA PTR, CAPITAL.iști germani și apoi ne mai și desface cu UNGURII, PRIETENII LUI ȘI AI LOR , Transilvania, , căci se încearcă prin investiții făcute doar în Transsilvania , să se arate că Transilvania este și vrea altceva decat RESTU ROMÂNIEI, .....Români DIN regat și TRANSILVANIA FACEȚI ochii mari pe CE FACE ȘI ZICE SASO,NEaMȚU klAUSu JOHaNISu CA SĂ NU PLĂTIM ACU PENTRUUU INSURECȚIA ROMÂNĂ din 23 august 1944, și luptele anTifsciste și CONTRAnaziste diN 1944 și 1945 !!!Așa să ne ajute D.zeu !!!!........................................................................................................... JOS COMPLOOTISTUL Tănase stelian !!!!!..CODUL LUI Stelian Tănase22 noiembrie 2014 1619JOS COMPLOOTISTUL Tănase stelian !!!!!..CODUL LUI Stelian Tănase..........cu babe i bețivi ........................................................................ STELIAN TĂNASE a pactizat cu dreapta politică, ce a scris el a fost un cod MAFIOT PENTRU TOȚI CARE lucrau pe ONLiNEde PE 13 NOE, PÂNĂ PE 16,,,,, SE POATE PRRESUPUNE CĂ A FOST UN complot onine organizar ÎN CARE Stelian Tănase a avut un rol cheie, BLOGUL LUI FIIND UNUL ușor căutat, accesat și CITIT..!! A FOST UN COMPLOT, ȘI PSD,ul trebuie săl înDEPăRTEZE REPEDE PE TĂNASE Stelian , până nu mai cmplotează altceva contra psd și contra ROMÂNILOR !! JOS GUVERNUL LUI Stelian Tănase !!...........................................................................A doua zi, pe 14 noiembrie, parlamentarul PSD Georgică Severin, preedintele Comisiei de cultură i media din Senat, a declarat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Stelian Tănase "îi bate joc de alegătorii care îi plătesc salariul".Potrivit lui Georgică Severin, "atitudinea puternic părtinitoare din punct de vedere politic" a lui Stelian Tănase este "inacceptabilă", iar poziia exprimată de eful Televiziunii Române reprezintă "o dovadă clară a încălcării neutralităii de care TVR ar trebui să dea dovadă". Totodată, Georgică Severin l-a îndemnat pe Stelian Tiănase "la decenă" i i-a solicitat "să se abină de la implicarea în campania electorală"..........JOS complotistul Tănase stelian !!! JOS ..mafia complotistă de dreapta de alegere a lui sas.Johanis.!!.......................................................................................................................................c.g.....c.g......AL CUI SPION EȘTI TU ?!!! și ăștia 550 sunt KLAUȘI,....................Din Germania și Suedia 550 de germani și 300 de suedezi s-au alăturat grupării teroriste Statul Islamic Aproximativ 550 de germani au plecat să lupte pentru islamiști IS.!

  raspunde comentariului
 • PREZIDENT PONTA 51 PR0CENTE ÎN TURUL 2, PE 16 NOE. 2014

  16 noiembrie 2014 22:54

  Anunta-ma cand apare un comentariu nou PREZIDENT PONTA 51 PR0CENTE ÎN TURUL 2, PE 16 NOE. 2014 16 noiembrie 2014 2118 Ponta președinte, 51 DE PROCENTE...................................................................................................................................................Potrivit CURS. Ponta - 50,9, Iohannis - 49,1 potrivit Sociopol. Ponta - 50,72, Iohannis - 49,28, potrivit CSCI

  raspunde comentariului
 • Statupalmă Barbacot

  12 noiembrie 2014 11:16

  Atacul decisiv îndreptat acum împotriva CATINDATULUI primar comerciant de copii , pedofilul SAS IOHANIS din Sibiu, este legat de faptul că acesta nu este român Și nici ortodox. ......................................................Această aTitudine nu este NAȚIONALISM, ESTE realism politic, CĂCI ÎN România esTe corect și îndrepțățit să conducă țara un ROMÂN creștin. ...... JOHANIS ARE și alte probleme care fac să sublinieze neadecvarea și nEcompetivitateA candidaturii sale.......................................................Astfel, părInții lui sunt plecați din țară în Germania după căderea comunismului în 1992, deci familia JOHANIS are principial ceva contra României și nu contra REGIMULUI COMUNISTdin România EXISTEnT PÂNĂ ÎN 1989.......................................................................și tot ,așa, sasul Johanis nu are nici un copil , nici NATURAL și nici ÎNFIAT SAU ADOPTAT, fapt care nu l.a împiedicat să colaboreze direct la darea AFARĂ, în CANADA a unor copii români , AFACERE BĂNOASĂ CARE se presupune că iau adus MULȚI BAI ,pe care i.a băgat în case, de 1100 metri pătrați. ................................................................................., despre care , CAM CINC SASUL sibian se referă la cele 6,CASE CUMPĂRATE DUPĂ 1990, că alții, ROMÂNI ADICĂ, au investit în COPII , iar EU Am INVESTIT ÎN CASE.......................................................................................Din punct de VEdERE AL securități de stat ROMÂNE, faptul , CĂ TATA ȘI MAMA SUNT PLECAȚI DIN ROMÂNIA , ACUM 20 DE ANI CÂND ÎN FAPT A ÎNCEPUT JOHANIS KLAUS SĂ SE PROFILEZE PE PLAN local în sibiu ca un sas cu interese ADMINISTRATIVE, DECI PĂRINNȚI ÎN GERMANIA RIDICĂ MULTE PROBLEME , DAT fiind interesele geopolitice ale Berlinului, ale Germaniei în Europa de sud est, așa cum s,a arătat de exemplu, prin DIKTATUL DE LA VIENA, când Hitler și guvernul german de atunci au dezMEMBRAT României NV, NORD.VESTUL ARDEALULUI, TRANSILVANIEI, Deasemeni reminiscențele dIn politica externă gErmană față de țări mici esT.europene care au combătut foArTE pUternic forțELE FASCISTE GERMANE ÎN 1944 ȘI1945 , SERBIA si ROMÂNIA SUNT REMARCABILE, ȘI UN SAS LA București ar fi penTru rOmâni un lucru neprielnic șI îngrijorător, BISERICA ROMÂNĂ, BOR. are dreptul să ia atitudine în probleme CANDIDAȚILOR LA PREȘIDENȚIE fiind vorba de ființa NAȚIONALĂ A STATULUI ROMÂN.

  raspunde comentariului
 • gheraz

  10 noiembrie 2014 20:37

  Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email pashaman_2007yahoo.com

  raspunde comentariului
 • gdana

  10 noiembrie 2014 20:36

  E timpul pentru o schimbare! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email danageorgescu56gmail.com

  raspunde comentariului
 • Mesaj pentru AMP

  05 noiembrie 2014 14:39

  Mesaj pentru AMP Este intolerabil ca Romania Libera a permis ca, in paginile sale, AMP sa faca, de ani de zile, o propaganda desantata infractorilor din usl si atacuri nerusinate la adresa Presedintelui, care a salvat tara de la faliment,care a scos tara din recesiune si a readus-o pe crestere economica, care a declansat si a sustinut lupta impotriva coruptiei. Este intolerabil ca Romania Libera nu permite, nici astazi, postarea de comentarii la adresa articolelor mizerabile, manipulatoare, ale acestei likele abjecte, care i-a sprijinit pe fata pe marii corupti si marii infractori din usl, care au devalizat tara. AMP a vazut ca toate lichelele, care au laudat usl-ul si au criticat PDL-ul si pe Presedinte, au fost promovate in guvern sau in functii inalte si probabil vrea sa se aboneze la o sinecura, din partea actualei puteri. Sa-i fie rusine. Mai nou, a inceput sa critice putin si pe reprezentantii de frunte ai usl. Dar, AMP continua manipularea ordinara. Nu exista presa basista, in sensul ca il lauda nemotivat pe Presedinte si ii critica nemotivat pe cei din usl. Exista o presa aservita coruptilor si infractorilor din usl si o presa corecta, independenta, echidistanta, care respecta deontologia profesionala, presa care il lauda pe Presedinte daca are motive sa il laude, il critica daca are motive sa il critice, ii critica pe cei din usl, daca are motive sa ii critice si ii lauda, daca are motive sa ii laude. Este de neimaginat ca cineva cu mintea intreaga sa nu constientizeze ca acum a ajuns la putere un grup infractional organizat, compus din cele mai murdare, cele mai toxice, cele mai nocive, cele mai corupte personaje. Este de neimaginat ca cineva cu mintea intreaga sa nu fie constient ca singurele preocupari ale actualei puteri sunt sa-si subordoneze justitia, sa fure si sa ramina nepedepsiti. In fruntea guvernului a ajuns printr-o campanie monstruoasa de minciuni, calomnii, dezinformari, intoxicari si manipulari si prin fraudarea alegerilor un Derbedeu, un plagiator, un mincinos, un incompetent, un neispravit, un individ care nu a facut niciodata nimic si care nu stie sa faca absolut nimic, in afara de a minti. In alegeri nu a cistigat Stinga, pentru ca nu a fost o lupta intre Stinga si Dreapta. A fost o lupta intre cei care au furat de au rupt, care au devalizat tara, care vor sa fure in continuare si sa scape de puscarie pe de-o parte si cei care vor democratie, stat de drept, libertate, respectarea legilor si pedepsirea infractorilor pe de alta parte. Cei din prima tabara, tabara coruptilor si infractorilor, dupa ce au furat miliarde de euro, cu spectrul puscriei in spate, si-au permis cele mai abjecte mijloace de propaganda si manipulare, cele mai perfectionate metode de fraudare a alegerilor. Citi oameni corecti, cinstiti, seriosi, competenti, incoruptibili, in afara oricaror banuieli pentru ca nu isi propuneau sa cistige alegerile ca sa fure si nu se simteau amenintati pentru acte de coruptie au fost dispusi sa candideze din partea Fortelor de Dreapta, pentru a fi atacati, calomniati, injurati, terfeliti, chiar agresati de derbedeii, huliganii, coruptii, infractorii, plagiatorii, repetentii si nulitatile care sustin usl-ul ? Locul Derbedeului plagiator, mincinos, incompetent si impertinent este la puscarie, pentru ca l-a favorizat pe infractorul Nas6case, prima data cu ajutorul lui Grajdan, iar a doua oara cu ajutorul lui Rus si Bradisteanu, pentru ca a uzurpat locul Presedintelui la CE de acum doi ani si l-a impiedicat pe Seful Statului sa-si indeplineasca atributiunile constitutionale, pentru ca a fost complice la lovitura de stat si la fraudarea masiva a alegerilor si referendumului, pentru ca l-a favorizat pe plagiatorul Mang si s-a favorizat chiar pe el, schimbind comisiile care au constatat ca si el este un plagiator. Este o culme a lipsei bunului simt, o dovada clara de lipsa de discernamint si de responsabilitate, sa propui, sa sustii sau sa votezi, pentru functia suprema in stat, un multiplu Plagiator, un mincinos, un derbedeu, un neispravit, o nulitate impertinenta, un reprezentant al mafiei, un reprezentant al hotilor, al coruptilor, al infractorilor, al celor mai corupte, celor mai abjecte, celor mai ticaloase forte politice. Daca electoratul nu are discernamint, daca nu-i putem impiedica pe banditii din usl sa fraudeze alegerile, macar justitia sa-si faca datoria si sa-l trimita in puscarie pe Derbedeul plagiator, pentru infractiunile comise.

  raspunde comentariului
 • c.g.

  05 noiembrie 2014 7:55

  Pt.Parvu.Nu vine nici o urgie,romanii trebuie sa iasa la ...VOT,sa voteze KLAUS VERNER JOHANNIS PRESEDINTELE ROMANIEI!ROMANIA este tara membra N.A.T.O.,tara membra U.E.si asa trebuie sa ramana ,haita ...actuala la Putere,in fapt inaintarea intereselor Rusiei in,ROMANIA,trebuie alungata pentru multi, multi,ani in Opozitie prin-ALEGERI ANTICIPATE-in spiritul CONSTITUTIEI ROMANIEI,trebuie un alt guvern,cu o alta ...Putere,care sa incropeasca oarece-INVESTITII,LOCURI DE MUNCA CU SALARII IN ACORD CU PRETURILE DE AZI-,pentru a ameliora ruina ...TOTALA actuala in tara ROMANIA,asta inseamna ''LUCRUL BINE FACUT ...'' asa cum spune domnul KLAUS VERNER JOHANNIS,un om bun de a fi PRESEDINTELE ROMANIEI,trebuie ca milioanele de-condicari ,lefegii,taranusi,penionari,in data de 2 noiembrie a.c.,in turul 2 al ALEGERILOR PREZIDENTIALE IN ROMANIA,SA IASA LA ...VOT SI IN MAJORITATEA CELOR CU DREPT DE ...VOT,SA VOTEZE KLAUS VERNER JOHANNOIS PRESEDINTELE ROMANIEI,alaturi de omul asta ...PUTEM SPERA !Sa auzim si de mai bine !

  raspunde comentariului
 • PONTA JUDECAT!

  05 noiembrie 2014 3:05

  sunt convins ca acest j, eg numit ponta va plati in fata plutonului pt inalta tradare. el va fi cel care ii va pune tara pe tava lui Putin....nu uitati ce a spus I. Parvu ---- "...vine urgie"

  raspunde comentariului
 • c.g.

  04 noiembrie 2014 11:37

  Pt.Statupalma... .Pentru marlanii. ''du-te in decedatii lui ma'ta... '',cred ca a incepur sa iti placa sa te bestelesc om nesanatos la minte,ce interpretezi cu multa patos ,''nu ti-ar mai pleca altul 'nainte'' !

  raspunde comentariului
 • Statupalmă Barbacot

  03 noiembrie 2014 23:20

  mĂ, CU.FUNDU GĂINIIN, DACĂ NUȚI PLACE, ATUNCI schimbă partidu și vezi TOTU ROZ...ha,,ha,ha că BINE IO ZÂSEI, ,,,,AȘA..!!ȘI ACU RECLAMA NOASTRĂ, URRRA ponta !!.....................................................................................................................................................................PONTA PRESIDENT.41 PRIMUL tur.,..58. ,.58., 58.,58 în AL DOILEA tur, și SASU 6.CASE laSIBII, AUFWIEDERSEHEN...............................................PONTA PRESIDENT.41 PRIMUL tur.,..58. ,.58., 58.,58 în AL DOILEA tur, și SASU 6.CASE laSIBII, AUFWIEDERSEHEN..............................................

  raspunde comentariului
 • c.g.

  03 noiembrie 2014 11:09

  Pt.Statupalma.Omule,vezi de drum ,poate noi astia care citim si mai comentam la RL...te retinem si poate ai treaba,poate ...cineva se indura si goneste pacostea asta care polueaza...! P.S.-domnule Stefan,sunteti cam confuz...,eu asa cred ca ar trebui sa fiti un pic mai explicit,deoarece haita ...actuala la Putere si ''carlanul'' gargaragiu V.V.Ponta un pic si PREMIER ....,s-a facut un pic de literea ''c'' ,inclusiv tara ROMANIA,prin capitatalele lumii civilizate WASHINGTON,PARIS,LONDRA,BERLIN,ROMA ,MADRID,VIENA ...din cauza de golanie a ministrilor Stanoevici,Corlatean,Ponta care este ...tovaras cu respectivii...,poate ca DEMISIA, DEMISIA,DEMISIA...,ar suna mai bine decat aiureala ''Grele vremuri in ...Modrogan!'',deoarece romanii in unele capitale amintite au cam stat 2,4,6,8,sau10 ore ca sa voteze iar la ora 21...au facut scandal ''NOI VREM SA VOTAM...''??

  raspunde comentariului
 • Stefan

  03 noiembrie 2014 7:43

  Rezultatele i-au surprins pe pesedisti ! Nici nu-si inchipuiau ei ca romanii pot sa voteze "altfel" decat li se tot cere de multa vreme incoace. Probabil ca voturile romanilor din afara vor lamuri si mai bine situatia. Iar in turul II lucrurile vor fi clare! Deh, romanii au inceput sa se trezeasca...Grele vremuri in Modrogan!

  raspunde comentariului
 • Statupalmă Barbacot

  03 noiembrie 2014 6:46

  PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PONTA PRESIDENT PONTAPreședntePONTAPresident PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PONTA PRESIDENT PONTAPreședntePONTAPresident PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PONTA PRESIDENT PONTAPreședntePONTAPresident PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PONTA PRESIDENT PONTAPreședntePONTAPresident PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

  raspunde comentariului
 • Statupalmă Barbacot

  03 noiembrie 2014 6:43

  PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PONTA PRESIDENT PONTAPreședntePONTAPresident PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

  raspunde comentariului
 • Statupalmă Barbacot

  02 noiembrie 2014 21:58

  bla, bla, bla câristian CAMPINULE TOT PROSTI SCRII , CINE TE PLĂTIE PRE TINE DE CSRÂI TU ASE BOLUNDU , MĂ BAIT,, NUMAI TÂMPENII FILOZOfae proSeteste, asa rahhhaturi nu mai scre nemni p.AICE, CAUTĂ ALT JOBU MĂ Camplenule, scrâSU AIȘE NUI DĂ TÂNE.

  raspunde comentariului
 • c.g.

  02 noiembrie 2014 13:11

  VOTATI,VOTATI,VOTATI KLAUS VERNER JOHANNIS PRESEDINTELE ROMANIEI ...!

  raspunde comentariului
 • iu

  02 noiembrie 2014 7:55
 • mircea 2

  01 noiembrie 2014 18:18

  Josnica campania VVP cu biserica si mai ales pliantele cu parintele Boca si taierea pensiilor, ceea ce dovedeste nivelul de inteligenta al alegatorului caruia i se adreseaza VVP si retorica bolsevica a candidatului VVP. Ciudat este ca agentii prestigioase de presa vestice il dau deja cistigator. Cred ca aveti dreptate, avem o sansa unica de curatire a clasei politice prin candidatura dnei MM, pe care personal o consider cel mai bun candidat din cursa, care are determinarea necesara postului si o gindire profund democratica, orientare certa vestica. Nu ma intereseaza sansele care i se dau, e important pt democratie sa votam candidatii pe care noi ii dorim cu adevarat, si atunci sansele vor creste in mod automat.

  raspunde comentariului
 • PIRATU

  01 noiembrie 2014 17:52

  CARLANUL vrea imunitate sa scape de OBSESIA numita PANAIT. Daca o asemenea curiozitate biologica esec al creatiei naturii ajunge presedinte a doua zi se vor organiza alegeri anticipate prezidentiale.Speram ca poporul roman sa iese de sub blestemul ce dureaza de 25 de ani.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  01 noiembrie 2014 13:08

  Vedeti cum este domnul Campeanu, mereu ca gandul LA ARESTARI, dupa ce tot l-au arestat, pe Nastase, Patriciu, Vantu, Fenechiu, Dan Voiculescu, Hrebenciuc si pupilul, etc....., acum, ca tot inca nu a ajuns la butoane Victor Ponta sa dea si dansul COMANDA de ARESTARI, domnul Campeanu insinueaza ca Victor Ponta L-AR FI ARESTAT pe DUMNEZEU, la figurat, desigur........Titlu si esenta articolului are doua directii, prima, pentru ATEI, cam 80 la suta din populatia Romaniei, zicerile domnului Campeanu sunt o mistocarie, a doua, pentru crestini, sunt ceva de speriat aceleasi ziceri.................Sa nu ne grabim, domol, Victor Ponta este cu degetele aproape de butoane si, probabil, isi va aresta si dansul opozanti, atunci, tineti-va bine, SPECTACOL, nu gluma

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  01 noiembrie 2014 13:08

  Vedeti cum este domnul Campeanu, mereu ca gandul LA ARESTARI, dupa ce tot l-au arestat, pe Nastase, Patriciu, Vantu, Fenechiu, Dan Voiculescu, Hrebenciuc si pupilul, etc....., acum, ca tot inca nu a ajuns la butoane Victor Ponta sa dea si dansul COMANDA de ARESTARI, domnul Campeanu insinueaza ca Victor Ponta L-AR FI ARESTAT pe DUMNEZEU, la figurat, desigur........Titlu si esenta articolului are doua directii, prima, pentru ATEI, cam 80 la suta din populatia Romaniei, zicerile domnului Campeanu sunt o mistocarie, a doua, pentru crestini, sunt ceva de speriat aceleasi ziceri.................Sa nu ne grabim, domol, Victor Ponta este cu degetele aproape de butoane si, probabil, isi va aresta si dansul opozanti, atunci, tineti-va bine, SPECTACOL, nu gluma

  raspunde comentariului
 • felicia

  01 noiembrie 2014 12:59

  Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email felice_rusyahoo.com.

  raspunde comentariului
 • viv

  01 noiembrie 2014 12:15

  Ponta nu putea fi decat produsul PSD-ului., intr-o evolutie fireasca. Ce bine ar fi daca din turma care-l urmeaza s-ar arunca o oaie intr-o prapastie...

  raspunde comentariului
 • Fibonacci

  01 noiembrie 2014 11:55

  Excelent articol ! Si inspirat titlu! Iar corolarul mitomaniei lui Ponta cf. caruia acesta minte si cand spune Tatal Nostru, este definitoriu pentru resapatul Enver Hodja ! P.S. Cat este de pornit Traian Basescu pe Iohannis pe drept sau exagerat, aseara a spus destul de clar la Realitatea tv ca in turul II trebuie extirpat cancerul de Ponta !

  raspunde comentariului
 • c.g.

  31 octombrie 2014 22:42

  Pt.UBAFCA.Nu fa pe nestiutoarea...!Sti bine ca Monica Macovei,azi din pacate nu are decat 5 max 10 la suta de partea ei dintre romanii cu drept de vot,nu mai analizez cauzele...!Nu te face ca nu pricepi ,lasa mofturile alea sud-americane''SANDERO LUMINOZO'',lasa cantecele de la Doftana ...,ce are ''...cu prefectura'',beau eu ''cumpot'' dimineata in loc de lapte ...,dar articolul domnului Campeanu este un lucru bun,cam toate articolele respectivului sunt lucruri bune la RL !O noapte linistita ,si KLAUS VERNER JOHANNIS poate deveni PRESEDINTELE ROMANIEI,in opinia mea de simplu condicar,lefegiu un lucru bun pentru ROMANIA si romani trebuie numai ca milioanele de condicari,lefegii,taranusi,pensionari sa iasa la vot in 2 si 16 noiembrie in majoritatea lor si sa-i acorde cu incredere votul ,nu trebuie in zilele astea sa stea in spatele perdelelor !

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  31 octombrie 2014 21:16

  Lu FUJIMORY, de la ora 21,01, in sfarsit, ti-a trebuit ceva timp sa te documentezi de pe google. . . si ce vroiai talica, sa-ti dau io mura in gura una din fetele CAI LUMINOASE

  raspunde comentariului
 • FUJIMORI

  31 octombrie 2014 21:01

  Bai Ubafca, nu te mai da citit, ca esti iliterat. Sandero Luminoso a fost un grup de teroristi maoisti din PERU si a fost lichidat in life TV la ordinul presedintelui japonez - Fujimori al acestei tari Sud Americane .Nu te scuza, ca nu este prima data.

  raspunde comentariului
 • SMERDEAKOV

  31 octombrie 2014 20:58

  De acord cu tine, Naumovici-ponta pentru prosti, este un Jago, un ticalos pervers si lichea spurcata a cagrenei securiste din umbra fetida a puterii bolsevice. Dar, who the fuck is Smerdeakov ?Eu nu citesc cu chirilice nici macar tradus, dara-mi-te psaltirile arieratilor rusi.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  31 octombrie 2014 19:11

  Lu c.g..........Ce nu intelegi baiete, ai un comentariu forte confuz la ora 10, 21. ...... concret, incepi cu BUN, BUN, BUN.......felicitari dar finlizezi comentariu cu VOTATI, VOTATI........ Klaus Iohanis.... Pai nene ! esenta articolului domnului Campeanu, cireasa de pe tort , este CALEA LUMINOASA pe care ne-ar putea duce candidata Monika Macavei..........Atunci mie mi-au trecut ptin minte cateva din expresiile ce contin sintagma CALE LUMINOASa, cea mai potrivita fiind, in opinia mea, SANDERO LUMINOZO..............Dar stai un pic, comunisti pomeneau des un camtecel ce suna asa............Privesc din Doftana prin gratii de fier.........Departe in zare, un petic de cer..............Ce ti e si cu comuniustoizi astia de dreapta, au un nesecat izvor in docrina marxist leninista cu toate ca au trecut 25 de annisori de cand creadeam ca APUNE pentru totdeauna existenta lor

  raspunde comentariului
 • c.g.

  31 octombrie 2014 16:46

  Pt UBAFCA .Totusi ,nu prea inteleg ''SANDERO LUMINOZO'' si comentariul meu ''de la ora 10,21..'',iat finalul cu ''Traiasca Mao,si poporul chinez'',zau daca ma prind ,poate ca de la un timp mananc ''cumpot'' cu cereale dimineata in loc sa mai consum laptic imi producea arsuri !O zi,seara,linistita !

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  31 octombrie 2014 13:19

  Lu c.g., de la ora 10,21. . Nu trebuie sa ai prea multi ani sa-ti amintesti de facatura aia MAOISTA din America Latina, Nicaragua parca, de prin ani '80, ,,SANDERO LUMINOZO, se numea, adica, in traducerea neoasa, CALEA LUMINOASA. .......Bravos domnilor, Traiasca Mao si poporul chinez !

  raspunde comentariului
 • quitmonty1

  31 octombrie 2014 12:53

  """ În final, o chestiune care a lipsit aproape total în această campanie Rusia. Nu întâmplător ne-am referit la Dostoievski și la demonismul anarho-socialismului rusesc. Acum, când amenințarea rusă este cât se poate de clară și prezentă, România are nevoie de propriul Winston Churchill, de la care să audă că vom lupta pe plaje și pe dealuri și că nu vom capitula niciodată. În asemenea momente istorice de maxim pericol pentru țară, nu îl alegi președinte pe Smerdeakov.""" mi-am permis sa citez din articolul de mai sus. nu sa plagiez. Vreau doar sa adaug ca Rusia este in spatele lui Iliescu Ion si implicit a lui Ponta Viorel. Din marsmul romanesc se ridica o ceata acre ascunde si cu ajutorul Americi...indreptarea Romaniei spre China si Rusia.......Pacat.Votati Iohanes sperand ca ne putem agata aceasta Corabie Faluasa numita Romania de portul din Germania care niciodata nu a TRADAT.

  raspunde comentariului
 • Victor

  31 octombrie 2014 10:32

  Este o culme a lipsei bunului simt, ca un multiplu Plagiator, un mincinos, un Derbedeu, un neispravit, o nulitate impertinenta, un individ care nu a facut niciodata nimic si care nu stie sa faca absolut nimic, sa ajunga premier si sa candideze pentru functia suprema in stat.Este o culme a lipsei bunului simt, o dovada clara de lipsa de discernamint si de responsabilitate, sa propui, sa sustii sau sa votezi un multiplu Plagiator, un mincinos, un derbedeu, un neispravit, o nulitate impertinenta, un reprezentant al mafiei, un reprezentant al Grupului Infractional Organizat, un reprezentant al hotilor, coruptilor, infractorilor, escrocilor si banditilor, pentru functia suprema in stat.In plus, acest Derbedeu este un infractor pentru ca a fost complice la lovitura de stat de acum doi ani, la fraudarea masiva a alegerilor si referendumului, la obstructionarea justitiei si la favorizarea infractorilor din uslInfractorii, repetentii, plagiatorii, coruptii, derbedeii se ajuta intre ei pentru a pune mina pe putere, pentru a fura si a ramine nepedepsitiDe ce nu este trimis in judecata Derbedeul plagiator, mincinos, nesimtit, incompetent si impertinent pentru infractiunile de denunt calomnios si de hartuire a Presedintelui ?De ce nu este trimis in judecata Derbedeul plagiator, mincinos, nesimtit, incompetent si impertinent pentru complicitate la lovitura de stat de acum doi ani, pentru complicitate la fraudarea masiva a alegerilor si referendumului, pentru favorizarea lui Nas6case prima data cu ajutorul lui Grajdan, iar a doua oara cu ajutorul lui Rus si Bradisteanu, pentru uzurparea locului Presedintelui la CE de acum doi ani si impiedicarea Sefului Statului de a-si indeplini atributiunile constitutionale, pentru obstructionarea justitiei, pentru favorizarea infractorilor din usl, pentru subiminarea economiei nationale ?Daca electoratul nu are discernamint, macar justitia sa-si faca datoria si sa-l trimita in puscarie pe Derbedeul plagiator pentru infractiunile comise

  raspunde comentariului
 • c.g.

  31 octombrie 2014 10:21

  BUN,BUN,BUN,ARTICOLUL DOMNULUI CAMPEANU CRISTIAN.Felicitari...!Manifestarea asta a ''carlanului'' gargaragiu V.V.Ponta,alesul haitei ...actuale la Putere,in fapt inaintarea intereselor Rusiei in ROMANIA, isi are radacinile in analfabetii satelor si oraselor instalati de rusii bolsevici la butoanele puterii locale si centrale dupa 30.dec.1947,care dupa data amintita au asasinat,au ucis ELITELE ROMANESTI...,au mainile patate de sangele romanilor celor mai bravi...!Gestul lui Ponta,al slugilor lui...,comparat de domnul Campeanu cu ''omul care l-a arestat pe Dumnezeu...'',pangarind icoanele cu indemnuri electorale,sa fie el votat...la inalta dregatorie in stat...,vine pe linia inaintasilor lui politici,asasini sangerosi de romani si NORMALITATE in tara ROMANIA,adica-DEMOCRATIE,CAPITALISM,MONARHIE ...,ce a contat ca au murit in decembrie '89 peste 1000 de oameni..,ce a contat ca au venit minerii in capitala in cateva randuri,ca au murit oameni nevinovati,omul Rusiei,''batranul edec'' Ion si Iliescu a rasucit lucrurile si azi suntem in ruina ...TOTALA,o colonie jefuita in dispret pentru mediu de ...TOT,iar invatacelul lui si al lui Nastase Adrian vrea la ...Cotroceni om in Deal,sa se aleaga praful si pulberea de tara ROMANIA si popoprul ropman,sa facem pe plac imperiului Rusia,care codoseste lucrarea asta de cel putin 67 de ani!Putem fi chiar atat de prosti,milioane,si milioane de romani sa stam acasa ascunsi in spatele perdelelor in 2 noiembrie,sa nu venim la ...VOT,sa votam fie Monica Macovei,sau spun eu un simplu condicar,lefegiu-KLAUS VERNER JOHANNIS,PRESEDINTELE ROMANIEI ,PUTEM FI CHIAR ATAT DE PROSTI...,domnilor cititori si comentatori la gazeta RL...!?VOTATI,VOTATI VOTATI, KLAUS VERNER JOHANNIS PRESEDINTELE ROMANIEI ,numai asa putem pastra ROMANIA in trendul lumii civilizate alaturi de SUA si tarileU.E.,garante in N.A.T.O. a securitatii noastre in zona asta cam ''rau asezata ''fata de interesele imperiului Rusia !Sa auzim si de mai bine ...!

  raspunde comentariului
 • arest la domniciliu...

  31 octombrie 2014 9:23

  Dumnezeu e mare, nu se incurca cu maruntisuri, iubeste oamenii de valoare.

  raspunde comentariului
 • dumitru

  31 octombrie 2014 8:56

  Mai campeanu esti ori prost,ori aservit sau platit de ***** pe care o sustzii!Nu stiu daca esti sau nu descedent al lui Radu Campeanu care si el a facut o greseala mare inainte de alegerile din `90 cu lozinca ,,lupii comunistii`` nestiind ca cca. 80 dintre salariatzi ,in special muncitorii,erau membrii pcr.La singurele cozi la sectziile de votare din acel an,era sa fiu batut deorece indemnam alegatorii da voteze cu fosta Aliantza crestin-democrata din ca facea parte si PNL-ul.Bunicii mei din partea parintzilor au fost liberali inainte de instaurarea comunismului,desi erau tzarani.Sa-tzi fie rusine!

  raspunde comentariului
 • Cetatean

  31 octombrie 2014 6:07

  Votați în numar cât mai mare. E foarte important să nu vă decidă alții soarta. Votați pe cine vreți, numai pe Victor Ponta NU! Ar fi alegerea cea mai proastă și răul cel mai mare. Oricare din ceilalți este mai bun, chiar și atunci când ar fi doar un rău mai mic. Preferințele lui pentru spațiul euro-asiatic, acum încă ținute în frâu, aversiunea pentru occident, preocuparea pentru subordonarea justiției și a presei vor lua după alegere amploare, ceace va determina retragerea majoritații investorilor și firmelor din occident și implicit pierderi masive de locuri de muncă, multe bine plătite. Ca urmare vor scădea încasările din impozite la buget, vor scădea salariile bugetarilor, fondurile pentru pensii, invățământ, sănătate, infrastructură, etc. O foarte probabilă ieșire din Uniunea Europeană va determina reintroducerea taxelor vamale care va scumpi atât toate produsele de import cât și produsele noastre de export, care vor deveni astfel mai puțin competitive, se vor vinde în cantitate mai mică, va fi necesară restrângerea producției și deci o nouă restrângere a locurilor de muncă. Pierderile acestea nu vor putea fi compensate de spatiul euro-asiatic pentru că nu are nici puterea și nici interesul și mai au și propriile lor probleme. Ca urmare șomajul, problemele și mizeria socială vor crește vertiginos inclusiv nemulțumirea, nu doar a maselor ci și din interiorul baronimii, mafiei și partidului. Aprovizionarea populației este astăzi făcută de rețele gen Mall, Kaufland, Carrefour, care pot funcționa dacă clientela are un minim de putere de cumpărare. Dacă aceatstă putere dispare, ele trebuie să se retragă iar noi să ne reîntoarcem la fostele cozi dela fostele magazine Alimentara! Cine tânjește după astea, poate să-l voteze plin de speranță pe Ponta! Este cea mai fezabilă dintre toate promisiunile lui.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  31 octombrie 2014 2:35

  Chestia cu BISERICA in campania electorala a PSD-ului nu a inventat-o SFATUITORI lui Victor Ponta ci are RADACINI mai adanci in politica. ..... .............Un FSN-ist de nadejde PRETEN si coleg de parcid , pe atunci, cu domnul Traian, pe numele sau VASILE VACARU, a strigat in gura mare de la tribuna parlamentului, asa. .,,Si DUMNEZEU, daca ar cobora in cabina de vot, AR VOTA FSN-ul" , desigur, nu partidele istorice sau pe RATIU si CAMPEANU......................Ce mi se pare straniu la domnul Campeanu, omul printre a carui randuri citesti MANIA PROLETARA a anilor '50, ne indruma spre ALTERNATIVA LUMINOASA, Monica Macovei................Frumos, pare sa fie inspirat din cantecelul ala comunist, ..Colt de tara minunat Viata noua cin ti-a dat E partidul fauraru El a izgonit amaru...........Deformatia presei spe CAN CAN, chestii din astea cu CLICK AICI..........., asa cum scria pe frontispiciu Romaniei Libere, nu descatuseaza tara nici de URA, nici DE LENE, nu ne fac traiul mai bun ci, ca si PROGROMURILE ......cuvant rusesc, loc in care pe la 1800 au si avut primele progromuri, starnesc URA, o intretin.................Nu spectacol cu catuse vrem, ci stopata HOTIA din fasa, motivarea munci, indemn spre ordine, etc...............Oare nu stia VARIANTA LUMINOASA ca Dorin Cocos FURA din banul public pe cand era umflat Nastase ???, De ca nu a strigat din toti bojogi la HOTI NOSTRI si a strigat doar la Hoti LOR doamna Macovei

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design