13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLovitură de teatru în dosarul fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir: Procesul s-ar...

Lovitură de teatru în dosarul fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir: Procesul s-ar putea relua

Magistratul a facut aceasta cerere dupa aproape 10 termene de judecata. Dosarul este in faza de apel si era judecat de un complet format din Florin Purigiu si Ciprian Alexandru Ghita.

Cercetarea judecatoareasca era aproape de final, iar in aceasta faza a procesului au fost audiati aproape toti martorii. Pe 9 martie era stabilit termen pentru audierea ultimilor doi. 

Urmatorul termen din procesul lui Daniel Dragomir a fost stabilit pe 13 martie, cand noul complet, format din Ciprian Ghita si un alt magistrat care urmeaza sa fie numit, vor discuta detaliile despre o comisie rogatorie care trebuie facuta in dosar, privind audierea unor martori in strainatate.

La termenul de astazi, completul a aratat ca opinia separata in cazul abtinerii lui Florin Purigiu nu era redactata.

Judecatorii Florin Purigiu si Ciprian Alexandru Ghita aveau pe rol apelurile facute de DNA, Daniel Dragomir si sotia acestuia, Marinela Zoica Dragomir. Locotenent-colonelul (r) Daniel Dragomir, fostul sef al Sectoarelor Informativ-Operative din Directia Generala de Prevenire si Combatere a Terorismului din cadrul SRI, este judecat pentru trafic de influenta, spalare a banilor si folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii.

La tribunal, in prima instanta, el a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri, dar a fost achitat pentru acuzatiile de coruptie.

In dosar mai este trimisa in judecata si sotia acestuia, plutonier major (r) in SRI, Marinela Zoica Dragomir. Si ea a fost condamnata in faza de fond la un an de inchisoare cu suspendare.

Cele mai citite

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă