15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalDavid Helbock, în concert la Green Hours

David Helbock, în concert la Green Hours

David Helbock, Random/Control concertează pe 31 martie, de la ora 21:00, în club Green Hours Jazz Cafe din Bucureşti. Evenimentul face parte din seria de cinci concerte de jazz Austrian Hours@Green Hours desfăşurată în perioada ianuarie-martie.

David Helbock este un pianist şi un compozitor plin de har. Dispune de o paletă tonală extrem de bogată şi stăpâneşte toate combinaţiile posibile.

Johannes Bär se descurcă perfect cu orice instrument din grupa alămurilor. De fapt, este un trompetist de formaţie clasică: a studiat la conservatorul din Feldkirch şi la Mozarteum, în Salzburg. Dar pe lângă trompetă, mai cântă şi la fligorn, trombon, bariton, tubă şi helicon.

Andi Broger, în schimb, este un muzician la fel de polivalent, dar în domeniul instrumentelor de suflat din lemn. A studiat la conservatorul din Innsbruck saxofon de jazz, dar în afară de saxofon sopran, alto şi tenor, mai cântă şi la clarinet, clarinet bas şi flaut.

Toate compoziţiile din programul acestui trio sunt semnate de David Helbock. Să-i asculţi live pe aceşti muzicieni virtuozi, capabili de adevărate acrobaţii ale sunetului, nu este doar un regal muzical, ci şi o mare plăcere.

Cele mai citite

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a suferit o pierdere imensă. Ana Karina Schneider s-a stins din viață

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a suferit o pierdere profundă cu decesul conf. univ. dr. habil. Ana-Karina Schneider, o personalitate remarcabilă în domeniul Literaturii...

Inteligența artificială de pe Apple va fi disponibilă în mai multe limbi

Apple a anunțat că va extinde numărul limbilor suportate de inteligență artificială, Apple Intelligence, începând cu anul viitor. Inteligența artificială de pe Apple va fi...

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă