20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialUltimele aplauze pentru Alexandru Tocilescu la Teatrul Bulandra

Ultimele aplauze pentru Alexandru Tocilescu la Teatrul Bulandra

Două draperii negre atârnau din tavan, în dreptul intrării în sala de spectacol, atingându-se uşor de mocheta roşie care înveleşte treptele.

Teatrul Bulandra l-a găzduit joi, pentru ultima dată, pe regizorul Alexandru Tocilescu.  Foaierul era cutreierat de vorbele pline de tristeţe ale  rudelor şi ale prietenilor: „Dumnezeu să-l ierte”.

Pe fundal se auzea o melodie jazz. Un rând de flori violet delimita partea din spate a scenei. pe care era depus sicriul înconjurat de coroane. Proiectoarele cu lumini ultraviolete dădeau o nuanţă de vis întregii scene.

Trupul neinsufletit a fost depus joi, 1 decembrie, în foaierul săii „Toma Caragiu” a Teatrului „Bulandra”. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la ora 12.00, la Cimitirul Bellu.

Regizorul Alexandru Tocilescu a murit marţi seara la vârsta de 65 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Ministrul Câciu: România își bazează deficitul pe investiții, singura cale spre dezvoltare economică

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România se numără printre puținele țări din UE al căror deficit bugetar este generat...
Ultima oră
Pe aceeași temă