17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialDinamo pregateste Liga in Austria

Dinamo pregateste Liga in Austria

» Campioana pleaca azi intr-un cantonament de doua saptamani in Austria.
» Mircea Rednic se va confrunta cu Giovanni Trappatoni.
» Tehnicianul a spus "stop" unor noi transferuri.
» Trei jucatori, eliminati din lotul pentru cantonamentul austriac.

Lotul campioanei pleaca astazi in Austria, unde va efectua un stagiu de pregatire de doua saptamani. In aceasta perioada Dinamo va disputa sase partide de verificare, "cainii" urmand a intalni formatiile Besiktas Istanbul, Eintracht Frankfurt, MSV Duisburg, Sparta Praga, Motherwell si Red Bull Salzburg. Dinamo va reveni in Romania pe data de 21 iulie, cu patru zile inainte de primul oficial al noului sezon. Pe data de 25 iulie este programata, pe stadionul Lia Manoliu, de la ora 20.45, Supercupa Romaniei, in care campionii vor intalni Rapid, castigatoarea Cupei Romaniei.
Mircea Rednic are la dispozitie unul dintre cele mai puternice loturi din Liga I. Conducerea gruparii din stefan cel Mare a reusit ca in aceasta pauza competitionala sa-i readuca in "Groapa" pe fostii dinamovisti Zicu, Bratu si Vali Nastase, care se adauga jucatorilor ce au reusit sa castige al 18-lea titlu de campioana pentru Dinamo.
In cantonamentul din Austria nu vor fi prezenti Stanic, Codreanu si Mendy, ultimul dintre ei urmand sa fie imprumutat la Ceahlaul Piatra Neamt. Lotul dinamovist este unul destul de numeros, Mircea Rednic fiind multumit de faptul ca exista concurenta pe toate posturile. Totusi, antrenorul ar putea avea din nou problemele cu care s-a confruntat in sezonul trecut, cand in compartimentul ofensiv au fost mai tot timpul discutii cu privire la sistemul de roatie adoptat de "Puriu". Acum grijile par a fi si mai mari, din moment ce nu doar in atac sunt jucatori care pot evolua in orice moment din primul minut.
Pana acum Mircea Rednic nu i-a avut in pregatiri pe doi dintre artizanii performantei din sezonul precedent: Claudiu Niculescu si Radu stefan. Primul va intra in programul echipei o data cu debutul cantonamentului din Austria, fiind abia acum refacut dupa durerile resimtite la inghinali. In ceea ce-l priveste pe tanarul fundas central al "cainilor", totul pare a fi in regula dupa ce a fost doborat de o gripa puternica, care l-a impiedicat sa joace in turneul de la Brasov.
Mircea Rednic crede ca lotul echipei Dinamo este complet si ca nu mai este nevoie de achizitii. "Nu cred ca mai avem nevoie de achizitii, sunt multumit de lot, nu mai avem nici loc. Daca vom avea insa posibilitatea sa luam un jucator foarte bun, il vom lua, dar deocamdata nu e cazul. S-a discutat si de Stoican, si de Tamas, si nu au ajuns la noi", a spus Rednic, care a mentionat ca primul obiectiv al echipei Dinamo este Supercupa Romaniei si a adaugat ca vrea ca echipa sa sa lupte pentru fiecare punct, "mai ales anul acesta, cand sunt foarte multe echipe care s-au intarit si care isi joaca sansele de a prinde un loc intr-o cupa europeana".

Cele mai citite

VIDEO Doi cetățeni moldoveni și un român, arestați pentru că au adus în țară „drogul zombie“

Doi cetățeni moldoveni și un român au fost arestați preventiv într-un dosar DIICOT legat de traficul de substanțe psihoactive, inclusiv „drogul zombie," cunoscut pentru...

România și-a stabilit lotul pentru Billie Jean King Cup

România a anunțat echipa cu care va participa în premieră la turneul final Billie Jean King Cup, unde va întâlni Japonia în optimile de...

Metoda folosită de o femeie pentru a scăpa de un violator

O femeie din Iași a reușit să scape din mâinile unui atacator de 21 de ani, care a pătruns în casa ei cu intenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă