20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialDorinel Munteanu revine la Cluj si provoaca tensiune in Gruia

Dorinel Munteanu revine la Cluj si provoaca tensiune in Gruia

In conditii normale, un duel intre CFR Cluj si FC Arges n-ar fi trebuit sa le dea prea mari emotii fanilor ardeleni. Mutarea „Neamtului” in Trivale a schimbat insa datele problemei.
Dorinel Munteanu se intoarce la Cluj, ca adversar de aceasta data, unii dintre suporterii ardeleni considerandu-l chiar un tradator. Mai ales ca Munteanu, fiind la curent cu rivalitatea dintre CFR si „U” Cluj, a decis ca elevii sai sa faca un antrenament pe terenul arenei Ion Moina, care apartine „sepcilor rosii”. Totusi, fanii „ceferistilor” au dat dovada de mult fairplay fata de cel care a construit echipa lor favorita, anuntand ca Dorinel nu va fi injurat, dar nici aplaudat.
Chiar daca nu o spune, „Neamtul” se gandeste sa plece din Gruia cu toate cele trei puncte, insa recunoaste ca un punct ar fi ca un balon de oxigen pentru FC Arges. „Cunosc capacitatea lor maxima si cea minima si sigur o sa-i surprind eu pe ei, nu ei pe mine”, a afirmat Munteanu, care ar avea o singura problema: a reusit sa cunoasca la fel de bine si formatia pe care o antreneaza acum?
Cu zece infrangeri consecutive, pitestenii nu mai au ce pierde, presiunea fiind acum pe umerii clujenilor, care dupa partida din Ghencea sunt obligati sa castige astazi pentru a nu pierde contactul cu topul clasamentului.
In ultimele doua saptamani, conducerea din Gruia l-a amenintat pe Munti ca, daca nimeni nu va achita clauza de reziliere a contractului de jucator, cel mai selectionat tricolor va fi obligat sa stea pe tusa pana in vara. Dupa o perioada de declaratii belicoase, in care Iuliu Muresan a afirmat ca la meciul direct dintre CFR si FC Arges Dorinel Munteanu va fi trecut pe foaia de joc a ardelenilor, conducerea ardelenilor s-a aratat dispusa ca dupa joc, indiferent de rezultatul inregistrat pe tabela, sa discute conditiile rezilierii intelegerii.
Tensiunea dinaintea meciului l-a facut si pe Bergodi sa inchida pentru prima data dupa sase luni antrenamentul „alb-visiniilor”. Italianul si-a motivat decizia prin faptul ca elevii sai au efectuat un joc-scoala in care s-au exersat cateva scheme de joc, care trebuia sa fie ferite de ochii curiosilor.

Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...
Ultima oră
Pe aceeași temă