Atac în formă continuată la adresa independenţei justiţiei | OPINIE

de Melania Cincea , 07 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 19:59, 06 septembrie 2017
Atac în formă continuată la adresa independenţei justiţiei | OPINIE

Din 2012, cu o scurtă perioadă de respiro, toţi cei care susţin justiţia independentă sunt în permanenţă în gardă, de teamă că, în orice moment, PSD, de unul singur sau cu sprijinul unui satelit partinic temporar, poate schilodi legile de funcţio­nare a justiţiei, o poate îngenunchea şi poate defecta anticorupţia.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, la începutul săptămânii, ca atât procesul lui Liviu Dragnea (judecat pentru instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual), cât şi cel al lui Călin Popescu Tăriceanu (judecat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului) să fie reluate. De la zero. Pe motiv că unul dintre judecători s-a pensionat.

Nu e exclus să auzim, peste un timp, de prescrierea faptelor. Şi nu e exclus să se fi ajuns aici premeditat. În urma unui plan B, de salvare a lui Liviu Dragnea de la o posibilă condamnare la închisoare cu executare, planul A, “OUG 13“, care a avut acelaşi scop, eşuând în iarnă. Sunt voci care spun că scandalul pensiilor speciale, în privinţa cărora Guvernul anunţase că vrea să schimbe regulile de calcul, pentru a le diminua, nu a izbucnit întâmplător vara aceasta. Că s-a mers pe principiul loviturii de biliard, vizată fiind, de fapt, împingerea spre pensionare a unor magistraţi. A acelor ma­gistraţi care judecau dosare sensibile, ce se apropiau de final. Unul dintre acestea îl vizează pe dl Dragnea.

Desigur, s-ar fi putut ajunge aici şi din întâmplare. Dar lipsa de încredere în Puterea actuală – la care am ajuns din cauza multelor şi gravelor derapaje antijustiţie ale PSD – generează scepticism şi ne determină să interpretăm lucrurile în această paradigmă a neîncrederii faţă de orice decizie pe această temă, venită dinspre PSD.

Din 2012, cu o scurtă perioadă de respiro, toţi cei care susţin justiţia independentă – fie ei din sistem, din societatea civilă, din presă, din rândul opiniei publice –
sunt în permanenţă în gardă, de teamă că, în orice moment, PSD, singur sau cu sprijinul unui satelit partinic temporar, poate schilodi legile de funcţio­nare a justiţiei, o poate îngenunchea, poate defecta anticorupţia, întorcându-ne în acei ani în care eta­loane ale marii corupţii erau un poştaş comunal şi un funcţionar al unei Primării de-nu-ştiu-unde. În acei ani în care tracasaţi de kafkiene anchete interne şi traşi la răspundere de câte ori deranjau un om politic, inte­resele ori anturajul acestuia au fost magistraţii care au avut curajul să se atingă de marii corupţi, de baronii de partid, de susţinătorii financiari ai unor oameni politici ajunşi în înalte funcţii ale statului la schimb cu protecţia oferită de aceştia.

Din 2012 am asistat din partea PSD la un şir de acţiuni premeditate ce au avut ca scop major fuga de justiţie, încălecarea acesteia şi protejarea marilor corupţi de partid. Acţiuni ce trădau metehne de grup infracţional organizat. Acţiuni la care s-a dedat fie jucând în echipă, fie pe cont propriu. Liderii USL au fost pe punctul de a da o lovitură de stat doar pentru a prelua frâiele justiţiei şi pentru a-şi asigura liniştea personală şi a grupurilor de interese. Apoi, puterile statului – atât cea executivă, cât şi cea legislativă – au fost puse în slujba unor găşti de partid, pentru a le ajuta pe acestea să nu răspundă pentru ilegalităţile făcute, iar dacă au ajuns deja la ananghie, să le ofere imunitatea, în caz de ilegalităţi viitoare, să găsească tertipuri pentru a le ajuta să fenteze din mers unele legi ori să le anihileze pe altele. Totul, pentru bunăstarea lor ilicită, pentru liniştea şi libertatea lor.

S-au mai calmat după ce, în 2014, Victor Ponta pierduse prezidenţialele şi, implicit, influenţa în PSD. S-a dovedit o linişte aparentă. A fost doar o perioadă a regrupărilor intrapartinice, a schimbării centrilor de influenţă; s-a schimbat o gaşcă vulnerabilă în faţa justiţiei cu o alta, la fel de vulnerabilă şi, prin urmare, animată de acelaşi interes de a o cuminţi.

Un interval de respiro scurt a existat din noiembrie 2015 până în decembrie 2016, când PSD fusese înlocuit la putere – la presiunea străzii, după scandalul Colectiv – de guvernul tehnocrat Cioloş.

La începutul acestui an însă, după câştigarea parlamentarelor, PSD a revenit în forţă. Cu ALDE la rever. Prioritatea conducerii partidului a rămas aceeaşi. Doar modul de acţiune s-a mai rafinat. Au renunţat la ieşirile pu­blice antijustiţie şi la ame­ninţarea voalată a unor ma­gistraţi incomozi şi au încercat să-şi rezolve problema modificând Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Adoptând  tehnica „noaptea ca hoţii“, care presupunea punerea în faţa faptului împlinit. În ciuda acestui derapaj, artizanii OUG 13 – Florin Iordache, Sorin Grindeanu, de jure, şi Liviu Dragnea, de facto – au rezistat presiunii străzii, râzând în nas Curţii Supreme, DNA, Parchetului General, DIICOT, CSM, ambasadelor occidentale din România, cancelariilor şi instituţiilor occidentale care au tras semnale de alarmă în privinţa riscului pe care îl reprezintă, la adresa sistemului de justiţie şi luptei anticorupţie, OUG 13. Râzându-le în nas şi sutelor de mii de oameni ieşiţi în stradă, zi de zi, aproape trei săptămâni, să protesteze, să apere statul de drept, să susţină justiţia şi anticorupţia.

Iar acum câteva zile, mi­nistrul Justiţiei făcea pu­blic proiectul unor legi ale justiţiei care ameninţă să spulbere, de jure, independenţa acesteia şi să instituie asupra ei un control cvasiabsolut al ministrului de resort. Atacul în formă continuată la adresa independenţei justiţiei, început în 2012, continuă, deci. 

Loading...

Comentarii

 • Costin Stefan

  12 septembrie 2017 11:56

  ,,STRADA,, SA IMPUNA GUVERN DE UNIUNE NATIONALA, CU CATALIN AVRAMESCU PREMIER. Tara trebuie sa mearga, unita, intr-o singura directie SPRE VEST. Degringolada trebuie sa inceteze. Salariile si pensile speciale trebuie desfiintate si legea trebuie respectata de toti cetatenii in egala masura. Infractorii, incompetentii, antioccidentalii si toti politicienii antistatali ori pusi pe capatuiala, trebuie inlaturati din orice functie de decizie din institutiile statului. Trebuie sa avem doar doua partide politice PARTIDUL SOCIAL si UNIUNEA NATIONALA, ambele democrate si de egala incredere pentru popor. Putem realiza acest lucru, daca iesim in strada cat mai multi, in toate judetele, si manifestam pasnic si fara intrerupere, pana cand se instaleaza UN GUVERN DE UNIUNE NATIONALA, constituit din oameni de incredere, cunoscuti in tara ca sunt competenti si patrioti. NU MAI PUTEM CONTINUA C U DOUA ROMANII SUB ACELASI ASTERNUT.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  11 septembrie 2017 15:26

  DNA DE CE NU VREA, SA NE SCAPE DE DRAGNEA. CA BUGETUL A UCIS SI-A FURAT HOTEL TURRIS.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  11 septembrie 2017 14:19

  JUSTITIA SA RECUPEREZE HOTELUL TURRIS ! Nu este un ordin al meu, al unui postaci. Este dorinta poporului roman, ca institutia pe care o plateste, DNA=DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE, sa instrumenteze urgent dosarul ,,HOTELUL TURRIS,, pe care pCJT= presedintele Consiliului Judetean Teleorman, LD= Liviu Dragnea, la furat in decembrie 2009, folosindu-se de sotia sa Bombonica. Abuzand de functia sa de pCJT, LD a trecut hotelul statului pe numele sotiei sale, ca ,,RESTITUIRE A FOSTEI PROPRIETATI A SOTIEI BOMBONICA,,- conform unei declaratii mincinoase de avere a lui LD. In realitate, Bombonica a ,,cumparat,, Hotelul Turris in dec. 2009, cu suma infima de 214.320 de lei, cand costa in realitate 110.770.151 de lei, conform evaluarii DGFPT=DIRECTIA GENERALA a FINANTELOR PUBLICE TELEORMAN. In 2011, DGFPT a impus-o pe sotia lui LD, Bombonica, proprietara prin furt a Hotelului Turris, sa plateasca statului 31,2 milioane de lei= aproximativ cu 7,5 milioane de euro, pentru evaziune fiscala. Suma reprezenta numai impozitul pe profitul hotelului, care nu a fost platit de ,,proprietara,, Bombonica. Familia Dragnea a refuzat sa plateasca impunerea. Ca urmare, in noiembrie 2011, ANAF a dat-o pe Bombonica in judecata la Tribunalul din Teleorman si dosarul a ajuns la ICCJ in 2012, unde a fost inregistrat cu numarul 6311-2-2012. Dar dosarul respectiv a fost blocat la PG de Nitu, unde sta blocat si in prezent. Din aceasta cauza, familia Dragnea nu a mai platit nimic din impunerea aceea de 31,2 milioane de lei. CEREM SA FiE READUS IN PROPRIETATEA STATULUI HOTELUL TURIS FURAT SI JUDECATI FOSTII SOTI DRAGNEA PENTRU TALHARIE BANDITEASCA. Nu te juca DNA cu vointa poporului, ca banditii n-au furat o gaina. AU FURAT UN HOTEL CU OPT ETAJE.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  10 septembrie 2017 11:17

  PSD ESTE ANTINATIONAL SI PRORUS. De aceea, razboiul romano-roman, dezlantuit de Ion Iliescu, prin doua lovituri de stat criminale si sangeroase, nu inceteaza de 28 de ani. Majoritatea cetatenilor romani ne vrem, cum este si firesc, cu tara in UE, fiindca suntem latini. Ne vrem laolalta cu tarile EUROPEI, deoarece sunt civilizate si respecta legile si drepturile omului. De Rusia ne temem, fiindca este hulpava, ne-a inghitit Basarabia si Nordul Bucovinei si musca, de cateori poate, teritorii din tarile vecine. Datorita bogatiilor si a pozitiei geografice, tarii noastre nu i se va ingadui niciodata sa fie neutra si izolata. Si, dintre Europa si Rusia, este firesc sa ne lipim de Europa, unde suntem, in siguranta, langa fratii latini. Pesedistii si indeosebi liderii PSD-ului, incepand cu cei care l-au sprijinit pe Ion Iliesc si terminand cu cei din jurul lui Dragnea, au fost cu totii, chiar in mod fatis, prorusi si antioccidentali. De aici ni se trag toate necazurile. Fiindca ne spioneaza, pregatesc terenul si ajuta pe unde pot, cat pot, sa vina rusii, cum asteptam noi sa vina americanii sa ne elibereze. Aceasta este convingerea mea. Rusia a urat Romania mereu si PSD o serveste. De aceea PSD=FSN=PCR ne-a inecat de doua ori tara in sange, de aceea a distrus economia, de aceea a vandut industria pe spaga, de aceea ne tin de 28 de ani in pragul unui razboi civil. Fiindca Rusia ne vrea tara slabita. De aceea au jefuit Dragnea si Tariceanu tara, de aceea sunt sefi ai Camerelor Parlamentului Romaniei, de aceea ataca Justitia fara rusine si fara frica, FIINDCA PSD-ul SE SPRIJINA PE RUSI.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  09 septembrie 2017 22:09

  DRAGNEA- SA NASCUT LA BAN, CA SA FURE STATUL, DIN TATA MILITIAN, CARE-A-NGROZIT SATUL. HRANIT BINE, EVIDENT, DUS LA FACULTATE, A AJUNS UN REPETENT INDOPAT DE CARTE. SI, CU CAP INTRE URECHI, SI SOCRU DE VAZA, A CARAT, CU-N ARO VECHI, VINETE SI VARZA. APOI, DRAGNEA, LA JUDET, AJUNS SEFUL MARE, SI-A SCOS MINTEA DIN COTET, IN SUD, LA HOTARE. SI CU UN TEL DRUM DOSIT, FACAND PE DESTEPTUL, ZI DE ZI, ANI, CA BANDIT, A GOLIT BUGETUL.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  09 septembrie 2017 22:06

  Articolul este exceptional de bun si de corect. Felicit tanara care l-a scris la nivelul unui jurnalist cu multa experienta.

  raspunde comentariului
 • Vanatorul/d.c.

  07 septembrie 2017 18:18

  Ma voi adresa din nou celor care chiar pot pricepe cum merg treburile in Justitia unui stat de drept. Si celor care pot uita, fie si numai pentru cateva minute, zicala Daca moare capra mea, sa moara si capra vecinului Fratilor, daca chiar va doriti sa traiti intr-un stat de drept, schimbati-va mentalitatea si incepeti ca priviti actul de justitie din toate perspectivele..! Stiu..! Ne..ustura cand ii vedem pe unii mafioti, cum scapa de puscarie si de confiscarea averilor lor ilicite, si asta din cauza unor..chichite juridice, din cauza unor echivocuri, ambiguitati dinadins strecurate in legislatie si in codul penal. Dinadins, pentru ca asa cum spunea si Epicur Legile sunt facute pentru cei intelepti, nu ca sa nu faca rau, ci ca sa nu li se faca. Evident, aceste echivocuri si ambiguitati nu au fost plantate in legislatie, pentru a va favoriza pe voi, cetatenii cinstiti si drepti. Insa voi trebuie sa incercati sa fiti mai intelepti decat inteleptii din parlament si sa vegheati ca acestia sa voteze legi care sa va faca bine, pentru cazul in care raul raul v-ar ameninta vreodata..! Si sa va aparati drepturile..! Apoi puneti-va in locul unui judecator, care stie ca viata unui om si a familiei acestuia depinde de decizia lui, decizie care ar trebui sa aiba ca principiu de capatai al dreptului, cel enuntat de James Joyce daca imi amintesc corect Mai bine sa scape nouazeci si noua de vinovati decât sa fie condamnat pe nedrept un singur nevinovat. Pentru ca fratilor, pe vinovat il poti prinde, agata si alta data, insa nu mai poti repara niciodata suferintele, rusinea, umilinta, viata pe care i-ai nenorocit-o cu decizia ta unui om, care s-ar putea dovedi in cele din urma..nevinovat. Justitia nu-i matematica. Nu scazi, nu aduni, nu imparti, nu inmultesti cu ea zilele fericite sau nefericite ale unui om. In primul si in primul rand, Justita e o virtute morala care ne determina sa respectam si sa aparam drepturile altuia. Toate drepturile. Mai ales cele constitutionale. Nerespectand si neaparand drepturile altuia, nu vei mai avea dreptul moral de a pretinde sa-ti fie si tie respectate drepturile de catre altii, in cazul in care ai putea deveni si tu victima unui abuz juridic. In al doilea rand, Justitie inseamna buna dreptate. Abia in al treilea rand, Justitie inseamna puterea de a rasplati sau de a pedepsi. In acesta ordine trebuie sa fie gandurile voastre, atunci cand reflectati la actul de Justitie. Fiti drepti, oriunde, oricand, fie ca rasplatiti, fie ca pedepsiti ..!

  raspunde comentariului
  • Bla, bla, bla, pesedache!

   08 septembrie 2017 18:41

   Teoria chibritului pe care ai expus-o pe lung si pe lat slujeste partidului tau, coalitiei de guvernare si celor ca Dragnea, Tariceanu si altii asemenea, care se straduiesc sa distruga tara, ca sa scape ei de puscarie. Si au unelte umile, ca tine, ca Murieta, etc, masa de manevra buna la alegeri. Ai facut o gargara cu pretentii de intelectual, dar asta nu ascunde faptul ca esti o sluga pesedista, care nu vrea o justitie independenta!

   raspunde comentariului
   • Vanatorul/d.c.

    10 septembrie 2017 1:04

    bla, bla pesedache Ai dat pe langa cu toate..Mai precis, ai dat prin ..gropi ca tot alfabetizatul..functional scolit la cursurile intensive de agitatori si diversionisti..! Cei ca tine ar muri de foame in Occident..!

    raspunde comentariului
 • ce stie tot satul

  07 septembrie 2017 16:35

  Dar de frumoasele reformein justitie a lui Macovei conf invataturilor lui Soros chiar nimic-nimicut? Sau nu e voie de la militie? Da e adevarat ca pesedei pana in 2004 subordonase justitia lor , dar dupa aia a subordonat-o base sereiului si ambasadelor straine Asta e justitia pe care tineti cu dintii sa NU SE REFORMEZE si ataca dusmanii de clasa Si lupta cu coruptii CA PRETEXT pt distrugerea capitalului romanesc ,adicai toti cei care mai faceau ceva pentru romani -de la stanga la dreapta!!!Ceilalti care parascla inaltele porti si se bronzeaza afara fiind toti curati lacrima plus corporatiile straine care ii finantaca sa injure la romani ca e hoti toti Asa s-a nascut statul de drept =binomul si Justitia independenta =politia politica Si Statul Mafiot -recunoscut chiar de base! Nu Romaniei ,nu justitiei, ci acestor doua entitati NEALESE DE NIMENI ,SI IMPUSE DIN AFARA le faceti propaganda DE AIA NU SUNTETI CREDIBILI !SI -ce sa vezi va tot mirati ca romanii voteaza la corupti ca Ponta, Dragnea sau Tariceanu- nici ei niste sfinti Dar cel putin nu isi bat joc de romani ,declarandu-i in toate felurile de noi securisti, de 5x mai muti decat pe vremea lu Ceausescu!

  raspunde comentariului
 • Dan P

  07 septembrie 2017 16:16

  Inca un articol de umplutura gen RL. In afara de cateva lozinci si banalitati nu exista nici o demontare aplicata a articolelor din noile propuneri de mioificari ale propunerilor ministrului justitiei. Mai aruncati si voi un ochi pe articole de analiza din ziare serioase din Occident unde se aduc argumente pertinente impotriva unor noi reglementari. De banalitati si clisee gen atac la independenta justitiei ne-am cam saturat

  raspunde comentariului
 • dumitru diaconu

  07 septembrie 2017 14:11

  Excelent articol.Felicitări și mulțumim,Melania Cincea !

  raspunde comentariului
 • Gogu

  07 septembrie 2017 12:38

  Retineti ca sunt doua subiecte importante. Unul este independenta justitiei, dar celalalt, inca mai important, este epurarea justitiei de cei ajunsi pe pile cunostinte si relatii si inlocuirea lor cu altii curati si daca se poate competenti.

  raspunde comentariului
 • dorinteodor

  07 septembrie 2017 12:34

  vad ca inca sintem departe de a intelege ce este un sistem democratic. si asa zisa independenta a justitiei este inca tratata simplut ca sa folosesc un limbaj diplomatic. cind obama a plecat de la casa alba a dat imunitate in fata justitiei, se spune, la vreo mie optsute de persoane. orice ar fi facut aceste persoane, justitia nu se poate atinge de ei. si trump a blocat justitia in cazul unui serif din texax judecat pentru ca a incalcat o sentinta judecatoreasca data de un judecator federal... in franta exista un consiliu de stat care poate invalida orice hotarire judecatoareasca definitiva sau chiar a curtii constitutionale sau a cedo. cum ziceam, democratia romana este inca prea tinara ca sa priceapa care sint principiile unui stat democratic in care nu este normal ca justitia sa fie absolut independenta....dar vad ca nu prea avem dezbateri serioase in legatura cu acest subiect....

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:17

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:16

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:16

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:16

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:16

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  07 septembrie 2017 10:16

  Cat de independenta este justitia ??,sau cat de impartiala mai este justitia in Romania se vede din tergiversarea unor dosare ,din miile de dosare ingropate ,prafuite,descopletate ,violate ,reluate ,dosite,uitate !!.Vezi metri cubi ai dosarelor loviturii de stat din 89 cei 1200 de morti si miile de raniti uitati ,cine-si permite sa prescrie crimele intr-o justitie a secolului XXl ???.Destabilizarea Romaniei !!jaful din privatizari la comanda !! jaful cu resursele minerale ale Romaniei !!Jaful din banci !! disparitia flotei !! vanzarea a 4,5 milioane de ha din cel mai bun pamant agricol al Romaniei !!imprumuturile la FMI ,BM ,BCE ce-s toate astea pentru justitia romaneasca ??.Ce -i pentru justitia romaneasca vanzarea resurselor din M Neagra de Tariceanu inainte de terminarea procesului de la Haga ?. Ce-i pentru justitie disparitia CONTRACTULUI SECRET cu Bechtel din ministerul transporturilor ??.Ce-s pentru justitie traficul de influienta facut de Tariceanu in materie de retrocedari ??,Ce-s deturnarile de fonduri si falsurile lui Dragnea ??.Exista coloana vertebrala in justitia romaneasca ?? ,sau se amina boala pina se coace poama sa imormintati cu pompa si alai si dosarele lui Tariceanu,Dragnea,Ponta ,Sova,Ghita asa cum ati imormintat pe sest dosarele lui Nastase ,Blejnar etc.Justitia are nevoie de inca vro 3-4 DUNARi sa va spalati obrazul minjit in ultimii 28 de ani !!.O Dunare va trebuie doar sa va spalati obrazul pentru mascarada procesului lui Ceausescu

  raspunde comentariului
 • DOVADA

  07 septembrie 2017 8:56

  ,Ce dovada mai clara vreti Asa zisi politicieni eu zic politruci ocupand vremelnic si nemeritat pozitii importante in Romania, fac declaratii zi de zi de la televiziunile unui puscarias si unui infractor dat in urmarire! Mi sa pare destul de clar de parta cui sunt a coruptilor. Si cu un tupeu maxim pozeaza in aparatori ai justitiei. Si spera ca ne pot prosti la infinit cu discursul lor demagogic! Omeni buni, cat mai putem sa-i suportam pe acesti nemernici?

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design