20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăAlexandru Arșinel. la ieșirea de la DIICOT: Profesorului Lucan îi voi purta...

Alexandru Arșinel. la ieșirea de la DIICOT: Profesorului Lucan îi voi purta recunoștință

UPDATE 13,00: Actorul Alexandru Arșinel a declarat, joi, la ieșirea din sediul DIICOT, că a avut o discuție “civilizată” cu procurorii.

Artistul nu a spus ce l-au întrebat, joi, anchetatorii despre Mihai Lucan, dar a precizat că “profesorul Lucan rămâne un om pe care l-am apreciat și căruia îi voi purta recunoștință”.

———————————————–

UPDATE 10,00: La scurt timp după ce actorul Alexandru Arșinel a intrat în sediul DIICOT, în fața acestei instituții a fost chemată o ambulanță, informează postul România Tv.

Nu este cert că ambulanța a fost chemată pentru Arșinel, dar se știe că acesta are probleme de sănătate.

———————————

Actorul Alexandru Arșinel s-a prezentat la sediul DIICOT, joi dimineață, pentru a fi audiat ca martor în dosarul controversatului medic Mihai Lucan.

În același dosar fusese audiat cu o zi înainte, miercuri, și actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Boc și Arșinel au fost pacienți ai lui Mihai Lucan, care este specialist în transplant renal.

Doctorul Mihai Lucan, specialist în transplant renal, fusese reţinut în decembrie 2017. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să respingă cererea de arestare preventivă formulată de DIICOT, dispunând cercetarea medicului sub control judiciar.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...
Ultima oră
Pe aceeași temă