15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPax, fiul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, a primit de ziua lui o...

Pax, fiul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, a primit de ziua lui o călătorie cu vaporaşul pe Sena

Pax, unul dintre copiii adoptaţi de cuplul de actori Angelina Jolie-Brad Pitt, a primit drept cadou, cu ocazia celei de-a şaptea aniversări, o călătorie cu vaporaşul pe Sena, în Paris, informează Mediafax.

Potrivit presei internaţionale, vaporaşul la bordul căruia a fost organizată o mică petrecere se numeşte Josephine.

Celebrul cuplu de la Hollywood i-a urcat, duminică seară, pe alţi trei fraţi ai lui Pax – Maddox, în vârstă de nouă ani, Zahara, în vârstă de cinci ani, şi Shiloh, în vârstă de patru ani – la bordul vaporaşului Josephine, pe care l-au închiriat pentru o plimbare pe Sena.

Pax a primit de ziua lui şi un tort special, iar vaporaşul a fost decorat cu numeroase baloane colorate.

În ciuda temperaturilor scăzute înregistrate duminică seară la Paris, Pax, Maddox, Zahara şi Shiloh au părut că se distrează foarte bine pe vaporaş, la bordul căruia nu au fost însă prezenţi ceilalţi doi fraţi ai lor, gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de doi ani.

Mai devreme, tot în cursul zilei de duminică, Angelina Jolie şi Brad Pitt le-au însoţit pe Zahara şi Shiloh la o şedinţă de cumpărături de Crăciun în capitala Franţei.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi – Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă