16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecial"Cainii" nu s-au speriat de "rechini"

„Cainii” nu s-au speriat de „rechini”

Fara suporteri in tribune, dinamovistii n-au stralucit in fata Farului, insa au obtinut cele trei puncte puncte puse la bataie, printr-o victorie cu 2-1, pastrand astfel distanta de noua puncte care ii desparte de Steaua.
Pentru Ionel Ganea, liderul clasamentului golgheterilor cu noua reusite – la fel ca Dica -, meciul cu Farul, disputat fara suporteri, a constituit o premiera neplacuta. „Nu este foarte placut, dar se mai intampla. Li s-a intamplat si rivalelor noastre. Sper ca pe viitor suporterii sa inteleaga si sa fie alaturi de noi”, a afirmat Ganea, precizand ca se va lupta pentru titlul de cel mai bun marcator al Ligii I cu Dica, Coroian si Mara, uitand insa sa-i nominalize si pe coechipierii sai Danciulescu si Niculescu (ambii cu cate cinci goluri).
Bucuria lui Rednic a fost umbrita insa de accidentarea grava la glezna a lui Ze Kalanga, jucatorul angolez fiind obligat sa stea o luna departe de gazon. „M-am enervat foarte mult atunci cand am aflat ca s-ar putea sa nu-l folosim pe Ze Kalanga o luna de zile. Este o pierdere mare pentru noi. Asteptam sa vedem ce zice doctorul”, a spus „Puriul”, care considera ca disputarea de meciuri cu portile inchise nu reprezinta cea mai buna solutie pentru a taxa incidentele provocate de suporteri: „A fost foarte greu pentru noi fara suporteri si sper sa nu se mai intample asa ceva. Nici nu stii ce este, un meci amical, un antrenament… Nu e o solutie, n-are nimeni de castigat”.

Victorie dedicata unicului capitan
Frumoasa galerie a alb-rosilor nu a avut dreptul sa asiste la cea de-a unsprezecea victorie consecutiva a favoritilor. Singurul lucru care le amintea jucatorilor ca fanii sunt intotdeauna alaturi de ei a fost un banner arborat in dreptul peluzei Catalin Hildan inscriptionat cu mesajul „Dedicam a 11-a victorie unicului capitan Catalin Hildan”, pe care cativa dintre „caini” l-au luat de pe gard la finalul jocului si l-au afisat la centrul terenului.

Ion Marin ar fi vrut liniste…
Actualul tehnician al Farului, Ion Marin, fost antrenor al echipei Dinamo, a comentat atmosfera de la formatia bucuresteana, apreciind ca este bine ca este liniste la echipa. „Regret ca nu am avut si eu parte de acest lucru. Faptul ca nu am fost lasat sa-mi continuu munca dupa patru etape de cand venisem la Dinamo m-a durut foarte mult”, a adaugat directorul tehnic al formatiei Farul. Referitor la faptul ca antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a spus ca Farul „a bagat vapoarele in poarta” la meciul de sambata, Marin a spus: „Probabil ca a vazut alt meci”.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă