16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialFederer s-a calificat în finală la Turneul Campionilor

Federer s-a calificat în finală la Turneul Campionilor

Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 4, s-a calificat în finala Turneului Campionilor de la Londra, după ce l-a învins, sâmbătă, în prima semifinală, pe spaniolul David Ferrer, favoritul numărul 5, informează site-ul oficial al competiţiei, relatează Mediafax.

Federer, care a obţinut a patra victorie la acest turneu, s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3, într-un meci care a durat o oră şi 26 de minute.

În finală, tenismanul elveţian îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre cehul Tomas Berdych, cap de serie numărul 7, şi francezul Jo-Wilfried Tsonga, favoritul numărul 6, care se va juca tot sâmbătă.

Cele mai citite

VIDEO. Cornel Dinu a suferit o intervenție chirurgicală

Cornel Dinu, fostul mare jucător și antrenor al echipei Dinamo, a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru coxartroză, o boală degenerativă a șoldului. https://www.youtube.com/shorts/HTEwbBulzpk Cornel Dinu...

Scădere drastică a înmatriculărilor de mașini electrice în UE și România, pe fondul reducerii subvențiilor

Înmatriculările de mașini electrice noi în Uniunea Europeană și România au înregistrat o scădere semnificativă în august 2024, pe fondul reducerii subvențiilor și a...
Ultima oră
Pe aceeași temă