15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecial"Colectia Mari Actori Romani”, un proiect de succes

„Colectia Mari Actori Romani”, un proiect de succes

 Sud-Est Production, cea mai activă casă de producţie de pe piaţa produselor culturale româneşti continuă să investească în cultură şi să se implice în mod direct în realizarea mai multor proiecte culturale, originale.

 Proiecte precum „Mari Actori Romani” sau campania socio-educativă „Povesti pentru prichindei” au fost apreciate de public. 
 Compact discurile cu aspect de vinil conţin interpretări inedite realizate de marile personalităţi ale culturii româneşti precum Radu Beligan, Mircea Albulescu sau Ion Lucian.

„Chiar şi în aceste vremuri de criză, apetitul românilor pentru cultură nu a scăzut. Colecţia Mari Actori Români şi celelalte proiecte realizate aduc un suflu nou peisajului cultural românesc. Tocmai de aceea, în ciuda situaţiei economice, continuăm să promovăm adevăratele valori culturale şi să le transpunem pe suporturi neperisabile, produsele fiind o mărturie vie pentru tânăra generatie” declară Sorin Popescu, fondatorul casei de producţie. 

Un alt proiect al Sud-Est Production a fost campania socio-educativă „Poveşti pentru prichindei”, campanie realizată împreună cu maestrul Mircea Albulescu. Campania a constat într-o lecţie deschisă oferită preşcolarilor din cele mai importante grădiniţe din Sectorul 1. Indragitul actor a lecturat poveşti şi basme emblematice pentru universul copiilor iar la final cei mici au avut parte de o mare surpriză: maestrul le-a oferit CD-ul „7 poveşti spuse de Mircea Albulescu”. 

Cele mai citite

Banca Națională a Republicii Moldova menține rata dobânzii la 3,60% pentru a treia oară consecutiv

Banca Națională a Republicii Moldova a decis menținerea ratei dobânzii de bază la 3,60% pentru a treia oară consecutiv, a anunțat joi Biroul de...

Rasa Ciobănescul românesc corb a fost recunoscută oficial la nivel internațional

O rasă românească de câini, Ciobănescul românesc corb, a fost recunoscută oficial la nivel mondial de Federația Chinologică Internațională, devenind a patra rasă națională...

Autoturism lovit de un tramvai în Capitală. Șoferul a murit

Bărbatul a rămas încarcerat în mașină mai bine de 30 de minute Accidentul s-a petrecut pe Șoseaua Progresul. Circulaţia tramvaielor pe liniile 1, 10, 11,...
Ultima oră
Pe aceeași temă