14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialTramvaiul 41 intră în revizie. Nu va circula două zile

Tramvaiul 41 intră în revizie. Nu va circula două zile

RATB a anunțat că va suspenda, timp de două zile, circulația tramvaielor de pe linia 41, cea mai aglomerată din București, întrucât este necesară revizia anuală a căii de rulare de pe acest traseu.

"În vederea executării reviziei tehnice anuale pe traseul liniei 41, în zilele de 26 şi 27.08.2017, circulaţia tramvaielor se suspendă. Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, Regia Autonomă de Transport Bucureşti înfiinţează linia navetă de autobuze 641", a anunțat joi RATB.

Linia 641 va funcţiona între terminalele „Piaţa Presei Libere” şi ,,Ghencea”, pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Autobuzele liniei 641 vor efectua opriri pe sensul către terminalul ,,Ghencea’’, astfel: – pe Bd. Mărăşti, în staţiile amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu; – pe Str. Turda, în staţiile amplasate după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant; – pe Şos. Crângaşi şi Str. Virtuţii, în staţiile corespunzătoare liniei 178, precum şi în noua staţie situată înainte de Bd. Uverturii; – pe Str. Braşov, în staţiile corespunzătoare liniei liniilor 105, 173 şi 221, precum și în noua staţie situată după intersecţia cu Bd. Timişoara; – în terminalul ,,Ghencea’’, în staţiile corespunzătoare liniei 221.

Pe celălalt sens, către terminalul ,,Piaţa Presei Libere”, autobuzele vor efectua opriri, astfel: – pe Str. Braşov, în staţiile corespunzătoare liniilor 105, 173 şi 221, precum și în noile staţii situate după intersecţia cu Drumul Taberei, respectiv înainte de Bd. Timişoara; – pe Str. Virtuţii, în noua staţie amplasată după intersecţia cu Bd. Uverturii, apoi în staţiile corespunzătoare liniei 178; – pe Şos. Crângaşi, în staţiile corespunzătoare liniei 178; – pe Str. Turda, în noua staţie amplasată după Pasajul Grant; – pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, în noua staţie amplasată după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache; – pe Bd. Mărăşti, în noua staţie amplasată după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în staţiile corespunzătoare liniei 330; – în terminalul ,,Piaţa Presei Libere’’, în staţiile corespunzătoare liniei 449.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă