20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialGigel Bucur salveaza Timisoara

Gigel Bucur salveaza Timisoara

Rezultatele slabe, dar si vremea mohorata de ieri de la Timisoara i-au facut pe suporterii banateni sa nu se ingramadeasca in tribunele stadionului Dan Paltinisanu pentru a urmari meciul Poli – Jiul Petrosani (1-0).
Chiar daca s-au instalat din primele minute in jumatatea adversa, elevii lui Artimon au avut prima mare ocazie de gol abia dupa o jumatate de ora de la fluierul de start al lui Ionica Serea. Balace a centrat in careul mic, Mansour a incercat sa preia in loc sa suteze si a scapat balonul de sub control. Senegalezul, care a evoluat in partida de ieri cu toate ca mama sa a decedat in cursul dupa-amiezii, a reusit totusi sa recentreze in careul mic, insa Plesan a trimis peste poarta. A urmat replica oaspetilor, Mircea Gheorghe, Ciprian Petre si Alin Paleacu punandu-l la grea incercare pe Popa cu suturi de la 30 de metri. Finalul primei reprize i-a gasit pe banateni tot in terenul „minerilor”, dar nici Plesan ('45), nici Alexa ('45+1) nu au reusit sa-l invinga pe Hotoboc.
Dupa pauza, Artimon a fortat in ofensiva, introducandu-l in teren pe Gigel Bucur in locul lui Mircea Oprea. In minutul 48, tribunele au inghetat dupa ce sutul lui Paclesan a sters bara din dreapta portii lui Popa. Poli a revenit in atac, Mansour ('67) ratand cu nonsalanta singur cu Hotoboc. Seria ratarilor a continuat pe Dan Paltinisanu. Balace ('74) a fost deschis excelent de Caramarin, insa mijlocasul timisorean a tratat cu superficialitate, trimitand peste din 8 metri. Dupa alte doua minute, a fost randul lui Caramarin sa trimita peste. Eforturile banatenilor au fost rasplatite in minutul '86, Gigel Bucur reusind sa inscrie cu o reluare pe spate din centrul careului de 16 metri, la o eroare a lui Scarlatache.

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Dacia reduce prețurile pentru majoritatea modelelor, în contextul unei piețe auto în declin

Prețurile modelelor Dacia pe piața din România au fost ajustate în contextul provocărilor economice și al scăderii cererii de automobile noi, cu reduceri semnificative...
Ultima oră
Pe aceeași temă