20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecial"Rechinii" lui Ion Marin incearca sa stopeze seria de victorii a "cainilor"

„Rechinii” lui Ion Marin incearca sa stopeze seria de victorii a „cainilor”

Runda a XI-a a Ligii I, care poate fi numita si etapa „portilor inchise”, din cauza lipsei suporterilor din tribune la jocurile granzilor, programeaza astazi si maine sase partide dintre care meciurile Dinamo – Farul si Poli Timisoara – FC National se anunta a fi cele mai interesante. „Rechinii”, al caror director tehnic este fostul tehnician dinamovist, Ion Marin, vor incerca sa stopeze seria de zece victorii consecutive ale „cainilor”, pentru a ajunge la plus in clasamentul adevarului.

Dinamo ii asteapta pe „rechini” din postura de lider al clasamentului Ligii I. Insa Mircea Rednic a atras atentia asupra faptului ca intalnirea cu Farul va fi una dificila, mai ales din cauza faptului ca elevii sai trebuie sa evolueze fara sprijinul suporterilor. Comisia de Disciplina a obligat formatia din Stefan cel Mare sa organizeze meciul cu „marinarii” fara spectatori ca urmare a incidentelor violente din timpul partidei castigate, cu 1-0, de „caini” acum doua saptamani impotriva celor de la Rapid. „Va fi un meci dificil, Farul este o echipa buna. Va fi dificil pentru ca se va juca fara suporteri. In plus, pregatirea jocului a avut de suferit pentru ca nu am avut la dispozitie toti jucatorii, pentru ca o parte din ei au fost plecati la loturile nationale”, a comentat Rednic.
De partea cealalta, lucrurile par sa fie in regula dupa ce atacantul congolez, Ossilia Disney, a obtinut viza de intrare in Romania, dupa ce marti a fost oprit de vamesii de la Aeroportul Henry Coanda si returnat in Congo. Meciul din Groapa este si o buna oportunitate pentru Ion Marin de a-si lua revansa fata de Dinamo, de unde a fost demis, in sezonul trecut dupa doar patru etape petrecute pe banca tehnica a „cainilor”. In acest moment, Ion Marin ocupa functia de director tehnic al gruparii de la malul marii.

„Fiara” vrea sa provoace al doilea esec al „Bursucului”

Tehnicianul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, cauta inca primul succes de la revenirea in tara, dupa ce etapa trecuta elevii sai au cedat pe teren propriu cu 1-2 in fata oltenilor de la Universitatea Craiova. Pentru jocul cu UTA, „Bursucul” nu se confrunta cu mari probleme de lot. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Marius Lacatus, care nu se poate baza pe cinci dintre jucatorii sai: Codreanu, Buican, Iulian Stefan, Daniel Chirita si Adrian Rusu. Cu exceptia lui Rusu (suspendat) ceilalti jucatori au parte de accidentari din cauza carora vor ramane departe de gazon pana in primavara anului viitor.

Debut pentru Munteanu pe banca pitestenilor

Dorinel Muteanu isi va face debutul pe banca tehnica a pitesenilor in partida cu Poli Iasi, care se va disputa maine de la ora 15.00. „Neamtul” a avut la dispozitie o saptamana pentru a-si cunoaste jucatorii si pentru a le transmite acestora modul in care trebuie sa joace impotriva moldovenilor. Totusi, pentru pitesteni jocul cu Poli Iasi nu pare a fi foarte dificil pentru ca Ionut Popa se confrunta cu mari probleme de efectiv. „Sincer, nu stiu pe cine voi folosi in partida cu FC Arges. Cred ca o sa dau cu banul! Sunt foarte suparat! Nu mai putin de sase jucatori nu pot evolua la Pitesti. Bogdan Onut si Radu Ciobanu sunt suspendati, iar Miclea, Bernard si Ciubancan sunt accidentati”, a explicat Ionut Popa, mentionand ca ar fi preferat sa piarda jocul cu Steaua si sa aiba toti jucatorii apti pentru meciurile urmatoare.

Epilogul etapei, la Timisoara

Partida care va incheia etapa se va disputa la Timisoara intre Poli si FC National. Pentru meciul cu „bancarii”, Sorin Cartu nu se va putea baza pe serviciile lui Adrian Olah, care nu s-a antrenat toata saptamana, iar Gabriel Caramarin este incert, la ultimele sedinte de pregatire mijlocasul dreapta facand doar alergari usoare.
Dupa trei zile de la comunicarea deciziei Comisiei de Apel, prin care Abiodun si Srhoj au fost declarati liberi de contract, FC National a reusit sa achizitioneze un fundas brazilian, Martins Altami Heitor (26 de ani), si un mijlocas nigerian, Binaware Williams Ajuwa (24 de ani).

Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Fonduri Elvețiene: Oxigen financiar pentru IMM-urile din România

Peste 55 de milioane de franci elvețieni sunt la dispoziția IMM-urilor pentru investiții în sectorul productiv Ministrul Marcel Boloș și ambasadorul Elveției în România, Massimo...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă