17.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPippa Middleton, sexy în timpul unui triatlon din Marea Britanie

Pippa Middleton, sexy în timpul unui triatlon din Marea Britanie

Pippa Middleton a demonstrat în weekend că este într-o formă fizică foarte bună. Sora mai mică a lui Kate a obţinut o medalie după ce a alergat cinci kilometri la proba de alergare a triatlonului GE Blenheim Triathlon, informează dailymail.co.uk.

Pippa s-a antrenat în fiecare zi ca să fie în formă la eveniment şi astfel a reuşit să termine cursa în 25 de minute şi 30 de secunde. Pippa Middleton, care a fost întotdeauna o fană a sportului, face zilnic exerciţii Pilates pe care le alternează cu înot, jogging, tenis şi schi.

Sora lui Kate Middleton a atras toate privirile la triatlonul din Marea Britanie la care au participat peste 6000 de spectatori. Îmbrăcată într-un maiou gri şi pantaloni scurţi gri cu roz, ea a purtat o pereche de ochelari Bulgari în valoare de 270 de lire.

Pippa a fost însoţită la maraton de doi prieteni, care au preferat probele de înot şi ciclism. După ce au terminat cursele lor, tinerii au alergat alături de Pippa până la final. Presa britanică a început să speculeze cine sunt cei doi tineri norocoşi.

Pippa, în vârstă de 28 de ani, a devenit cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie după nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William.

 

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Premierul slovac Robert Fico primește din nou o amenințare

Robert Fico, premierul Slovaciei, a primit o scrisoare care conținea un glonț din partea unui expeditor necunoscut, a anunțat guvernul de la Bratislava, miercuri,...

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...

Rareș Bogdan avertizează asupra unui dezastru economic cauzat de politica PSD și a lui Marcel Ciolacu

Rareş Bogdan a lansat miercuri seară un atac la adresa premierului Marcel Ciolacu și a liderilor PSD pe care îi acuză de faptul că...
Ultima oră
Pe aceeași temă